Brigitte Macron, de First Lady van Frankrijk, diende vorig jaar een klacht in tegen twee vrouwen die een YouTube-video uploadden met de titel “Brigitte Macron is een man.” In de video werd beweerd dat Brigitte op haar 18e een geslachtsverandering had ondergaan, meldt Zero Hedge.

Woensdag meldde de Franse krant Le Point  dat de klacht van Brigitte tegen de twee vrouwen door een Parijse rechter is “vernietigd”.

In zijn beslissing, die door AFP is ingezien, verklaarde de rechter de dagvaarding van Brigitte Macron nietig wegens schending van de privacy en het beeldrecht, omdat hij van mening was dat de door haar aan de kaak gestelde feiten als openbare laster hadden moeten worden gekwalificeerd.

Brigitte Macron, haar broer en de drie kinderen van de First Lady hadden op 15 februari 2022 twee vrouwen aangewezen, waarvan de ene zich voorstelde als “medium” en de andere als “onafhankelijk journalist”.

Zij vroegen de rechtbank deze twee vrouwen te veroordelen tot het betalen van schadevergoeding omdat zij op 10 december 2021 op het YouTube-kanaal van het “medium” “een volstrekt excentrieke stelling” hadden uitgezonden volgens welke Brigitte Macron, geboren Trogneux, niet zou hebben bestaan, maar dat zijn broer deze identiteit zou hebben aangenomen nadat hij van geslacht was veranderd.

“Het is moeilijk voor te stellen dat de First Lady van Frankrijk, vergezeld van de beste advocaten, zich vergist heeft door haar klacht te kwalificeren als smaad en niet als een inbreuk op de privacy. Tenzij ze probeert de zaak zo snel mogelijk te laten vallen om er van af te zijn”, schreef Franse media outlet Le Média en 4-4-2.

Het transgendergerucht van Brigitte verscheen rond de Franse presidentsverkiezingen van 2022. Ondanks dat de video honderdduizenden views kreeg en dagenlang trending was op Twitter, sleepte Emmanuel toch een overwinning in de wacht. Een ernstigere beschuldiging is de affaire die Brigitte had met Emmanuel toen zij 39 jaar was, en hij een 15-jarige schooljongen…


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Fransen beloven de ‘Moeder van alle Veldslagen’ tegen het Macron-regime

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin Vissers
Edwin Vissers
15 dagen geleden

president Makron is een liefhebber van Baphomet

Makron in Frankrijk
De Franse president Macron geeft toe dat hij een ‘Jupiter’ is. In 2017 wenkte de nieuw gekozen Franse president Emmanuel Macron meer dan negenhonderd politici van beide huizen voor een zeldzame bijeenkomst in het paleis in Versailles. Macron verklaarde dat het zijn politieke agenda was om te regeren als een ‘Jupiteriaanse’ president, ‘een verre, waardige figuur, zoals de Romeinse god der goden, die zijn zeldzame uitspraken zorgvuldig afweegt’. Om de esoterische verklaring van Macron te begrijpen, moeten we ernaar kijken door het spirituele prisma van de occulte mysteriereligies. Jupiter werd erkend als de oppergod van Rome, Heer van het Licht, heerser van de dag, hoofd van het Romeinse pantheon en de vijfde planeet vanaf de zon. Volgens de theosofie is occultiste Helena Blavatsky Jupiter veel verder geëvolueerd dan onze aarde. “Jupiter is veel superieur aan de aardse geest, niet omdat Jupiter zo vele malen groter is dan onze aarde, maar omdat zijn substantie en textuur zoveel fijner zijn dan en superieur aan die van de aarde.” Een andere beroemde occultist Eliphas Levi: “In theologische symboliek … Jupiter [de zon] is de verrezen en glorieuze Redder, en Saturnus, God de Vader, of de Jehova van Mozes.” Helena Blavatsky benadrukt verder het feit dat Zoon en Vader, Jupiter en Saturnus, “dus één zijn. Hier wordt het interessant. De Franse president Emmanuel Macron werd op 21 december geboren. Dezelfde dag van “The Great Conjunction” tussen Jupiter en Saturnus. Deze maandag zullen de twee grootste planeten in ons zonnestelsel slechts een tiende van een graad van elkaar verwijderd zijn, waardoor het paar eruitziet als één langwerpige ster. De samensmelting van Jupiter en Saturnus in 2020 zal de dichtste zijn sinds 1226, of 794 jaar geleden. Het is dus bijna 800 jaar geleden dat Jupiter en Saturnus zo nauw op één lijn lagen. Wijst 21 december vanuit een esoterisch spiritueel gezichtspunt naar de geboorte van het antichristelijke systeem, dat in de nauwe voetsporen zal treden van de Grote Reset? Het lijdt geen twijfel dat de huidige Europese Unie het hedendaagse Heilige Roomse Rijk is. De voornaam van Emmanuel Macron is Emmanuel, wat ‘God is met ons’ betekent, en de naam van de Messias die werd geprofeteerd door de profeet Jesaja. Merk ook op dat de voornaam Macron “merkteken” betekent. Een van de andere namen van president Macron is Frederic, wat vreedzame heerser betekent. Bijbelprofetie vertelt ons dat de antichrist het wereldtoneel zal betreden op een platform van vrede. Macron stond ook op de cover van Time Magazine onder het bijschrift “The Next Leader Of Europe”. In 2017 verklaarde de voorkant van The Economist Macron tot “Europa’s Verlosser”. Macron’s achtergrond was en is een leven van voorrecht. Opgeleid aan een particuliere jezuïetenschool. Banden met elites en machtsmakelaars. Werkte als investeringsbankier bij Rothschild. Door Israël vereerd als aanhanger van de Joodse natiestaat. In 2018 had Macron zijn ministerie van Buitenlandse Zaken eind augustus opdracht gegeven om nieuwe ideeën te onderzoeken voor het oplossen van het Israëlisch-Palestijnse conflict en dat de Franse president nu aan Trump had gesignaleerd dat als de VS niet vooruitgaan, Parijs dat zal doen. Nu Trump binnen een maand aan de macht is, kan die diplomatieke vacature door Macron worden ingevuld. Ook werd zojuist aangekondigd dat Macron COVID-19 heeft opgelopen en onmiddellijk in quarantaine gaat. Dus op Macrons verjaardag, maandag 21 december tijdens The Great Conjunction, zal hij uit het publieke oog verdwijnen. De Grote Conjunctie zal ook plaatsvinden op een van de acht heiligste satanische feestdagen, de winterzonnewende om 06:12 uur EST op vrijdag 21 december. De zon zal een punt bereiken waar hij het meest ten zuiden van de evenaar lijkt te schijnen, boven de Steenbokskeerkring, en zo het moment van de winterzonnewende markeert. Een andere laag aan deze occulte mix is Saturnus, de andere planeet in “The Great Conjunction”. Bekend als de oude zon en donkere heer. Gesymboliseerd als een oog, stier, uil en Moloch. In de esoterische Luciferiaanse religie wordt aangenomen dat de halvemaanvormige ring van Saturnus wordt ondersteund door de twee pilaren van de vrijmetselarij, Boaz en Jachin. Saturnisme is satanisme. Lucifer is één met Saturnus. Hier is de rest van de satanische stamboom. Cronos de Nephilim, zoon van Uranus en Gaia Vader van Poseidon en Hades Griekse god van Saturnus, vadertijd

Edwin Vissers
Edwin Vissers
14 dagen geleden

comment image?resize=680%2C328&ssl=1

Ik wist dat de woekerjongen van de Ratschild-bankier bitc # French Gay Caballero slappe polsen had, maar ik dacht altijd dat ze de veel oudere kont lelijk als zondevrouw met hem hadden uitgehuwelijkt voor politieke dekking.

Maar ik hoor al een tijdje geruchten dat de Franse ‘First Lady’, net als Manshell, een grotere tamale had dan de president.

Het is triest dat de wereld wordt gerund door pedofiele woekerbankiers en hun gay/tranny bitches!

Washington DC is al generaties lang een bolwerk van babyverkrachting.
Het is gewoon dat de Amerikaanse schapen nooit de ballen hebben gehad om er iets aan te doen.

Mossad Jeffery die Amerikaanse generaals, politieke hoeren en rechters chanteerde met chantagevideo’s over verkrachting van kinderen was gewoon de volgende generatie van hetzelfde oude ding dat al langer gaande is dan de meeste mensen nog leven!
Het was bekend bij iedereen die het wilde weten in de vorige eeuw Papa CIA BadBush was een seriële babyverkrachter.

comment image?resize=680%2C516&ssl=1

Nu mensen!
Denk je echt dat God een stel balloze schapen gaat zegenen die toestaan dat de klootzakken waar ze op stemmen Gods kleine kinderen serieel verkrachten?

comment image?resize=400%2C461&ssl=1

Ik durf te wedden dat de Zonen van God die hun kont in een scheur kregen omdat ze probeerden de menselijke schapen een kans te geven om Hogere Spirituele Wezens te worden, die beslissing echt herhalen!

Krijg wat moraal en een set ballen menselijke schapen!

De Ole-hond!

Volgens een onderzoeker werd Brigitte Macron geboren als Jean-Michel Trogneux, een man. Maar de vrouw van president Macron zei dat ze het doelwit was van een transfoob gerucht en dat ze een klacht zou indienen.

De bron van deze informatie over het vorige leven van Brigitte Macron was in artikelen die in september in het tijdschrift Faits et Documents werden gepubliceerd, waarin uitgebreid bewijs werd aangehaald van een massale doofpotaffaire over een transfiguur in het Elysee.

De first lady van Frankrijk deed het af als een complottheorie.

Op Franse sociale netwerken is de hashtag #JeanMichelTrogneux al enkele weken trending. Op 7 november lanceerde het Twitter-account “Le journal de la macronie” de zoektocht naar het vinden van de “verloren broer” van Brigitte die spoorloos is verdwenen.

De hashtag heeft bijna 80.000 vermeldingen gegenereerd, met name op “antibelasting- en extreemrechtse accounts”, aldus de Visibrain-site. Een Russisch televisiestation heeft een onderzoek naar de geruchten geëist.

De journaliste Natacha Rey, die de auteur is, zei dat ze stevig bewijs had dat de first lady werd geboren als Jean Michel Trogneux, een transgender man. Rey heeft onderzoek gedaan naar het duistere verleden van Brigitte en de merkwaardige verdwijning van haar vermeende ‘broer’.

Jean Michel Trogneux werd voor het laatst gezien in het gezelschap van de zeer controversiële Joseph Doucé (sindsdien vermoord aangetroffen) eind jaren tachtig van de vorige eeuw, rond de tijd dat Brigitte verscheen, zei Rey. De pastoor was de eerste pleitbezorger van homohuwelijken en transoperaties en hoofd van een pedofielenbende. Velen vermoeden dat Doucé een rol heeft gespeeld die lijkt op die van Jeffrey Epstein: de machthebbers chanteren.

Het tijdschrift Closer heeft een ontkenningspoging gedaan. Het beschuldigde het tijdschrift dat Frans politiek nieuws publiceert ervan “regelmatig complottheorieën door te geven”. Maar de Wikipedia-vermelding voor Faits & Documents beschrijft het als een krant die serieus wordt genomen.

De “fact-checking” Closer loog echter schaamteloos dat Emmanuel Macron 17 jaar oud was toen hij Brigitte ontmoette. De huidige president was 14 jaar oud, wat een misdrijf zou kunnen vormen met ten minste twee verzwarende omstandigheden. Volgens officiële gegevens werd Macron geboren in 1977 en Brigitte in 1953.

In 2018 stelde Emmanuel Macron voor het eerst in de geschiedenis van het Élysée het presidentieel paleis open voor travestieten voor het Fête de la Musique. Het presidentiële paar poseerde met de huiveringwekkende ‘artiesten’, wat leidde tot harde kritiek van conservatieven.

Een Italiaanse psychiater, professor Adriano Segatori, zei dat hij geloofde dat Macron als kind was verkracht door pederasts.

Soortgelijke geruchten deden de ronde over Michelle Obama, de vrouw van de voormalige Amerikaanse president Barack Obama.

comment image?resize=680%2C763&ssl=1

https://pbs.twimg.com/media/FGwIftsX0AQkJPM?format=jpg&name=360×360

Edwin Vissers
Edwin Vissers
14 dagen geleden

Vlak voor de Oscars: Stranger at the Gate

Het delen van informatie…

Barack Hussein Obama zijn allemaal Arabische namen en verbonden met de Arabische mythologie. “El-Barack” was het gevleugelde witte paard van Abraham; “al-Buraq” was het gevleugelde witte paard van Mohammed. Beiden hebben waarschijnlijk hun naam ontleend aan Barak, de 5e rechter van Israël. De logo’s van Obama zijn de opkomende/ondergaande zon en de rode en witte strepen. Het is ontworpen door Prince Hall Masons en “Sol Sender” voor hun logebroer. Het is ook het identieke logo dat wordt gebruikt door Carbonfund LLC. Voor heidenen verwijst de bijbelse uitdrukking “Door zijn striemen zijn wij genezen” niet naar Jezus maar mogelijk naar Obama die misschien degene is die Amerika opoffert voor de zonden van de wereld ter voorbereiding op de geroemde wereld Kruisiging/Pascha, de datum van de Heidense “Nieuwe Tijd”.

Obama boog voor 33 graden Prince Hall Mason en Hashemite (Rabbijnen noemen hun Messias “HaShem”) Edomitische koning Abdullah II van Jordanië. Jordanië is Edom, Ammon en Moab “Idumea” en ontsnappen aan de hand van de Antichrist in Dan 11. Moab en Ammon stammen af van Abrahams oudste broer Haran via Lot en incest met zijn 2 dochters. Edom is de naam die God Esau gaf nadat hij zijn geboorterecht had verkocht; Edom betekent Adam en/of Rood. Rode Ster, Rode Halve Maan, Rode Kruis, Red Tape, Red Lodge Rothschild, etc, etc. Adam/Edom en Eva, geschapen uit de aarde en genaamd Adam (Genesis 5:2) vertegenwoordigen het Heilige Huwelijk de Goddelijke Androgyne in het occulte.

Obama maakte een buiging voor de Shinto-keizer Akahito, de 5e en jongste zoon van de Luciferiaanse vrijmetselaar en de halfgod keizer Hirohito uit de Tweede Wereldoorlog; zijn bezoek ging vooraf aan de levering van door de VS gemaakte MOX (Mixed Uranium-Plutonium Oxide) nucleaire brandstof voor Fukushima Reactor #3 die opzettelijk mocht smelten, waardoor een continue stroom plutoniumstraling in de Stille Oceaan terechtkwam.

Obama beloofde een “Nieuw Begin voor de Islam” in Caïro naast de Grand Orient Lodge Vrijmetselaar Hosni Mubarak in de stad waar de Arabische Liga werd opgericht. Caïro is Chi + Rho de gekroonde Messias van het gnosticisme.

Obama zong “God save the Queen” voor koningin Elizabeth II. Ridder betekent “Persoon in dienst van de koningin”; de koningin van de hemel “Asherah” wordt hier bedoeld. America the Beautiful is geschreven op de muziek van God Save the Queen.

Obama hees de Chinese vlag (China=Sina=Cathay=Sons of Heth=Hittites, de vrouwen van Ismaël en Esau) boven het Witte Huis. De Rode Chinese Draak is de slang die de hele wereld misleidt (Openbaring 12:9).

Obama hijste de regenboogvlag boven het Witte Huis; Rainbow Arch Degree-ingewijden begaan de onvergeeflijke zonde; de regenboog symboliseert een terugkeer naar de pre-zondvloedwereld van Sin, het Aquariustijdperk of het Gouden Tijdperk van Saturnus genoemd. Rabbijnen gebruiken de uitdrukking “Tikkun Olam” (Herstel de aarde), wat betekent dat iedereen in het verbond met God moet worden gedood, dwz Abel en Seth; Isaak en Jacob.

Obama boog voor de Britse “Order of the Garter” en Shinto-keizer Akahito The Order of the Garter in Groot-Brittannië claimde het onroerend goed van de aarde; de geclaimde Titanen die teruggaan tot Genesis 6. Kousenband is een symbool van het heilige huwelijk. Obama leverde in de VS gemaakte MOX (Uranium-Plutonium Oxide gemengd om neutraal drijvend te zijn in zeewater) Brandstof aan Fukushima net voor de vooraf geplande, aardvernietigende atoomsmelting. Wanneer? de Olympische Spelen van 2020 in Japan zijn misschien een goede gok. De cover van Economist Magazine van januari 2015 toont een nucleaire gebeurtenis in het gebied van de 38e breedtegraad in Korea en Fukushima.
C Alan Martin plande de 12e president vanaf en inclusief de 33e president, vrijmetselaar Harry Truman zou onze laatste zijn; Obama is nummer 12; De 44e president van Amerika is getrouwd met #44 Oregon State Football-speler Michael Robinson. (Michele/Michael Obama?)…
Donald “King of the World” Trump is echter de 44e persoon die is geselecteerd om dezelfde redenen dat Zedekiah de 44e en laatste koning van Israël was.

Obama’s verkiezing was lang van tevoren gepland, net als Donald Trumps Sarah Palin richtte Prince Hall Mason Week op als AK-gouverneur http://animalnewyork.com/2008/the-most-worshipful-sarah-palins-freemasonic-decree/ Op de Texas Energy Conference gehost door Operation Gun Runner Liar en Donald Trump Energy Sec Rick Perry hield ze een toespraak van 30 minuten nadat haar vliezen zouden zijn gebroken (Child #5), reed naar DFW Airport, stapte aan boord van een vlucht van Alaska Airlines naar Seattle met een tussenstop van 2 uur, voordat verder naar Anchorage en 2 uur rijden naar Wasilla voordat het om 6.30 uur wordt afgeleverd. Geen moeder op aarde, geen dokter op aarde of luchtvaartmaatschappij op aarde zou dergelijk gedrag toestaan. Waarom? Ze was nooit zwanger; de chantage die haar in het gareel hield, is Bristol’s 2 tiener, ongehuwde kinderen en nu Willow’s kind. De rode jas op de omslag van haar bestseller Rouge Coup is een dooddoener. Sovereign 40 Witch Operation Gun Runner financier, (State Dept Fund US Direct Commercial Sales), Benghazi Liar “Hillary Clinton” beëindigde haar campagne te midden van een Amerikaanse vlag met alle 50 sterren ondersteboven genaaid http://www.usa-flag-site .org/forum/stars-upside-down-on-a-flag-1882.html De omgekeerde ster van 5 punten is Baphomet (Baph+Metis=Union of Wisdom and Knowledge). Men gaat niet naar een Flag Store en koopt een Zo’n gruwel meer dan men kan kopen 4 i

http://talesfromtheconspiratum.com/2015/01/08/the-economist-2015-cover-is-filled-with-cryptic-symbols-and-dire-predictions/ – zegt echt alles. Alle Domino’s voor Esau’s Dominion zijn aanwezig voor Esau’s wereld “Dominion”.

Er wordt beweerd dat Obama een bloedverwant is van Mohammed via de Koreish bedoeïenenstam; dus hij is de connectie met Mohammed waar soennitische moslims naar op zoek zijn. Er wordt beweerd dat Mohammed afstamde van Korah (Core of Jude 11), de leider van de opstand tegen Mozes die “Koreish Bedoeïenen” van de Golanhoogten werd. “Druzen”, zoals ze worden genoemd, hebben een dubbele nationaliteit tussen Syrië (Arameeërs) en Venezuela, net zoals veel Israëli’s een dubbele nationaliteit hebben in Rusland, Groot-Brittannië en de VS. De Golanhoogte is Mt Hermon oftewel Mt Sion, de plaats in Genesis 6 waar zonen van God mensendochters zagen en vrouwen van hen namen. Blijkbaar hebben “reuzen” niets te maken met gevallen engelen “Nephilim”; de verbinding met Mt Hermon heeft meer te maken met Baalbek, beschouwd als de “geboorteplaats van Baal”; de tempel van Baalbek (de Romeinen noemden het een tempel van Jupiter) heeft de vorm van een man die een sleutel vasthoudt in zijn linker “sinistere” hand; het is een voorbeeld van Cyclopisch metselwerk (zeer grote blokken). Het is het gebied waar Dannieten interactie hadden met Fenicië; Sidon genoemd naar de Zidoniërs betekent “Jager”…Dan was misschien wel de eerste stam van Israël die uit Gods Verbond viel, als zodanig is hun naam niet te vinden onder de “Geredden” in Openbaring 7. Jacob profeteerde dat Dan zou oordelen als een stam van Israël; dat zullen ze zeker doen, maar aan het einde van het millennium; voordat die nep-Dannieten de mensheid zullen beoordelen. Wie zijn deze overweldigers?

The Stranger at the Gate” is een 29 (119/911) minuten durende documentaire film die me doet denken aan “The Mysterious Stranger” ….Madonna zingt ook over een “Beautiful Stranger” en we weten allemaal wie deze “vreemdeling” werkelijk is is, die bij de poort (portaal) staat te wachten om door te komen in dit fysieke rijk/deze fysieke wereld.

De mysterieuze vreemdeling….

Dit artikel gaat over het onvoltooide werk van Mark Twain. Zie The Mysterious Stranger (film uit 1920) en The Mysterious Stranger (film uit 1925) voor de niet-gerelateerde films . Zie Mysterious Stranger voor het boek van David Blaine. Zie Shining Time Station voor de aflevering uit 1993 .
The Mysterious Stranger is een poging tot roman van de Amerikaanse schrijver Mark Twain. Hij werkte er met tussenpozen aan van 1897 tot 1908. Twain schreef meerdere versies van het verhaal; elk heeft betrekking op een bovennatuurlijk personage genaamd “Satan” of “Nr. 44”. Alle versies bleven onvoltooid (met uitzondering van de laatste, nr. 44, de mysterieuze vreemdeling).

https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Mysterious_Stranger

De “Mysterious Stranger” is eigenlijk Satan.

https://www.jstor.org/stable/1316758

PDF van The Mysterious Stranger van Mark Twain: https://tzmvirginia.files.wordpress.com/2013/12/twain-the-mysterious-stranger.pdf

Cliffnotes van The Mysterious Stranger en nr. 44: http://www.enotes.com/topics/mysterious-stranger

De relevantie en theorieën over het getal 44 in relatie tot dit personage: http://www.twainquotes.com/Number44.html

Had het niet genoemd gezien, dacht dat het voor jullie allemaal interessant zou zijn.

Mark Twain schrijft toevallig een serie genaamd “The Mysterious Stranger”. Deze vreemdeling wordt in een van zijn werken beschouwd als “Satan”, de neef van de bijbelse Satan. In een andere versie van het verhaal wordt hij beschouwd als nr. 44. Interessant genoeg wordt het kaliber van de Magnum gebruikt door de Stranger in Fallout.

Nummer 44 leert August zichzelf onzichtbaar te maken. August leert ook dat nummer 44 zijn gedachten kan lezen.
Uitleggen waarom je de Vreemdeling nooit ziet.

Geeft je je eigen persoonlijke beschermengel… gewapend met een volledig geladen .44 magnum. Met dit voordeel verschijnt de mysterieuze vreemdeling af en toe in V.A.T.S. modus om een handje te helpen, met dodelijke efficiëntie. — Fallout 3 en Fallout: New Vegas beschrijving.
Het lijkt erop dat “beschermengel” letterlijk is en niet metaforisch, zoals aanvankelijk werd aangenomen.

@2:11 “Tijd op doel” – 00:00 (“buiten tijd 88″) . 16 (7)

Hier zijn wat meer inzichten in de nr. 16

Armageddon.” Openbaring 16:12-16.

https://www.ridingthebeast.com/numbers/nu16.php

16 geeft het bereiken van de materiële kracht aan. Aardbevingen, hongersnoden, pestilenties Mat 24:7
16 wordt beschouwd als het “laatste” nummer van de emanatie, het vertegenwoordigt de voltooide incarnatie – Armageddon
16 is nummer de afgrond of hel, tegenover het nirvana. Fauci’s moeder heet Abys https://imgur.com/dG1Q1Ao https://imgur.com/D5HYzuu
16 symboliseert de constructie en de vernietiging.
16 is het getal van Lucifer. “De wet en de profeten waren tot aan Johannes” Lukas 16:16 Inclusief Shariah en Noachitische wet “Hij die gelooft en zich laat dopen, zal behouden worden; maar wie niet gelooft, zal verdoemd worden” Marcus 16:16 Gelovigen opgenomen, ongelovigen Amageddon “Maar wie zegt u dat ik ben? En Simon Petrus antwoordde en zei: U bent de Christus, de Zoon van de levende God” Mattheüs 16:16. JEZUS is de zoon van GOD en de Heilige Geest “Nog een korte tijd en u zult Mij niet zien; en nogmaals, een korte tijd en u zult Mij zien, want Ik ga naar de Vader.” Johannes 16:16 “En Abram was zes en zestig jaar oud, toen Hagar Ismaël aan Abram baarde” Genesis 16:16 Hagar is Agar Gal 4:22-26; Ismaël nu Ismail (“h” “God is met mij” Sarai-Sarah; Abram-Abraham; Juda-Juda)

“Oscar of Tubal Cain?”

https://imgur.io/sz2kNCr

Malala Yousafzai is een soennitische moslim…

“Malala” = betekent “verdrietig.” “Yousafzai” = afstammeling van yusuf (a. S)” – Yusuf wordt verondersteld de elfde zoon van Ya’qub (Arabisch: يعقوب) te zijn geweest, en volgens veel geleerden zijn favoriet. Volgens Ibn Kathir, “Jacob had twaalf zonen die de gelijknamige voorouders van de stammen van de Israëlieten waren.

Jozef in de islam.

https://network.crcna.org/topic/church-strategy-mission/ecumenical-interfaith/joseph-bible-and-yusuf-islam-two-versions-or

@2:50 ”De bahrami” – Bahrami (Perzisch: یمارهب) is een achternaam van Perzische oorsprong. Het woord is een afgeleide van de mannelijke voornaam Bahram. Bahram of Vahram of Behram (Perzisch: بهرام), variant Bahran of Vahran, (Oezbeeks: Баҳром, Barom en Tadzjieks: Баҳром, Bahrom) wat “verslaan van verzet” of “zegevierend” betekent, is een Perzische naam. Ook Bahram = engel van de overwinning in het zoroastrisme. Bahrami = “Bekend als Bahram”, hij was een Perzische koning. Bahram betekent ook planeet mars”. In de Griekse mythe mars = Ares. De demonengod van de oorlog. Kan worden gekoppeld aan Apollyon de vernietiger? (Openbaring 9:11).

”Meer informatie over Mars/BahRAM……”

Het woord/de naam Mars is blijkbaar door de Romeinen overgenomen van het Chaldeeuwse woord “Mar” wat “rebel” betekent. We weten allemaal wie de rebel is.

http://en.wikipedia.org/wiki/Chaldean_Dynasty.

Referentie: https://www.physicsforums.com/threads/where-did-mars-get-its-name.173960/#post-1356718

Mars is vernoemd naar de Romeinse oorlogsgod. In de Babylonische astronomie is de planeet vernoemd naar Nergal, hun godheid van vuur, oorlog en vernietiging, waarschijnlijk vanwege het roodachtige uiterlijk van de planeet. Toen de Grieken Nergal gelijkstelden aan hun god van de oorlog, Ares, noemden ze de planeet Ἄρεως ἀστἡρ (Areos aster), of “ster van Ares”. Toen, na de identificatie van Ares en Mars, werd het in het Latijn vertaald als stella Martis, of “ster van Mars”, of gewoon Mars. De Grieken noemden de planeet ook wel Πυρόεις Pyroeis wat “vurig” betekent. In de hindoeïstische mythologie staat Mars bekend als Mangala (मंगल). De planeet wordt in het Sanskriet ook Angaraka genoemd, naar de celibataire oorlogsgod, die de tekens Ram en Schorpioen bezit en de occulte wetenschappen onderwijst. De planeet stond bij de Egyptenaren bekend als “Ḥr Dšr”;;;; of “Horus de Rode”. De Hebreeën noemden het Ma’adim (מאדים) – “degene die bloost”; hier dankt een van de grootste ravijnen op Mars, de Ma’adim Vallis, zijn naam aan. Het staat bekend als al-Mirrikh in zowel het Arabisch als het Perzisch, en Merih in het Turks. De etymologie van al-Mirrikh is onbekend. De oude Perzen noemden het Bahram, de zoroastrische god van het geloof. Oude Turken noemden het Sakit. De Chinese, Japanse, Koreaanse en Vietnamese culturen verwijzen naar de planeet als 火星, of de vuurster, een naam die is gebaseerd op de oude Chinese mythologische cyclus van vijf elementen.

Referentie: https://www.physicsforums.com/threads/where-did-mars-get-its-name.173960/#post-1356718

https://m.facebook.com/AncientGodsPage/photos/bahramthe-hypostasis-of-victory-and-as-a-giver-of-victory-and-slayer-of-the-bloc/152426631581845/

https://en.m.wiktionary.org/wiki/بهرام

https://www.iranicaonline.org/articles/bahram-1

https://jarcs.ut.ac.ir/article_82707.html?lang=en

Het is zeker te zien dat “de vreemdeling aan de poort” niemand minder is dan Satan zelf, ook bekend als Mars/ares/Apollyon/Abaddon, enz.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
13 dagen geleden