Doodhongeren voor Oekraïne is een zeer kleine eis die de Britse regering stelt aan haar bevolking. Oekraïne is een democratie, en democratie is onze waarden van wie we zijn.

Eten is geen kernwaarde van de democratie.

We vechten voor Gay-parades, transgenderisme, en hormoonblockers voor kinderen. Dat zijn de Westerse waarden, daarom hangt er bij elke VS ambassade een regenboogvlag en wappert die fier op elke NAVO basis.

RT:

De prijzen van levensmiddelen in het Verenigd Koninkrijk zijn in de vier weken van februari gestegen tot een nieuw record van 17,1%, zo blijkt uit de jongste cijfers die marktonderzoeker Kantar dinsdag heeft bekendgemaakt. Uit de gegevens blijkt dat melk, eieren en margarine de snelste prijsstijgingen vertonen.

Volgens het rapport is de voedselinflatie in het land het hoogst sinds het bedrijf de cijfers in 2008 begon bij te houden, waardoor de gemiddelde jaarlijkse boodschappenrekening met 811 pond (980 dollar) stijgt en Britse huishoudens gedwongen worden hun consumptiegewoonten te veranderen.

“In februari is het een jaar geleden dat de maandelijkse kruideniersinflatie boven de 4% kwam. Dit heeft een grote impact op het leven van de mensen”, aldus Fraser McKevitt, hoofd retail en consumer insight bij Kantar.

Hij merkte op dat de stijgende voedselprijzen na de energiekosten het belangrijkste financiële probleem voor het publiek zijn, en voegde eraan toe dat een op de vier Britse consumenten het nu financieel moeilijk heeft.

Voedsel te duur: Britten voelen zich gedwongen om hondenvoer te eten

In Nederland is de inflatie niet veel anders, omdat wij ook democratie hebben (vergeet niet te stemmen voor meer democratie 15 maart):

Het is tenslotte onze oorlog, onze Great Reset, laten we het daar wel even met elkaar over eens worden.

Onze vrijheid, om Lockdowns en DNA veranderende gen-injecties te krijgen, kost nou eenmaal geld, zegt Global Leader Rutte.

Het is onze oorlog en daar mag je best een biefstukje minder voor eten. Je kunt het vervangen door wat kankerverwekkend nepvlees uit een fabriek van Bill Gates, maar dan moeten we wel eerst de boeren ruimen.

Democratie komt niet gratis tenslotte.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De link tussen stikstof-minister Christine van der Wal en Picnic van Bill Gates

Zie je die karretjes al rondrijden in Rusland ?

Nee? Dat komt omdat Rusland geen democratie is!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
24 dagen geleden

Hen wegstemmen is het enig juiste antwoord dat de bevolking nu kan geven.

Doen ze dat niet, dan is het eigen schuld, dikke bult…

Peter
23 dagen geleden
Antwoord aan  Petra

Probleem: er zijn geen eerlijke verkiezingen meer. Stalin is aan de macht, die zei: niet degene die stemt maar degene die de stemmen telt, bepaalt wat er gebeurt. Alleen massaal de stembusgang negeren en laten zien dat je ze door hebt. Het systeem is door en door verrot. In Dan haag zit slechts een volledig geïnfiltreerde regering en controlled opposition. In de kamer worden slechts toneelstukken opgevoerd om het volk in slaap te houden. De politiek is dood. De rechtsspraak is dood. De journalistiek is dood. De kerk is dood. We leven tegen het einde van ‘de eeuw’. Christus heeft alles wat nu gebeurt al 2000 jaar geleden voorspeld. Hij komt terug en maakt binnenkort een eind aan het wereldwijde groot Babylon, het systeem dat de mensheid gevangen zet en probeert volledig uit te roeien of te bederven (DNA). Christus is mijn enige hoop. Buiten Hem is niets dan wanorde, ellende, schijnheiligheid en kwade praktijk.