Mislav Kolakusic, lid van het Europees Parlement, heeft deze week een vlammend betoog gehouden waarin hij de wereldwijde uitrol van het Covid-vaccin als een enorme mislukking bestempelde.

“We zijn getuige van de verbranding van miljarden doses van de zogenaamde Covid-vaccins over de hele wereld die niemand meer wil,” zei hij tegen de Europese Unie. “Miljarden euro’s belastinggeld worden verbrand en niemand heeft de burgers iets gevraagd toen die vaccins werden gekocht. Niemand vroeg om een vergunning, zelfs niet wij vertegenwoordigers die door de burgers zijn gekozen om hun gezondheid en hun eigendom te beschermen.”

“Het zou beter zijn als we onmiddellijk alle vaccins verbrand zouden hebben en vele levens en de gezondheid van de burgers zouden hebben gered,” vervolgde Kolakusic. “De aankoop van 4,6 miljard doses voor 360 miljoen volwassen EU-burgers werd uitgevoerd in volledige obscuriteit en geheimzinnigheid vol verborgen tekstberichten die wijzen op het grootste corruptieschandaal in de geschiedenis van de Europese Unie. Het gaat om een contract ter waarde van 71 miljard euro, dat met gesloten ogen werd gesloten tussen Von der Leyen en Bourla, de CEO van Pfizer, en Pfizer is zoals bekend al veroordeeld in de VS voor corruptie.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Europarlementariër noemt de aankoop van Covid-vaccins door de EU ‘het grootste corruptieschandaal in de geschiedenis van de mensheid’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco"
Marco"
9 dagen geleden

Vlammend betoog of niet , de FDA wil juist meer baby’s / jonge kinderen vaccineren : “Wait! Now they’re pushing Pfizer shots for who?” | Redacted with Natali and Clayton Morris

Schermafbeelding 2023-03-18 om 14.28.11.png
Anneken
Anneken
8 dagen geleden

De prikken ware er niet tegen een ziekte, het “killervirus” was er om die prikken erin te jassen.