De laatste eer werd bewezen aan een jonge Ierse cricketspeler die overleed enkele dagen nadat bij hem teelbalkanker was geconstateerd.

De 21-jarige Daniel Donnan werd met spoed naar het Ulster Hospital gebracht waar hij werd behandeld voor een bloeding in de hersenen, maar medische tests brachten tumoren aan het licht die al waren uitgezaaid naar zijn hersenen en longen, schrijft Dr. William Makis.

Zaadbalkanker bij jonge atleten

Wat is er aan de hand?

Wanneer een “fact check” iets krachtig ontkent, is het heel vaak waar. Zeker, er bestaat een fact check die het verband tussen COVID-19 vaccins en teelbalkanker ontkent (klik hier).

De fact check zegt “er is geen bewijs” maar geeft toe: “Vier voetballers uit de Duitse eerste klasse hebben sinds het voorjaar van 2022 teelbalkanker gekregen.”

Behalve dat het niet alleen 4 Duitse voetballers zijn (één artikel beweert dat het er eigenlijk 14 zijn). Het zijn ook rugbyspelers, skiërs, cricketspelers, etc.

Het zijn zowel atleten als niet-atleten:

Sommige gevallen zijn extreem snel progressief, zoals deze: “laat stadium minder dan 2 maanden vanaf de 2e prik … overal verspreid”.

Of in het geval van de 21-jarige Ierse cricketspeler Daniel Donnan, slechts een paar dagen na de diagnose tot de dood.

Of het geval van VAERS 1232833 – een 32-jarige militair die 4 dagen na de 2e Pfizer COVID-19-mRNA-dosis testiculaire pijn kreeg en 20 dagen later de diagnose zaadbalkanker kreeg met uitgezaaide verspreiding naar retroperitoneale lymfeklieren.

Wat is het verband tussen COVID-19-vaccins en teelbalkanker?

Als oncoloog vraag ik me af hoe en waarom. Ja, het spike-eiwit van het COVID-19-vaccin lokaliseert zich in de teelballen, volgens de Japanse biodistributiestudie van Pfizer Organ, uitgevoerd met ratten. Maar na 48 uur krijgen de eierstokken 40x meer LNP-mRNA dan testikels.

Misschien is het belangrijkste punt dat het mRNA in de testes blijft accumuleren met de tijd. Hoe lang en in welke mate? Dat weten we niet omdat Pfizer niet verder keek dan 48 uur.

Meer fysieke activiteit betekent meer bloedstroom, met meer mRNA geleverd aan het hart en de testes. Dus als de myocarditis en plotselinge hartdood je niet pakken…

Eerlijk gezegd hebben we geen idee wat het mRNA van het COVID-19 vaccin doet nadat het zich in de testes heeft afgezet, omdat Pfizer en Moderna geen carcinogeniteitsstudies hebben uitgevoerd om de veiligheid te controleren.

Pfizer/BioNTech hebben een behandeling voor teelbalkanker klaar

Toevallig ontving Pfizers COVID-19-mRNA-vaccinpartner BioNTech op 23 juni 2022 Europese goedkeuring voor een nieuwe behandeling van zaadbalkanker, net toen het aantal gevallen van zaadbalkanker explodeerde in de Duitse Bundesliga (klik hier).

Interessant is dat hun nieuwe behandeling zich richt op zwaar voorbehandelde patiënten met recidiverende of refractaire gevorderde zaadbalkanker. Met andere woorden, bijzonder agressieve (turbo?) testiculaire tumoren die niet reageren op conventionele behandelingen.

Nogmaals, het is bijna alsof ze het wisten.

Mijn mening…

Overal waar het spike-eiwit van het COVID-19-vaccin zich ophoopt, zien we een “piek” in kankers: beenmerg (leukemieën), lymfeklieren (lymfomen), lever, nieren, alvleesklier, eierstokken, teelballen, borsten, dikke darm, hersenen, ruggenmerg, schildklier en meer.

Er is ongetwijfeld een direct lokaal effect van het spike-eiwit van het vaccin op de weefsels waarin het zich ophoopt, dit is niet alleen een systemisch effect van het mRNA dat circuleert en het algehele immuunsysteem beïnvloedt.

Oncologen kunnen de ogen niet blijven sluiten voor deze snel voortschrijdende kankers, of ‘turbokankers’ zoals ze bekend zijn geworden. Vroeg of laat zullen artsen de realiteit onder ogen moeten zien dat ze hun patiënten misschien iets onveiligs hebben aanbevolen dat catastrofaal schadelijk was voor hun lichaam.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Turbo-kanker wordt nu gemeld. Het is onmogelijk te verklaren. Nooit eerder gezien

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan P
Johan P
1 dag geleden

Dat toegeven zal pas gebeuren (als het al gebeurt) lang nadat de meeste slachtoffers van de prik dood zijn; dan kunnen ze immers niet meer om schadevergoeding vragen. Voor nabestaanden is dat sowieso al moeilijker EN gaat vrijwel altijd over lagere bedragen.

HeroBeer
1 dag geleden
Petra
21 uren geleden

Dames, is er nog iemand van jullie die een kind wil van een ‘gevaccineerde’ man?

Dat de gifprikken niet alleen het geprikte slachtoffer bedreigen maar zeer nadrukkelijk ook het nageslacht, ligt nu toch wel volledig vast.

Eerder was alleen duidelijk dat er bij vrouwen schade was aan de voortplantings organen, maar nu ligt het bewijs voor onze neus dat ook de mannen zwaar getroffen worden.

Dat dit OPZETTELIJK is, mag duidelijk zijn.

luisa
luisa
13 uren geleden

Waarom de politici van Trudeau tot Macron krijgen niet deze cadeau tot aan het eind van zijn leven een goede plezier, tenzj hebben zij placebo gekregen. Zij hebben toch onze grondrechten geveegd, zij verdienen nog meer.