Trannies winnen goud en zilver bij dameswielerwedstrijden in Chicago

2

Binnenkort zal er geen vrouwensport meer zijn waar een vrouw iets wint ! Vrouwen zullen niet langer sporten, dus zullen ze iets beters moeten bedenken om met hun leven te doen ! Misschien trouwen en kinderen krijgen ? Dat is het enige waar een tranny je niet in zal verslaan !

New York Post:

Twee transgenderwielrenners namen goud en zilver mee naar huis tijdens een dameswielerevenement in Chicago – wat voor nieuwe controverse zorgde omdat slechts één biologische vrouw het podium haalde .

Tessa Johnson, 25, won de eerste plaats in de categorieën Women’s Single Speed ​​en Cat Half tijdens de Chicago CycloCross Cup (CCC) op 7 oktober, terwijl Evelyn Williamson, 30, tweede werd in de Single Speed-wedstrijd.

Door hun inspanningen bleef er slechts één biologische vrouw op het podium staan ​​voor de Single Speed-race: Allison Zmuda.

Voor haar succes in de Cat Half voor dames won Johnson $ 150, en Williamson ontving $ 75 aan prijzengeld voor de vierde plaats.

Uit gegevens blijkt dat Williamson in ieder geval sinds 2017 in de damescategorie racet en 18 titels heeft behaald.

Maar in 2020 leek ze deel te nemen aan zowel de heren- als de damescategorie tijdens het Sky Express Winter Criterium, waar ze als vrouw de eerste plaats behaalde – maar niet tegen de mannen eindigde.

Vrouwen blijven zeggen: “Wij kunnen alles wat een man kan doen!” en als je dan naar deze tranny-wedstrijden verwijst, beginnen ze gewoon te huilen.