Politici in de staat Montana dringen aan op een nieuw wetsvoorstel dat het doneren van bloed door personen die “gevaccineerd” zijn met de bloedklonterprik strafbaar stelt.

Rep. Greg Kmetz (R-Miles City) wil, onder verwijzing naar verontreinigingsproblemen, er een misdrijf van maken met een boete van $ 500 voor gevaccineerde donoren om hun spike-eiwit besmette bloed te doneren aan de donatiepool.

House Bill 645 zou ook verbieden dat mensen met de diagnose “long covid”, medisch gedefinieerd als “postacute gevolgen van SARS-CoV-2 als gevolg van een chronische SARS-CoV-2 virusinfectie”, bloed doneren in Montana.

“De bloedvoorziening van Montana zou met 80% kunnen worden verminderd, wat leidt tot ongunstige gevolgen voor patiënten, waaronder onnodig en gewetenloos overlijden,” zei Cliff Numark, senior vice president van de non-profit Vitalant, over de mogelijke gevolgen van de wetgeving.

De meeste bloedbanken hebben al moeite om aan de vraag te voldoen, en een vermindering van 80 procent van het beschikbare aanbod in het geval dat HB 645 wordt aangenomen, zou de zaken alleen maar erger maken, schrijft Ethan Huff.

Montana wil mensen geen besmette bloedtransfusies geven

Numark’s bekentenis over de vermindering van 80 procent in beschikbaar schoon bloed is gebaseerd op statistieken uit Montana waaruit blijkt dat vier op de vijf inwoners ten minste één injectie met een covid “vaccin” hebben gekregen sinds de eerste uitrol van Operation Warp Speed.

Met andere woorden, de meeste Montanans hebben besmet bloed en zouden dat besmette bloed niet langer mogen delen met patiënten in nood. Hetzelfde geldt voor andere staten met een hoge vaccinatiegraad.

De nieuwe wetgeving van Kmetz bouwt voort op House Bill 702 van de vorige sessie. Dat wetsvoorstel verbood discriminatie op basis van vaccinatiestatus, hoewel een deel ervan in december werd verworpen als ongrondwettelijk.

Ongevaccineerde Amerikanen weigeren bloedtransfusies van gevaccineerde donoren vanwege angst voor spike-eiwitten

Andere voorstanders van HB 645 zijn Lola Sheldon-Galloway, vice-voorzitter van het House Human Services Committee. Sheldon-Galloway’s broer is een begrafenisondernemer die haar vertelde dat covid injecties problemen veroorzaken met de doorbloeding.

“Ik ben een van de velen die geloven in het door God gegeven recht op medische vrijheid, namelijk toegang hebben tot genetisch ongewijzigd bloed in tijden van nood,” zei Jo Vilhauer, een inwoner van Miles City die HB 645 steunt. “Dit is een essentieel onderdeel van de autonomie op gezondheidsgebied.”

Volgens Dr. Michael Busch, directeur van het Vitalant Research Institute, ligt het werkelijke percentage besmet bloed in de Verenigde Staten dichter bij 90 procent dan bij 80 procent, wat betekent dat slechts één op de tien donoren schoon en veilig bloed heeft.

Dit is een ernstig probleem omdat mensen die een bloedtransfusie nodig hebben daar veel langer op zullen moeten wachten – als ze er al een kunnen krijgen, nu het grootste deel van de Amerikaanse bloedvoorraad vol zit met giftige spike-eiwitten en andere injectie-ingrediënten.

Een probleem met HB 645 is dat er geen manier is om bloedmonsters te testen op spike-eiwitten of andere bewijzen van besmetting met COVID injecties. Het is dus een op vertrouwen gebaseerd systeem dat in het beste geval onpraktisch is.

Rep. Jodee Etchart (R-Billings), die het wetsvoorstel heeft ingediend, heeft Kmetz gevraagd te overwegen twee verschillende bloedbanken op te richten: één voor gevaccineerd bloed en één voor niet-gevaccineerd bloed. Kmetz zegt dat kiezers tegen dat idee zijn.

“We gaan dat niet overwegen,” zei Kmetz.

“Zoals het er nu uitziet, zal niemand in aanmerking komen, en zal dit wetsvoorstel zo snel verworpen worden dat het niet eens de moeite waard is om het in te dienen,” reageerde Etchart op de onwaarschijnlijkheid dat HB 645 zal worden aangenomen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ongevaccineerde bloedbanken? Leer over de groeiende beweging voor schone transfusies

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Max_Q
Max_Q
24 dagen geleden

Ik wil die troep ook niet in mijn lijf. In geval behandelen ze me maar als ware ik een streng gelovige jehova. Draag ook een kaartje bij me waarop staat dat ik bloed van gevaccineerden weiger. Een jaar geleden hadden mijn benen al gedotterd moeten worden. Omdat een spuiter door het aansnijden van de slagader niet uitgesloten is en men geen pure blood kon garanderen heb ik de behandeling op da lange baan geschoven. Heb dagelijks pijn in mijn benen. Ik voel liever die pijn dan lang uit tussen 6 planken…….

Karin
Karin
11 dagen geleden
Antwoord aan  Max_Q

Ik heb eind 2021 2 dotter pogingen gehad en begin 2022 1x, alle drie (telkens op een andere manier) zijn mislukt. Het was dan ook wel een groot stuk wat dicht zat, ongeveer 30 cm. Eind januari 2022 ben ik geopereerd en hebben ze mijn beenslagader schoongemaakt. Eerlijk gezegd heb ik toen er niet aan gedacht dat er een mogelijkheid zou zijn dat ik een bloedtransfusie nodig zou kunnen hebben.
Maar ik had eigenlijk ook geen keus, het was of dotteren en later die operatie of mijn been verliezen, ik liep al meer dan 15 jaar met een verstopping en mijn tenen begonnen wonden te vertonen. En ja, ik heb nog nooit zoveel pijn gehad als in die tijd tot eind januari 2022, zelfs oxycodon hielp niet of nauwelijks.
Gelukkig is alles goed gegaan en nu meer dan een jaar later zien mijn tenen er weer normaal uit en heb ik sinds januari 2022 geen pijnstillers meer nodig gehad.
O ja, ik ben ook niet gevaccineerd.

voet 3.jpg
Petra
23 dagen geleden

Besmet bloed voor reeds besmette mensen en onbesmet bloed voor hen die nog niet besmet zijn met het mRNA of DNA VERGIF, zou de meest zinnige oplossing zijn.

Het vereist wel een serieuze administratie en veel extra werk van een organisatie die bij de ROVERHEID hoort.

De kans dat dit verstandig aangepakt gaat worden lijkt dus verkeken.

Mensen, wees VOORZICHTIG en zorg dat je geen bloedtransfusie nodig hebt. Dat is het enige dat wij kunnen doen.

Namets
Namets
17 dagen geleden

“Dat Mensen daar toch intrappen “LONG COVID”
Een Stevige Griep en ziek gepraat door deze Artsen
Je zou deze smeerlappen toch ……………..

Ronjaspers.
Ronjaspers.
11 dagen geleden
Antwoord aan  Namets

Namets.De straling van het 5G netwerk veroorzaakt griepklachten en problemen met de luchtwegen,zoals longen.

Marco"
Marco"
17 dagen geleden

What about vaccinated blood?

Is een vraag van Richard ; maar vooral de reacties onder het filmpje zijn veelzeggend .