De totalitaire krachten die zich wereldwijd hebben doen gelden, zeker tijdens de Coronacrisis, en de democratische façades grotendeels als kaartenhuizen hebben laten instorten, zijn in het als centrale staat georganiseerde Frankrijk nog effectiever dan in Duitsland.

We nemen het beroep en de smeekbede om hulp aan van een jonge Franse arts die, net als veel andere artsen, verpleegsters, verplegers, brandweerlieden en andere gezondheidswerkers die de anti-Covid-injectie hebben geweigerd, al meer dan een jaar het recht op werk is ontnomen, schrijft Fassadenkratzer.

MWGFD wil graag de aandacht vestigen op een ontroerende oproep van een jonge arts en vader uit Frankrijk. Het is een dringende zorg van de 33-jarige huisarts om de medische en politieke omstandigheden in Frankrijk met het publiek te delen.

“We willen dat de publieke opinie aan onze kant verontwaardigd is!”

aldus de Franse arts. Zijn oproep luidt:

“Als we willen dat onze zaak wordt gehoord, moeten we de grenzen van ons land overschrijden, internationaal informeren en publieke aandacht trekken” .

Vertaling van de video:

“Ik ben dr. Gregory Pamart, ik ben 33 jaar oud, getrouwd en een familieman. Een jaar, vier maanden en 13 dagen heb ik niet langer het recht om mijn beroep als huisarts uit te oefenen in mijn land, in Frankrijk. 500 dagen geleden werd ik gedwongen mijn patiënten in de steek te laten en ze met rust te laten zonder medisch advies. 500 dagen geleden ontsloeg de regering doktoren, verpleegsters, verplegers, brandweerlieden en gezondheidswerkers die anti-Covid-injecties weigerden. We zijn de baan waar we van houden kwijtgeraakt. De overheid bedacht een nieuwe status:

Wij zijn de “geschorste” zonder loon, geen compensatie, geen enkele hulp.

Gedurende 500 dagen hebben we onze verzekering opgegeven, ons comfort, sommigen bedelen, sommige families geven hun huis op, anderen verlaten hun land.

Onze enige misdaad is dat we voorzichtig zijn geweest. Om een nieuw soort behandeling te weigeren.

We hebben geweigerd de geneeskunde de misdaad te laten begaan van het dwingen van mensen die genegeerd worden, belachelijk gemaakt door de media en in diskrediet gebracht door de publieke opinie. Afgelopen zomer werd Frankrijk getroffen door grote branden en vroeg om hulp van brandweerlieden uit heel Europa. 5000 geschorste brandweerlieden bleven thuis zonder te mogen helpen.

Veel zieken hebben geen dokter meer. Ze zien ervan af zich te laten behandelen of naar de hulpdiensten te gaan. Maar artsen mogen nog steeds niet behandelen. De ene na de andere hulpdienst sluit zijn deuren. De wachttijden zijn zo lang dat patiënten op brancards sterven voordat ze zijn onderzocht. Maar de niet-gevaccineerden mogen nog steeds niet aan het werk. Dit is de realiteit in Frankrijk, dat er ooit prat op ging het beste gezondheidsstelsel ter wereld te hebben. Vandaag geeft de hele wereld toe dat vaccinatie de overdracht van het virus niet voorkomt. Het “wetenschappelijke argument” gaat niet meer op. Alle landen hebben de verplichte vaccinatie afgeschaft. Maar nee… niet allemaal ! Frankrijk is het laatste land dat de vaccinatieplicht handhaaft. Deze “Franse uitzondering” hebben we te danken aan president Macron, die verkondigt:

“De niet-gevaccineerden, ik heb zin om het ze moeilijk te maken, ze te irriteren. Dus we gaan door tot het einde. Dat is het, de strategie.”

Hij maakt het persoonlijk, hij stelt zich in dienst van de farmaceutische industrie, tegen zijn volk. De regering ziet deze situatie door de vingers. Erger nog, ze gebruikt de laatste tijd filibusteringstactieken om te voorkomen dat het parlement deze onrechtvaardige wet intrekt.
500 dagen al, 500 dagen! Zal ik mijn beroep als arts weer mogen uitoefenen in dit land? Ik weet het niet. Eerlijk gezegd ben ik bang voor wat er van de geneeskunde terecht zal komen. Ik ben bang voor wat er met mijn land zal gebeuren. De “schorsingsstatus” stelt de staat in staat om iedereen te ontslaan voor zijn mening en hem aan de maatschappelijke kant te zetten. Vandaag zijn het de verpleegsters en morgen? De opstandige leraren? De politieagenten? De rechters? Dat is de reden waarom ik me tot u richt.

De regering blokkeert ons vermogen om te handelen.

Als we willen dat onze zaak gehoord wordt, moeten we de grenzen van ons land overschrijden, informeren en internationale publieke aandacht trekken. Laat de wereld tegen Macron en de regering zeggen: “U mag uw democratie niet met voeten treden.” Zij die hun leven wijden aan de zorg voor anderen verdienen meer dan dat. De gezondheid en vrijheid van de Fransen verdienen meer dan dat. Frankrijk mag geen totalitaire staat worden. Het land van de mensenrechten (droits de l`Homme ) verdient meer dan dat.

Het is noodzakelijk dat het internationale publiek begrijpt en weet wat er in Frankrijk gebeurt. De staat van onze gezondheid en de staat van onze politiek is alarmerend.

Dit is een SOS! Verspreid deze oproep over de hele wereld, in uw taal. Stuur het naar uw vrienden, uw familie en uw kennissen. Verspreid het via sociale netwerken en media. We willen dat de publieke opinie samen met ons verontwaardigd is. Wij vragen uw steun.

Dank u.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Franse president Macron: “Vaccineer alles wat gevaccineerd kan worden”

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Balou
Balou
24 dagen geleden

Macron is een crimineel en moet samen met heel de bende waartoe hij behoort van onze aardbol verdwijnen, zo snel mogelijk en eender hoe.

Bernardo A.
Bernardo A.
24 dagen geleden

In Frankrijk is de Vichy-regering onder Macron gehoorzaam aan de big pharma.

John
John
24 dagen geleden

Wat ik zou doen als ik zo’n ventje tegenkwam en er niemand keek?

Durachuk
Durachuk
24 dagen geleden

Rustig blijven… dit komt in ons land ook…en dan……doen we ook niets.