klik voor groter

De EU-statistiekenautoriteit “Eurostat“ heeft verontrustende cijfers gepubliceerd: In december 2022 is de oversterfte in de Europese landen gemiddeld met 19% gestegen – en dit in vergelijking met het gemiddelde van de jaren 2016-2019. Verder is een sterke stijging ten opzichte van november 2022 duidelijk, toen de oversterfte “slechts” plus acht procent bedroeg, meldt Unser Mittel Europa.

Grootste correlatie tussen oversterfte en vaccinatiegraad

Duitsland (+37% / ca. 77% vaccinatiegraad) noteerde in december 2022 de hoogste oversterfte. Oostenrijk (+27 procent / ca. 76% vaccinatiegraad), Slovenië (+26 procent ca. 59% vaccinatiegraad), Ierland (ca. 82% vaccinatiegraad en Frankrijk (beide +25 procent / ca. 80% vaccinatiegraad) zagen echter ook opmerkelijke stijgingen. Twintig procent meer doden (ten opzichte van het gemiddelde 2016-2019) vielen in Tsjechië (ca. 65% vaccinatiegraad), Nederland en Estland (beide +23% / ca. 64% vaccinatiegraad) en Denemarken (+22% / ca. 82% vaccinatiegraad), evenals Finland (ca. 79% vaccinatiegraad) en Litouwen (ca. 68% vaccinatiegraad) (beide +21 procent).

Ook IJsland (ca. 83% vaccinatiegraad) en Ierland (ca. 82 vaccinatiegraad) behoren tot de top. Spanje (ca. 86% vaccinatiegraad) en Portugal (ca. 93%vaccinatiegraad) bevestigen deze correlatie echter niet.

Roemenië en Bulgarije

Veelzeggend is echter dat in de oostelijke EU-landen het tegenovergestelde verschijnsel optrad.. In Roemenië (ca. 42% vaccinatiegraad) en Bulgarije (ca. 30% vaccinatiegraad ) is er vrijwel geen oversterfte.

U kunt meer statistieken vinden op Statista


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uitvaartcentra in volledig gevaccineerd Noorwegen ‘overspoeld’ met lijken – Vaccinatiedoden worden opgeslagen in garages

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

4.5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
17 dagen geleden

Dat de gifprikken de oorzaak zijn van de oversterfte is overduidelijk.

Leuk om daar onderzoek naar te doen, maar zinvol is dat niet meer. De relatie ligt gewoon vast.

Onze energie richten op wat we er aan kunnen doen zou zinvoller zijn.

Direct stoppen met de gifprikken is natuurlijk de overduidelijke eerste stap, maar daarna wordt het onduidelijker. Beschikbaarheid van onvergiftigd bloed voor ongeprikten die een bloedtransfusie nodig hebben is ook iets dat als zinvolle actie naar boven komt.

Maar wat te doen voor mensen die inmiddels vergiftigd zijn is niet duidelijk. Daar een behandeling voor vinden zou de allerhoogste prioriteit moeten krijgen en informatie die wereldwijd beschikbaar komt moet direct gedeeld worden, zodat er nog zoveel mogelijk gered kunnen worden.