Van 12 tot en met 23 juni zijn er grootschalige vliegverboden in het luchtruim boven Europa. De achtergrond is een NAVO-oefening. Er heerst een onrustige stemming.

Veel mensen zijn momenteel “verlost van Corona” en in vakantiestemming. “Nu is alles weer goed en alles is in orde met de wereld.” Maar de rust is bedrieglijk. De terreuraanslag rond Nord Stream is nog lang niet opgelost en een paar kilometer verderop woedt de oorlog in Oekraïne, schrijft Stefan Magnet.

NAVO-oefening “Air Defender

Maar wie in vakantiestemming wil komen, mag bepaalde feiten niet negeren. Tenminste als u een vakantievlucht plant, moet 12 tot 23 juni in de gaten houden. Want in die periode vindt de grootste luchtoefening van de NAVO tot nu toe plaats: “Air Defender”. Deze manoeuvre met honderden vliegtuigen en gevechtsvliegtuigen zorgt nu al voor onrust bij de luchtvaartmaatschappijen. Er komen namelijk grootschalige vliegverboden. Volgens insiders heerst er bij de luchtvaartmaatschappijen echt onrust.

Vazallendaad en onderwerping aan de VS

“Een daad van transatlantische solidariteit” noemen de Duitse strijdkrachten de oefening desgevraagd. Ik denk bij mezelf: een daad van volledige onderwerping aan de Amerikaanse oorlogsindustrie. Veel mensen die vrede willen in Europa zullen het ook zo zien. Een massale inzet van oorlogsvliegtuigen en uitgerekend het richten op het Oosten en Rusland. Dit zijn natuurlijk geen toevalligheden.

Europa wordt dezer dagen gesloopt. Met economische vernietiging, klimaatpaniek en de Grote Reset. En we worden voorbereid dat we ook de facto in oorlog kunnen raken. “Samen sterker”, schrijft de Bundeswehr op haar website en de pijlen gaan richting Rusland. De VS konden het script niet mooier vormgeven.

De systeemmedia zijn, wonder boven wonder, uiterst terughoudend met berichtgeving. AUF1 zal blijven informeren en op de hoogte blijven. Want de hele zaak is veel te groot voor een “onschuldige en incidentele” oefening die geen nieuwswaarde heeft. En als het alleen maar gaat om het feit dat in juni de welverdiende vliegvakanties van veel gestreste mensen verstoord zouden kunnen worden..


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Oekraïne krijgt F-16’s – Het besluit om ze te sturen is genomen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Durachuk
Durachuk
15 dagen geleden

OOOHHH wat een ramp, kunnen we weer niet op vakantie. We zouden ons beter druk maken om de tijd voor en na deze tijd want als we niet opstaan tegen deze tirannie reizen we nergens meer heen naar bestemmingen verder als 15 minuten zonder vaccinatiedwangpaspoort en digitaal geld. We zouden ons ook beter zorgen maken over de oorlogen die voortvloeien uit die Navo criminele oefeningen en miljoenen mensen in het verderf storten. Dus…effe niet zeiken over je kutvakantie maar wakker worden en actie ondernemen tegen de tirannnen die ons menen te kunnen regeren.

Sdl
Sdl
14 dagen geleden
Antwoord aan  Durachuk

Goed gezegd. Vakantie is altijd het belangrijkste geweest voor veel mensen maar eerst even zoals hierboven staat beschreven wat anders eerst doen anders kan je misschien wel helemaal niet meer op vakantie.

John
John
15 dagen geleden

Ik denk dat dit verder gaat dan een oefening.
Het is op zijn minst een provocatie,
maar als Rusland een F-16 neerschiet,
dan is dat natuurlijk een daad van agressie.
Wat als ze de invasie van Normandië op D-Day aan de
Duitsers hadden proberen te verkopen als een oefening?
Ik verwacht half dat ze gezamenlijk de massale
aanval tegen de Russen in Ukraine (of Rusland zelf?) inzetten,
in een laatste wanhopige poging.
Ik ga ervan uit (en hoop) dat de Russen hierop anticiperen,
en hun luchtverdediging versterken.
Flightradar24 in de gaten houden dan maar?

Hein
Hein
15 dagen geleden

Strong Together….hahaha laat me niet lachen
Down-together was toepasselijker geweest

Qvic
Qvic
14 dagen geleden

Als de Russen de horizon radars vernietigen, moet elk vliegtuig op zicht gaan vliegen. Of als de Russen al het westerse radars systemen en GPS gaan storen, als ze in de buurt van Rusland/Oekraïne en Wit Rusland komen. Dan is het NAVO provocerende vliegspel zo voorbij.