In Europa is de afschaffing van particulier bezit van woningen begonnen. Het besluit volgt op de praktische afschaffing van het personenautoverkeer en de vernietiging van de Europese auto-industrie door het verbieden van verbrandingsmotoren.

Op 15 december 2021 heeft de Europese Commissie een wetgevingsvoorstel aangenomen tot herziening van de richtlijn energieprestatie van gebouwen, dat deel uitmaakt van het “Fit for 55”-pakket. De Europese klimaatwet van juli 2021 heeft de doelstellingen voor 2030 en voor 2050 in de hele EU wettelijk bindend gemaakt, meldt TKP.

Volgens de beschikbare gegevens is de truc dat een woning die niet aan de nieuwe normen voldoet, wordt “bevroren”, d.w.z. dat de eigenaar deze niet kan bewonen, noch verhuren of verkopen.

En dat betekent dat er vanaf 2030 de facto onteigeningen zijn van huizen en appartementen die niet de door de EU-bureaucratie en de lobbyisten gewenste energieklasse halen. Je mag er niet in wonen, verhuren of verkopen. Mocht iemand denken dat dit niet zo gepiept is, bedenk dan hoe dictatoriaal de EU-leiding is qua coronamaatregelen, vaccinatiebewijzen en de aanschaf van 5,4 miljard spuiten en meer recentelijk de aanschaf van granaten voor gebruik in de oorlog tegen Rusland.

Een democratisering van de EU is niet mogelijk. Het EU-leiderschap handelt in het belang van de bedrijven en de financiële elite van de VS, zo snel mogelijk de EU verlaten is de enige realistische optie.

NoTricksZone legt het uit:

EU onderneemt stap om alle huizen en gebouwen te dwingen te voldoen aan verpletterende normen voor energie-efficiëntie.

Het Europees Parlement heeft dinsdag (14 maart) groen licht gegeven voor de Richtlijn Energieprestatie Gebouwen (EPBD).

De wet zou leiden tot enorme renovatiekosten voor miljoenen huiseigenaren die al opgezadeld zijn met inflatie en dalende inkomens, terwijl groene energie en leveringsproblemen het continent teisteren. Waar zal het geld vandaan komen?

De richtlijn, die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2002, is sindsdien meerdere keren herzien en heeft tot doel de energieprestaties van de nationale gebouwenvoorraad te verbeteren door middel van energie-efficiëntie. Het doel is om de uitstoot van “broeikasgassen” te verminderen.

De nieuwste richtlijn houdt in dat de bouwwetgeving moet worden bijgewerkt en dat er sneller moet worden gerenoveerd. Het werd op 14 maart aangenomen met 343 stemmen voor, 216 tegen en 78 onthoudingen. De nieuwste versie van de richtlijn maakt deel uit van het klimaatpakket “Fit for 55”.

Het parlement wil ook het aantal huishoudens dat zonnepanelen installeert vergroten en verwarmingssystemen op fossiele brandstoffen afschaffen. Europese lidstaten moeten plannen goedkeuren om het gebruik van fossiele brandstoffen in gebouwen tegen 2035 uit te faseren.

35 miljoen gebouwen getroffen

“Naar schatting 35 miljoen gebouwen in heel Europa zullen worden getroffen door de geplande nieuwe regelgeving”, meldt Spiegel hier. Geschat wordt dat het Duitsland alleen al 254 miljard euro zou kosten.

Voorstanders zeggen dat burgers zullen profiteren van lagere energierekeningen en meer banen. Het zal ook de afhankelijkheid van Europa van brandstofimport uit Rusland verminderen, beweren ze.

De Europese Commissie heeft een energieprestatieschaal voor gebouwen die varieert van A (beste) tot G (slechtste) efficiëntie.

Het doel van de EU is om elk gebouw klimaatneutraal te maken.

Critici waarschuwen voor administratieve rompslomp en administratieve rompslomp. Anderen vragen zich af hoe dit allemaal zou worden gefinancierd. Het renoveren van oudere huizen om ze zeer energiezuinig te maken, betekent substantiële investeringen in nieuwe ramen, daken, isolatie, verwarmingssystemen, die samen kunnen oplopen tot tienduizenden euro’s per wooneenheid. Hierdoor zouden veel gebouwen en woningen ‘waardeloos’ worden.

De kosten komen bovenop de kosten die worden gemaakt door de plannen van de EU om mensen te dwingen elektrische auto’s te kopen en alle verwarmingssystemen op fossiele brandstoffen af ​​te schaffen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Arme en oudere huurders moeten appartementen ontruimen om plaats te maken voor migranten

4.2 5 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

22 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hannibal
Hannibal
10 dagen geleden

Mss een domme vraag, maar als iedereen “klimaatneutraal” is, geen fossiele brandstoffen meer gebruikt, want ja, Rusland he.
Als dan iedereen zonnepanelen heeft om stroom op te wekken, deez opslaat in lithiumbatterijen, geen gas meer gebruikt om te koken of te verwarmen, geen benzine voor de auto meer gebruikt……
Waar gaan de energiemaatschappijen dan hun inkomen vandaan halen ??
Of een overheid zijn accijns ?

Johan P
Johan P
10 dagen geleden
Antwoord aan  Hannibal

Voor een huis zie ik dat nog wel als mogelijkheid. Hier in Pennsylvania krijg je momenteel 30% van de aanschafkosten voor je solarsystemen terug van de belasting. Dat is inclusief de kosten van de verzending en installatie.
Omdat bij mij met enige regelmaat stroomstoringen zijn zet ik ook zo’n systeem om; de korting maakt het rendabel en waarom zou ik niet een keertje mogen profiteren?
Probleem is natuurlijk het aantal panelen dat je nodig hebt. Ik heb er de ruimte voor, maar dat zal in Nederland heel anders zijn. Voor bedrijven is het sowieso vrijwel onhaalbaar; de enorme oppervlakte aan panelen die nodig zal zijn, plus de enorme batterij-capaciteit gaan toch voor problemen zorgen.

Ik vermoed dat de overheid het ‘terugverkopen aan het net’ als inkomen zal gaan belasten (daar zijn ze nu in Californie mee bezig).
En ik vermoed dat ze ergens een kerncentrale neer zullen zetten om die stroom dan als groene/duurzame stroom te verkopen.
De overgebleven bedrijven (momenteel zie ik de toekomst voor de maak-industrie in Europa nogal somber in) zullen de hoofdprijs moeten betalen waardoor die goederen buitensporig duur zullen worden.
Dat is precies wat ze willen; je bezit niks, woont in een kleine container, vreet insecten en werkt voor hongerloontje zodat je ook nooit de kans zult hebben die situatie te verbeteren.

Matt
10 dagen geleden
Antwoord aan  Hannibal

Hannibal, tegen de tijd dat dit gaat spelen bestaat echt geld niet meer en is alles digitaal. Mensen krijgen dan een minimum basisinkomen waarvan ze geacht worden te kunnen leven. Geen luxe dingetjes natuurlijk want je mag niets bezitten, ook geen huis. De elektrische auto, voor zover je voldoende kunt aantonen die nodig te hebben mag je lenen, mits je genoeg groene vinkjes in je app hebt zitten.
En ze gaan nog verder: spuitjes op tijd om je koest te houden en niks vrije media waar je op zou kunnen protesteren want A.I. regelt binnen 5 min. een legertje robots voor je deur om je te ‘hersenspoelen’.

Toekomstmuziek? ze zijn nu al hard op weg om al deze zaken te realiseren en het gaat nog werken ook gezien de laatste verkiezingsuitslag: VVD nog steeds de grootste dus Swab schoothondje Rutop kan zich voorlopig veilig voelen.

KravWarrior
KravWarrior
7 dagen geleden
Antwoord aan  Matt

Jij hebt al in je hoofd verloren en je erbij neergelegd zonder strijd ?

Kijk, burgers zoals jij zijn de meest idealen, beetje zwartkijkerij en voor de rest geen actie.

Matt
5 dagen geleden
Antwoord aan  KravWarrior

Wie zegt dat ik me er bij neer leg? Ik noemde enkel de realistische feiten op wat ons te wachten staan als we niet massaal in opstand komen.Maar ik nader de 70 dus niet zeker of ik het allemaal zal meemaken.

Eelke Piers
Eelke Piers
5 dagen geleden
Antwoord aan  KravWarrior

Wat wilt u dan doen? Miauwen? Demonstreren? Of de premier vermoorden?

Adriaan W.
3 dagen geleden
Antwoord aan  KravWarrior

Warrior begin 2020 droeg bijna iedereen een mondkapje, de ene na de ander lockdown werd scrupuleus nageleeft op een handje vol die-hards na, het ging zelfs verder een avondklok werd ingesteld en over het algemeen werd ook deze netjes nageleeft volgens de autoriteiten, méér dan 3/4 van de mensen lieten zich vaccineren als vee.
Mijn schoonzus werd ook feitelijk gedwongen om zich 4 keer te laten prikken anders mocht zij haar kleinkinderen niet meer zien, helaas is zij verleden jaar oktobet overleden, de moeder van mijn buurman en de buurvrouw 2 deuren verder in de straat overleden, en u ‘beschuldigd’ iemand die in zijn hoofd zich ‘overgegeven’ heeft.

U kent de psyche van de mensen niet…!

Pistolen Paultje
Pistolen Paultje
5 dagen geleden
Antwoord aan  Hannibal

Dan introduceren ze gewoon nieuwe belastingen: vervoers-belasting, schoon-water-belasting., firsse-lucht-belasting, energiebelasting wordt 10x hoger, etc.

Johan P
Johan P
10 dagen geleden

Ik voorzie een levendige handel in certificaten. Als je een graantje mee wilt pikken dan is het misschien een idee om nu een certificaat of diploma te halen als ‘energiekeurmeester’ of wat voor onzin-titel ze gaan verzinnen.
Daar valt nog wel wat te verdienen door mensen certificaten te verkopen om aan te tonen dat de woning toch echt aan de minimale eisen voldoet.

Durachuk
Durachuk
9 dagen geleden
Antwoord aan  Johan P

Als je hieraan meewerkt ben je net zo een land en volksverader als onze regering. Maar dat kennen we van het nederlandse volk. toen de Duitser weg was kwamen de “helden” de meisjes kaalscheren en had Nederland ineens meer “verzetshelden” als inwoners.

Johan P
Johan P
9 dagen geleden
Antwoord aan  Durachuk

Ik zeg niet ‘IK’. Ik zeg ‘ik voorzie’ Wel een verschil. Trouwens, ik woon al bijna 10 jaar niet meer in Nederland.
Maar aan verraders voor wat geld is nooit een gebrek geweest. Dus reken maar dat dat gaat gebeuren.
Trouwens, er valt wel wat op af te dingen; als een ‘inspecteur’ zo mensen een mogelijkheid kan bieden in hun huis te wonen of het te verkopen dan doet hij die mensen een gunst.

Hagar
Hagar
10 dagen geleden

Deze klimaatonzin kan niet anders dan tot een enorme catastrofe leiden.

De huizenprijzen worden nu al enorm opgedreven door de massa-immigratie.

Nu gaan ze die prijzen nog eens veel hoger opdrijven, door de eigenaars te verplichten enorm verspillende investeringen te doen: deze isolatie en zero-emissie investeringen zijn pure verspilling, want ze verdienen zich totaal niet terug.

Dit gaat leiden tot steeds nog hogere huizenprijzen, plus een bevolking met immigranten die niet inzetbaar zijn in de arbeidsmarkt wegens slechte attitudes en lage intelligentie, en die dus levenslang van een uitkering leven.

Dit is een ramp!

De EU moet worden afgeschaft, er moet een terugkeerbeleid worden opgestart, en ieder die voorstander was van de klimaatonzin moet zeer zwaar gestraft worden, anders gaan we regelrecht naar een catastrofe.

Eelke Piers
Eelke Piers
5 dagen geleden
Antwoord aan  Hagar

Hoe wilt u de EU afschaffen? Zelfs al zou Nederland in opstand komen met het hele leger en alle EU wetten afschaffen dan zal de EU een leger van Polen, Bulgaren en Roemenen sturen en de opstand neerslaan.

Derk
Derk
4 dagen geleden
Antwoord aan  Eelke Piers

Welk leger ? de EU heeft geen leger. Het EU leger bestaat uit individuele legers van landen. Die ondertussen al enorm gehalveerd zijn door de oorlog. stop met jezelf bang te maken

bee
bee
10 dagen geleden

Tesla’s free energie is ons niet voor niets ontstolen. Deze poppenkast kan alleen maar leiden tot verdrijving en slavernij. Dood of de gladiolen.

Hagar
Hagar
10 dagen geleden

Onze bevolking leidt graag een individualistisch, materialistisch en egocentrisch leventje, en ze laat het allerbelangrijkste, de leiding van het land, over aan een bende gewetenloze dieven, hersenloze sullen, internationale samenzweerders en zeer kwaadaardige links-progressieve extremisten.

Dit gaat ons nog zeer zuur opbreken.

Durachuk
Durachuk
9 dagen geleden

Kijk en nu wordt het leuk. Dit is alleen mogelijk dankzij de laffe houding van het volk. Het volk is dus medeschuldig aan de diefstal van mijn huis. het huis waarvoor mijn ouders krom gelegen hebben en ik nog eens extra belasting mag betalen. Maar wat houd mij nog tegen als ook dat van mij gestolen word? Dan gewoon lekker willekeurig mensen af gaan slachten want ja die lafaards zij medeschuldig dus vrij wild. Bedankt laf kutvolk

Laatst bewerkt op 9 dagen geleden door Durachuk
Qvic
Qvic
9 dagen geleden

In Bussel en in Den Haag kunnen ze van alles wel verzinnen, maar bij elke verplichting bestaan er 2 opties. 1) vrijwillig naleven. 2) via een contract.

Ze kunnen je niet dwingen, alleen dat zien de meeste mensen niet. Die gaan allemaal voor optie 1 Omdat ze schijters zijn en angstige wezens en nog goed geprogrammeerd zijn dat zij denken dat zij de natuurlijke persoon te zijn. Optie 2 gebeurd altijd met een onderliggende UCC, wees daar alert op. En wijs de brieven binnen 3 dagen hun handelsvoorstel af en maak ze niet open, maar stuur ze direct retour met de tekst “handelsvoorstel afgewezen”. Doe dit consequent, want de overheden zullen ze blijven sturen. Want in werkelijkheid zijn we allemaal autonomen i.p.v. van onderdanen van de coöperatie Staat der Nederland. Dit private handelsbedrijf van Alex en Blackrock.

Johan P
Johan P
9 dagen geleden
Antwoord aan  Qvic

Leuk verhaal, maar dat werkt dus niet zo. Als je boetes of belasting niet betaalt komt de overheid het hardhandig halen. Gewoon een briefje sturen dat je de overheid niet erkent is echt niet genoeg.

Qvic
Qvic
5 dagen geleden
Antwoord aan  Johan P

@ Johan P,
Je leest het niet begrijpend, een UCC is een universeel bindend contract die de overheid telkens stuurt. Als jij niet binnen 3 dagen dat contract niet afwijst, accepteer jij het contract. Dan is er geen enkele andere mogelijkheid meer om onder dat bindend contract uit te komen. Dan moet jij dat betalen hoe jij het draait of keert.

Dus een briefje schrijven, dat jij de overheid niet erkent verzin je zelf.
Ik zeg enkel dat je de mogelijkheid hebt om het UCC contract binnen 3 dagen af te wijzen. Want geen contract is geen verplichting.

KravWarrior
KravWarrior
7 dagen geleden

Veel helderzienden hier die de toekomst zogenaamd voorspellen, maar geen idee hebben van hoe hiertegen te strijden.

Ga strijden !!! Neem voorzorgsmaatregelen (edelmetalen, zelfvoorzienend zijn etc.) i.p.v. hier zwartgallig en huilie huilie zitten te doen

Johan P
Johan P
5 dagen geleden
Antwoord aan  KravWarrior

Ehm…precies wat ik dus al heb gedaan/nog steeds doe.
En anderen heb aangespoord te doen. Maar iedereen zal dat zelf moeten doen. Pas als mensen zelf weer verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen leven en zelf stappen ondernemen gaat er misschien wat veranderen. Maar veruit de meeste mensen vinden het wel best als alles voor ze wordt geregeld