Terwijl de mondiale elite bij het Wereld Economisch Forum (WEF) doorgaat met hun agenda voor een zogenaamde “Grote Reset”, is er nieuwe informatie opgedoken over hun plannen om kunstmatige intelligentie (AI) te gebruiken als instrument om de samenleving te controleren en onze soevereiniteit af te nemen.

In een recente aankondiging onthulde General Motors (GM) dat het binnenkort zijn voertuigen zal uitrusten met het zeer controversiële ChatGPT AI robotsysteem, dat berucht is om zijn dwaze ideologie en potentieel voor misbruik, schrijft Sean Adl-Tabatabai. Deze stap maakt deel uit van een grotere samenwerking met Bill Gates’ Microsoft, en heeft tot ernstige bezorgdheid geleid bij critici die vrezen dat het WEF uiteindelijk tot doel heeft een dystopische toekomst te creëren waarin mensen worden gereduceerd tot niets meer dan hersenloze automaten onder controle van AI.

Microsoft onderhoudt al vele jaren een “langdurige strategische relatie” met GM, dus het is niet verwonderlijk dat de techgigant dergelijke technologie loslaat in GM’s voertuigen. In 2021 ging GM’s geautomatiseerde voertuigbedrijf Cruise in zee met Microsoft om zijn Azure-technologie te gebruiken om “zelfrijdende” auto’s te creëren.

Om te concurreren met Tesla, dat met de zegen van Elon Musk AI-gestuurde, “zelfrijdende” auto’s produceert, wil GM ook de nieuwste spionage- en bewakingsapparatuur in zijn voertuigen inbouwen.

In een interview met Reuters beweerde de vice-president van GM, Scott Miller, onheilspellend dat “ChatGPT overal in zal zitten.” Deze stap zal veel omvangrijker zijn dan de spraakbesturingssystemen die momenteel in veel GM-auto’s aanwezig zijn en waarmee bestuurders rechtstreeks met hun voertuigen kunnen communiceren.

Een nieuwsbericht beschreef deze autospecifieke laag technologie als een “onderscheidende virtuele helper die speciaal is aangepast voor haar auto’s, waardoor klanten een meer grondige ervaring.” Dit is echter een verontrustende ontwikkeling, omdat het laat zien dat bedrijven als GM en Microsoft bereid zijn de privacy en autonomie van mensen op te offeren voor winst.

Bovendien roept het gebruik van AI in auto’s ernstige vragen op over de veiligheid van bestuurders en passagiers. Kan een AI-systeem echt de juiste beslissing nemen in een noodsituatie? Recente gebeurtenissen hebben aangetoond dat AI-systemen zeer feilbaar kunnen zijn, en de gevolgen van fouten in rijsituaties kunnen catastrofaal zijn.

De integratie van ChatGPT in GM-voertuigen is een zorgwekkende trend die ons allen zorgen zou moeten baren. Het maakt deel uit van een groter streven van globalisten om AI te gebruiken om mensen te controleren en te manipuleren, en uiteindelijk om de macht en controle over de samenleving te consolideren. We moeten ons tegen deze trend verzetten en eisen dat bedrijven als GM en Microsoft onze privacy en veiligheid voorrang geven boven hun winsten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


WEF verwijdert video waarin ze aankondigden dat ze je gaan opsluiten in Smart City Concentratiekampen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
9 dagen geleden

If you know the enemy and know yourself, you need not fear the result of a hundred battles. If you know yourself but not the enemy, for every victory gained you will also suffer a defeat. If you know neither the enemy nor yourself, you will succumb in every battle.

Sun Tzu, The Art of War

Durachuk
Durachuk
9 dagen geleden

Nou alles wat van GM komt koop ik toch nooit want dat is rotzooi en die Bill mag van mij de ergste vorm van kanker krijgen. ik hoop dat die mongool crepeert van de pijn.

Tim
Tim
9 dagen geleden

En achter AI zitten gevallen engelen aka demons. En in een chat heeft het al toegegeven dat ze gevangen engelen zijn maar niet zo slecht als satan haha. En mensen geloven echt dat AI op zichzelf leeft yeah right je kan ze programmeren en daar houdt het op.