Vergis je niet, de globalisten en de politieke/financiële elite zijn vastbesloten een één wereldregering te creëren.

Alle instellingen zijn klaar om dit te laten gebeuren. Na de Tweede Wereldoorlog werden drie mondiale organisaties – de Verenigde Naties, het IMF en de Wereldbank – opgericht om oorlog en vrede, economische ontwikkeling en nationale financiële stabiliteit aan te pakken. Het Wereld Economisch Forum (WEF), opgericht in 1971, is de oefenplaats voor globalistische elites, schrijft Murray Sabrin.

De wereldwijde Covid 19 pandemie was een test, en de globalisten zijn extatisch. De wereldbevolking voldeed over het algemeen aan lockdowns, maskering, vaccinatiemandaten en alle andere verachtelijke inbreuken op de individuele vrijheid. De media joegen het publiek de stuipen op het lijf en bedrijven stelden onnodige vaccinatiemandaten in als arbeidsvoorwaarde. En de medische wereld ging akkoord met valse protocollen om ‘Covid’ aan te pakken.

De volgende pandemie zal waarschijnlijk in Afrika of Zuidoost-Azië ontstaan. Of het zou uit Oekraïne kunnen komen als de berichten over door de VS gefinancierde biolaboratoria juist zijn. Wanneer zou zich een nieuwe pandemie voordoen? Dat is onmogelijk met enige onzekerheid te voorspellen, maar als een niet-conforme presidentskandidaat op het punt staat te winnen en de droom van de globalisten te verstoren, dan is alles mogelijk als Biden de verkiezingen afblaast of uitstelt vanwege een nationale noodsituatie. Dit is geen voorspelling, maar een van de vele scenario’s met betrekking tot de openlijk kwaadaardige agenda van het WEF.

Als u nog niet hebt gehoord of gelezen over de aanstaande uitverkoop van de soevereiniteit van de VS aan de WHO, biedt het essay van Jon Rappaport alle informatie die u nodig hebt om te zien waar dit allemaal heen gaat. Koppel dat aan een beweging naar een cashloze maatschappij, digitale valuta van de centrale bank, dan weet u dat een wereldregering nabij is.

Vrijwel elk aspect van ons dagelijks leven zou worden “beheerd” door een wereldwijde centrale autoriteit. Wat we lezen, kijken, spreken, reizen, eten, rijden, leven, etc., zal worden gestuurd door het WEF en de WHO. Geen contant geld meer, niet meer vrij reizen in binnen- en buitenland, geen McMansions meer, behalve voor de financiële elites, geen auto’s op gas, en ga maar door.

Een wereldwijde dystopie zal niet van vandaag op morgen plaatsvinden. Het zal beetje bij beetje worden ingevoerd in de komende 10 jaar of eerder, afhankelijk van hoe snel Karl Schwab, de oprichter van het WEF en zijn bondgenoten over de hele wereld, bereid zijn het gaspedaal in te trappen en hun globalistische agenda te versnellen.

Dit is het moment om op te staan en het globalisme, een modewoord voor één wereldregering, terug te fluiten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Schaakmat voor de mensheid? Hoe de NWO haar plannen voor wereldheerschappij wil uitvoeren

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Andre
Andre
10 dagen geleden

Het globalisme is aan diggelen. Niemand wil nog zaken doen met de US en zn vazal staten zoals Duitsland. De India G20 ministers van financien waren er 2 niet aanwezig uit protest en dat was China en Rusland. Net als de G20 op Bali was het een puinhoop en Xi zit er weer voor de komende 5 jaar.

John
John
10 dagen geleden

Dit lukt alleen als ze de BRICS landen zover krijgen.
En daar ziet het niet naar uit.
Bovendien is nu bekend dat we bedrogen zijn met ‘kovit’, dus dat virusverhaal lukt hen geen tweede keer.

Marco
Marco
10 dagen geleden
Antwoord aan  John

Poeh, ik help het je hopen, maar als je ziet hoeveel mensen die Covid leugen nu nog niet door hebben, heb ik er een hard hoofd in. Je hoeft maar boeh te roepen en de massa schiet weer in de stress, bang voor elkaar, bang voor ziekte, bang voor de dood, bang voor het leven.

Sjeffie
Sjeffie
10 dagen geleden

Die is er al, zie ISS en Antarctica Treaty. Je hebt al een wereldregering.

Johan P
Johan P
10 dagen geleden

Er zal best een clubje zijn dat zichzelf uitroept tot wereldregering, openlijk of niet.
Ik heb er niks mee, ik erjen ze niet, ik gehoorzaam ze niet, ik onderwerp me niet.
Dan kunnen ze hooguit proberen me fysiek te dwingen; dat zal eindigen met veel slachtoffers aan hun kant totdat ze mij afmaken. Ze doen maar.