Doodvermoeiend gejoel op de sociale media’s dat de coalitie verloren heeft en de oppositie gewonnen en dat ‘er nu wel iets móet veranderen’. De realiteit is dat de enige oppositiepartij verloren heeft en de rest inwisselbare puppets zijn.

De communisten van de PvdA en GroenLinks hebben gewonnen en zullen aansturen op een zo spoedig mogelijke onteigening van de gehate bezittende klasse van boeren om ruimte te maken voor hun geïmporteerde nieuwe pauperklasse van Afrikanen en een nieuwe Holodomor.

De andere grote winnaar is Lientje. Lientje stemde voor meer immigratie, meer oorlog en gelooft in de stikstofleugen.

Ze wil 2030 loslaten om op een later moment alsnog aan verzonnen normen te voldoen.

Nieuwsuur meldde vorig jaar expliciet dat de rol van Caroline van der Plas is om de scherpe angel uit het stikstofdebat te halen. Lees; geen 2030 maar 2035.

En als Lientje niet mee wil werken aan de gedwongen uitkoop van boeren, dan schakelt Rutte gewoon de PvdA en GroenLinks in, want die willen maar wat graag. Je zou zelfs kunnen stellen dat de opties van Rutte zijn toegenomen met deze uitslag. Als Rutte zijn zin niet krijgt met de PvdA en GroenLinks op een ander onderwerp, kan hij Lientje vragen. En ze zal instemmen, want ze zal toch iéts willen laten zien. Ze heeft zich bovendien de hele tijd al ‘constructief’ getoond, daarom mocht ze ook meedoen van de bepalende media.

De boeren beseffen niet hoe hard ze belazerd zijn. De teleurstelling zal navenant zijn, maar te laat, alles is verloren.

Democratie is een pervers systeem. De door de globalisten aangestelde marionetten kunnen hun beleid van totale vernietiging nu opvoeren en versnellen en zeggen: “Ja maar je hebt er toch zelf voor gestemd, dit is toch wat je wilt”.

Ziek.

Buitenlandse commentatoren denken zelfs dat hier een overwinning geboekt is.

Verwacht de Totale Destructie. Democratie heeft Rutte zojuist een vrijbrief gegeven.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Nieuwsuur: Hoe krijgt Caroline van der Plas de scherpe angel uit het stikstofdebat

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin Vissers
Edwin Vissers
10 dagen geleden

comment image&f=1&nofb=1&ipt=c985eb035fa182992801464b804f14e5a337b78b8e3080d1f41df8ca75413016&ipo=images

Ik hoop dat het werkt

What Does “Build Back Better” Really Mean? – SEO Hubreyroy.com
1000 × 579

Hein
Hein
10 dagen geleden

Lientje zei dat ze niet naar de demonstratie kwam in Den Haag vanwege bedreigingen. Ik denk dat er een diepere boodschap aanwezig was en dat de bedreigingen een andere oorsprong hebben dan wij misschien denken zo op het eerste gezicht. Zijn het de illuminatie & consorte die op deze manier het beleid hier bepalen? De AIVD zou toch eens verder moeten kijken dan alleene naar boze landgenoten (binnenkort lotgenoten), of is het rot ook daar al bezig de democratie te ondermijnen? Zijn ze meer met hun eigen hachje bezig dan met staatsveiligheid?

Piet
Piet
10 dagen geleden
Antwoord aan  Hein

lientje heeft gewoon de boel belazerd en de boeren keihard laten barsten met de smoes van ‘veiligheid’.
De zoveelste judas waar het stemvee met open ogen is ingetrapt. Zolang mensen denken dat stemmen helpt komen we er niet. STOP MET STEMMEN!!! Geef geen volmachten meer weg aan leugenaars/dieven/bedriegers. Je stemt op je eigen slavernij!

Andre
Andre
10 dagen geleden

Zelfde clownsfreakshow met een nieuwe clown Lientje.

Johan
Johan
10 dagen geleden

comment image

Deze verkiezingsuitslag is precies wat de regering wil. De boeren en demonstranten zullen zich voorlopig koest houden, want we hebben “gewonnen”. En het stikstofbeleid wordt iets bijgeschaafd maar het open grenzen-, klimaat- en Oekraïne beleid worden in volle vaart doorgezet.

Kees

Andre
Andre
10 dagen geleden
Antwoord aan  Johan

Rutte heeft er nog nooit zo goed voorgestaan.

Durachuk
Durachuk
10 dagen geleden

Lieve mensen, open aub. je ogen en realiseer je dat tegen bij misdadigers geen argument of redelijk woord enig soelaas biedt, Ze zijn allen chanteerbaar of moreel corrupt en dienen een satanische macht. Ja, de liefde overwint alles maar uit liefde voor elkaar zouden we toch echt eens moeten besluiten om dat schorem met pek en veren uit ons land te jagen. Na jaren van praten en waarschuwen word ik er moedeloos van en realiseer ik me dat ik mee ten onder ga. Beschamend dat wij ons zo makkelijk alles laten afnemen waar onze voorouders zo voor hebben gevochten. Zijn wij werkelijk zo laf en weerloos geworden. Ik wil niet vele jaren later op mijn sterfbed liggen en terugkijken naar de dag dat we voor onze vrijheid konden vechten maar het niet deden. Alleen bereik ik niets maar we zijn met zovelen, waar zijn we bang voor? Als we onze onderlinge meningsverschillen even opzij zetten en als een vuist slaan tegen deze terreur kan ons niets dan goeds overkomen.

Hagar
Hagar
9 dagen geleden

Ja heel spijtig wat er nu is gebeurd in Nederland.

Weeral een mooi voorbeeld van hoe de “democratie” door een gecontroleerde oppositie te creëren, de naïeve massa bij de neus neemt, en hen verder naar de afgrond leidt.

Peter
8 dagen geleden

Hier één enkele verkiezingsfolder in de bus gehad: BBB – BoerBurgerBeweging – waarom ‘Boer’ enkelvoud? Heeft iemand zich dat ooit afgevraagd? Is het de bedoeling dat er één enkele boer in Nederland overblijft á la Bill Gates in de VS?
Het was toch ooit ‘de Boerenpartij’, niet de ‘Boerpartij’. Wat is dit voor een volksverlakkerij? Of de uitslag is kiezersbedrog. Of het bedrog is bij de kiezer naar binnen geslagen. Maar bedrog is het.
De mensheid is van God los en het spoor volledig bijster. De enige oplossing: terug naar God. Dat gaat niet eerder gebeuren dan wanneer God hardhandig gaat ingrijpen. Misschien maandag, bij een opname van de gemeente:

Hagar
Hagar
7 dagen geleden

In Vlaanderen hebben wij een gelijkaardige situatie, die al heel lang aansleept: de Nieuwe Vlaamse Alliantie (N-VA) is een gecontroleerde oppositiepartij die bestaat om alle Vlaamse ongenoegen over de gang van zaken in de politiek weg te kanaliseren van het Vlaams belang, en het dan een stille dood te laten sterven.

De kopstukken maken er zelfs helemaal geen geheim van dat hun hoofddoel het ondermijnen van het Vlaams belang is.

Deze strategie is heel succesvol, want alle Vlaamse Nationalistische stemmen worden zo uit het beleid gehouden, ofwel omdat ze in het Vlaams Belang zitten, die buitengesloten wordt, ofwel omdat ze bij het N-VA zitten, die er niets mee doet.

De “democratie” heeft zo een hele trukendoos om het volk te belazeren.

Hun belangrijkste truuk is het volk te bedriegen via de leugenmedia.
De truuk van de gecontroleerd oppositie is ook heel effectief.

En als het echt nodig is, vervalsen ze gewoon de stemresultaten, niet moeilijk meer tegenwoordig met de stemcomputers.

Magda
Magda
6 dagen geleden

Wel, wel, precies zoals bij ons in Belgikistan: de verliezers regeren gewoon verder…..
Het is hier wel verplicht om te stemmen, maar da’s alleen om de schijn van democratie hoog te houden. Verder gaat alles gewoon door zoals het onder de haaien afgesproken wordt.
🙄🙄🙄