De ECB kan moeilijk volhouden dat het niet gezien heeft wat de renteverhogingen van de FED aangericht hebben in de VS.

Geen invloed op de inflatie

De doelstelling van de ECB, zoals die werd verkondigd, blijft de inflatie terugbrengen tot 2%. Nou, laten we dan eens kijken welke concrete resultaten de ECB heeft bereikt met deze renteverhogingen. In juli 2022, toen de rente nul was, bedroeg de inflatie in de eurozone +8,9%.

Vandaag, na zes renteverhogingen, bedraagt ​​de inflatie +8,5%. De bloed- en tranenmanoeuvre van het instituut in Frankfurt heeft de inflatie tot nu toe met een schamele 0,4% doen dalen. Dit is om een ​​simpele reden die ik al maanden aan het herhalen ben tot op het punt van verveling. Inflatie in de Europese Unie is niet het gevolg van een toename van de binnenlandse vraag, maar van een knelpunt aan de aanbodzijde, veroorzaakt door Lockdowns en sancties. Een tariefverhoging in deze situatie kan dus maar één resultaat hebben: een verdere druk op de vraag, namelijk de inkomens van huishoudens en bedrijven. De door het WEF gewenste vernietiging van het MKB. Niet alleen dat.

Wil de ECB met opzet de voorwaarden scheppen voor een bankencrisis?

Net als in het Amerikaanse geval zou de stijging van de rente kunnen leiden tot de ineenstorting van kredietinstellingen in de eurozone. En op dit punt rijst de vraag: waarom zou de ECB zo’n schaamteloos zelfvernietigend beleid voeren? Misschien wil iemand in Frankfurt juist de voorwaarden scheppen voor een bankencrisis, zodat zij CBDC’s in kan voeren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Financiële problemen VS slaan over naar Europa – Zwitserland zet printer aan om systeembank Credit Suisse te redden

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 dag geleden

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSfVe0fddwPcvRPXQ86_8N1VCMUx2t6n0wN_A&usqp=CAU

“Tijdens één reeks leidt een demonisch wezen Dante’s rechterhand naar zijn blote borst; tijdens een ander schreeuwen schaduwen met hakken van plezier op het niveau van lust terwijl tentakelachtige dingen uit hun maag komen, onderwereld.

“Een demon in een gevechtsscène heeft zijn penis zichtbaar terwijl hij vliegt en vuur spuwt, en heeft realistische fysica toegepast op de vrouwelijke / mannelijke delen van zijn lichaam.”

De figuur van de incubus of de succubus.
“De vreemde Russische sekte die penissen en borsten amputeert in naam van God”.

Het kussen van Satans anus is een inwijdingsritueel. Hoeveel zullen de anus van vele bekende gezichten hebben gekust om tot sekten te behoren? Of was het eerder het jaar van PINDAR Rothschild?

“PINDAR: Reptielengod en Opperste Leider van de Illuminati. Guy de Rothschild, volgens Bill Deagle, was de Pindar, of Opperste Leider van de Illuminati tot aan zijn dood in 2007.
Er wordt gezegd dat Pindar meestal in een witte limousine reist (een “witte code” is een code die wordt begrepen door rechters, politie, leger, enz., en betekent een oogje dichtknijpen of die persoon niet vervolgen).

Pindar kasteel.
Pindar heeft een kasteel in de Franse regio Elzas-Lotharingen en meer waarschijnlijk in het Elzasser deel, in de kelder waarvan een opening is naar een ondergrondse wereld.
Elzas-Lotharingen is tegenwoordig bekend als Elzas-Moezel en omvat de Franse provincies Haut-Rhin, Bas-Rhin, Moselle en een deel van Meurta.

Aan de kant van de Elzas (de Moezel niet meegerekend) zijn er 3 kastelen, allemaal in de provincie Bas-Rhin:
Kasteel Fleckenstein
Kasteel Hans-Koenigsbourg
Het Château de la Petite Pierre
Elk van hen zou het kasteel van Pindar kunnen zijn.”

Hoewel sommige mensen dit beseffen en anderen het direct weten; Een man zijn die getransseksualiseerd is in een vrouw is een ongeëvenaarde voorwaarde om te kunnen toetreden tot regeringsvoorzitterschappen, en in bepaalde gevallen zoals die van het IMF en de EU.
Christine Lagarde is de laatste zaak die ons bezighoudt met de verborgen man.
We zeggen nogmaals dat het niet uitmaakt wat iedereen in zijn privéleven doet, en wat zijn smaak is op elk gebied van het leven, maar het is belangrijk om het doel van publieke figuren en het belang van goed te begrijpen, maak duidelijk dat ze moeten gehoorzamen aan de instructies van het publiek, een authentieke wereldmacht die ze nooit zijn.
In het geval van Christine Lagarde is ons altijd verteld dat ze een zwemmer was met een Olympisch profiel en toch, ondanks het feit dat alle wedstrijdzwemmers foto’s hebben van haar sportmomenten, zijn er geen foto’s van Christine Lagarde noch van zijn opzettelijk gewiste jeugd en adolescentie.

De geheime diensten zijn documentvervalsers geworden en imitators van alle karakters die ze moeten uitvoeren.
De eerste experimenten in deze richting van gemodificeerde biologische genetica werden uitgevoerd in de fabriek -5 van de Base Dulce, Base CAMP DAVID, in Los Alamos, en in Area 51. Latere bases zoals Peasemore ongeveer 40 km ten zuiden van Londen, de Franse basis Forteresse du Mont Valerien nabij Nanterre (afgestudeerd aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Parijs X Nanterre), B2 Namous in de Sahara, Hammaguir Base, DGA Missile tests – CEL DGA Biscarosse in de Landes, of de Base of the Dokter in Real Ciudad. In deze bases verandert het geslacht, aangezien kinderen zoals die van Elton John en zijn man worden gemaakt met genen van beide en in een nieuwe fase komen die verder gaat dan huurbaarmoeders voor plasmareservoirs. China laat het nu zien, maar het bestaat al zeker zes decennia.

Het Pentagon heeft nu een geavanceerdere basis die onder Obama is gebouwd en zich in Somalië en Kenia bevindt.
Zonder off-topic te gaan, maar de verbeelding te illustreren van hoe en waar ze kunnen worden bereikt. Inderdaad, de eerste geslachtsveranderende operaties werden uitgevoerd in Marokko, en bijna alle overtreders van de jaren 1950 tot de jaren 1980 trokken door Marokko. Wanneer ze werden ontwikkeld op militaire bases in ondergrondse fabrieken is onbekend, maar wijst op de elite van de jaren 60. Legers zien seksuele experimenten als een variant van ziektekiemenoorlogvoering.
Ze maken zelfs een kloon van Richard III.
Zij kunnen STRAVA en de bewegingen in de militaire bases van de militairen zelf raadplegen. En natuurlijk is de permanente monitoring van al zijn menselijke experimenten een pluspunt voor Dr. Mengele die zijn werk geolokaliseert bij mensen.

So it is
So it is
1 dag geleden
Antwoord aan  Edwin Vissers

Bill Deagle…Laat me aub niet lachen. Compleet Krankzinnig…

Johan P
Johan P
1 dag geleden
Antwoord aan  Edwin Vissers

En wat heeft dit in godsvredesnaam te maken met het artikel?
Gewoon on-topic reageren zonder allerlei andere zooi er bij te halen is echt practischer. Als u dit soort verhalen kwijt wilt zou u het goed kunnen schrijven, met wat bronvermeldingen en dan aan Dissident voorleggen voor publicatie.
Dit soort gedoe bij andere topics is gewoon storend.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 dag geleden
Antwoord aan  Johan P

Johan P

soms krijg ik een steuntje

https://ci3.googleusercontent.com/proxy/-nmmSuuRnX8aAi89u6ac1UVeMs8hjGfJmpJAXzbov2h3Q5jFSd1a2bu4fmEC1aO15jDBABnmQsYN0yLpd7GjPjPfu9m-eF5AMRLBgYxv-EAuBRO0GooNci_Tp2cCF7cUJScjRHt7=s0-d-e1-ft#https://1.gravatar.com/avatar/7e07edc96b42000b2d8804782cad2aa7?s=40&d=identicon&r=GBoike zegt:
30 juni 2022 om 18:14
@ Edwin Vissers 29 juni 2022 om 16:17
Een hele interessante explicatie.
Ik vermoed, dat veel reaguurders op E.J. Bron het aan kennis en inzicht ontbreekt, om een en ander te kunnen volgen. En dat is danb ook precies de reden, waaro de maçonieke wereld zich in deze duisternis hult, om hun geheime kennis voor zichzelf te behouden.
Al vele duizenden jaren geleden bekwaamden de zonen van de goden (duivels) zich al in de geheime taal, om hun kennis en inzichten voor zichzelf te behouden.
Zelfs in de bijbel wordt nogal eens op dit niveau onderwezen. Maar ach, simpele Henk en Ingrid, die fragmenten uit een slecht vertaalde bijbel letterlijk lezen, snappen decsignalen en symbolen en de geheime boodschappen, die tussen de regels door zijn geschreven, niet. Het is hen niet uit te leggen, dat er vaak heel iets anders staat, dan zij menen te lezen.
Diezelfde Henk en Ingrid gaan naar een museum en kijken naar de schilderijen en zien mooie plaatjes, maar snappen de geheime boodschap, die de renaissance schilder in zijn schilderij verborg, niet.

Johan P
Johan P
1 dag geleden
Antwoord aan  Edwin Vissers

Dat is geen antwoord op mijn vraag.
U komt met alweer een hele lap tekst die niet op het oorspronkelijke artikel slaat, noch antwoord geeft op een hele simpele vraag.

Ik zeg niet dat het geen interessant onderwerp is, maar wel dat ik het enorm storend vind dat u blijkbaar niet on-topic kunt reageren

nvt
nvt
1 dag geleden

They forget one BIG POINT what i already many times have said: ‘When a market of value collapse than everthing of values of the market collapse’… This people can not create a new market of value of a digitale money!!! I will frased this different, when something goes down like a building than you can not prepend this building is still standing… This building is called ‘The values of everthing’… How stupid are they really?… What they hope for is be calling a ‘fairytale’ of happings! That is not based on the true of reality! Fiction and idealism are the front and the back of reality but they are the same meaning: ‘Both contains only fairytales in themself!’…. Fiction is absolutely fairytale! Ans idealisme wanted to look the same as reality, but can not do it… Because idealisme need unreal dreams to make it real! So nobody understand still this not! There is only one way… A totally of destruction of them on actions! Lifes goes on after this in reality! Please dream all further on! There is not a other true than itself!… Please be awakend of all your dumbest dreams ever!

Eelke Piers
Eelke Piers
1 dag geleden

Wat een oneindig dom gezegde van 50 basispunten.
Zeg en schrijf toch gewoon 0,5 %

Petra
1 dag geleden
Antwoord aan  Eelke Piers

Hey is niet de bedoeling dat wij het begrijpen. Daarom gebruikt de ECB dit soort termen.