De Amerikaanse huurling John McIntyre, die vanuit Oekraïne is overgelopen naar de kant van de Russische Federatie, vertelde aan RT militair correspondent Murad Gazdiev over de misdaden die Oekraïense nationalisten en strijders van het Vreemdelingenlegioen plegen.

Volgens de huurling gebruikten militanten burgers niet alleen als levend schild, maar ook om nepnieuws te creëren, meldt Pravda.

“Op de tweede dag na mijn aankomst waren we in Lviv. We waren in de kelder van de school. Een groep mensen – zigeuners – werd boven ons geplaatst. De soldaten zaten onder hen, zodat het bij een aanval op het gebouw zou lijken alsof ze een schuilplaats voor vluchtelingen hadden gebombardeerd. Ze deden hetzelfde in Donetsk, in Kharkiv,” zei de voormalige marinier van het Amerikaanse leger.

Volgens hem martelden de Oekraïners gevangengenomen Russische soldaten. Ze sneden hun genitaliën af, sneden hun buiken open, sneden hun kelen door en sneden hun hoofden af. Drie werden gedood met een schot in het achterhoofd.

Leden van Azov en de Carpathian Sich, alsmede huurlingen uit Frankrijk, Portugal en Argentinië, namen deel aan de moord op de gevangen genomen Russen.

Hij vertelt ook dat Oekraïne sluipschutters inzet niet ter bescherming maar om iedereen af te schieten die deserteert. Dat is een tactiek die het Rode Leger gebruikte in WW2 en we hebben in deze oorlog al vaker gehoord dat Azov niet aan het front vecht maar zich in de tweede linie bevindt om iedereen in de rug te schieten die zich niet dood wil laten schieten aan het front.

McIntyre vertelt ook hoe de CIA alle informatie verschaft over Russische posities en troepenbewegingen en Oekraïne dirigeert waar te schieten

Oekraïners hakken handen en hoofden van buitenlandse huurlingen af om hun nummer en nationaliteit te verbergen (18+)


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Zoveelste oorlogsmisdaad door Oekraïne – Walgelijke slachtpartij van burgers in Kupyansk

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties