Een volledig gevaccineerde voetballer sterft midden in de wedstrijd na een zware hartaanval – Wat is er aan de hand ?

4

Weer is een jonge, gezonde voetballer die onlangs de mRNA-COVID-booster gebruikte, is halverwege de wedstrijd op het veld overleden.

De Italiaanse spits Mattia Giani, 26, werd gezien terwijl hij zijn borst vasthield nadat hij probeerde een doelpunt te scoren, voordat hij instortte en met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht.

“Castelfiorentino-aanvaller Mattia Giani werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij zijn borst vasthield en instortte seconden nadat hij zondag in de 15e minuut van een wedstrijd tegen Lanciotto Campi in Toscane op doel had geschoten”, meldt de Daily Mail.

Hij stierf de volgende dag.

Het bestuursorgaan voor het Italiaanse voetbal zei dat er een minuut stilte zal worden gehouden bij alle wedstrijden, van topvoetbal tot amateurniveau, die dit weekend worden gespeeld ter nagedachtenis aan Giani.

Voetballers en familie hebben hun hart uitgestort als eerbetoon aan de overleden speler.

AS Roma’s Gianluca Mancini, wiens zus momenteel een relatie heeft met Giani’s broer Elia, droeg zijn doelpunt in de 2-1 Europa League-overwinning tegen AC Milan donderdag op aan Giani en zei tegen Sky Sports Italia:

‘Mijn zus en Mattia’s familie lijden. De wereld om hen heen is ingestort, maar ze zullen weer opstaan. Ik wilde dit doelpunt aan hem opdragen.’

Mancini werd gezien terwijl hij een T-shirt droeg waarop in het Italiaans stond: ‘Vaarwel Mattia, voor altijd bij ons.’

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

24-jarige voetballer in de Italiaanse Serie A krijgt midden in de wedstrijd een hartaanval