Innocent Oseghale kwam in 2014 in Italië aan als asielzoeker, maar was in 2017 uit zijn vluchtelingenprogramma gestapt, een jaar voordat hij Pamela Mastropietro vermoordde.

Een 18-jarig Italiaans meisje, Pamela Mastropietro, werd in januari 2018 verkracht, vermoord en in stukken gehakt door een Nigeriaanse drugsdealende immigrant Innocent Oseghale. De 32-jarige Nigeriaan ging in beroep tegen een deel van zijn straf voor 2019 met het argument dat hij Pamela niet seksueel heeft aangerand voordat hij haar vermoordde. De rechtbank bevestigde echter de maximumstraf en hij zal de rest van zijn leven in de gevangenis doorbrengen voor de moord op en aanranding van het jonge meisje, meldt RAIR.

Oseghale kwam in 2014 in Italië aan als asielzoeker, maar was in 2017 uit zijn vluchtelingenprogramma gestapt, een jaar voordat hij Mastropietro vermoordde.

De Nigeriaan drogeerde Pamela voordat hij haar vasthield, verkrachtte en neerstak. Hij verminkte en ontleedde het lichaam van de jonge vrouw, dat hij in een koffer stopte en in een greppel gooide. De politie vond later Pamela’s bebloede kleding bij Oseghale thuis.

De illegale Nigeriaan beweerde in zijn getuigenis dat Pamela stierf aan een overdosis drugs. Uit een autopsie bleek echter dat Mastropietro overleed aan opeenvolgende buiksteken. Het bleek ook dat ze in stukken was gesneden terwijl ze nog leefde.

De voorlezing van de beslissing van de rechtbank werd begroet met applaus en gejuich van de toeschouwers in de rechtszaal. “Een monster zit zeker in de gevangenis. Nu verwacht ik dat ze de anderen ook arresteren. Mijn familie en ik zullen ervoor vechten. Pamela verdient dit applaus – een applaus voor haar,” verklaarde haar opgetogen moeder.

“Levenslang! Godzijdank, ik ben zo blij! Ik ben zo blij! Na vijf jaar hadden we geen tweede proces verwacht over de vaststelling van verkrachting. Maar nu de verkrachting is bevestigd, is het een overwinning.”

Ook de Italiaanse premier Meloni vierde de beslissing van de rechtbank en toonde haar steun aan Pamela’s familie:

Meloni vindt het zo vreselijk dat ze extra Afrikanen importeert:

Giorgia Meloni gaat extra Noord-Afrikanen importeren

In een interview in het gerechtsgebouw werd Pamela’s moeder, Alessandra Verni, door een journalist gevraagd of zij gelooft dat de beelden die zij naar de rechtbank heeft gebracht op de een of andere manier een rol hebben gespeeld in dit tweede proces. De journalist verwees naar een t-shirt dat Alessandra in januari 2023 droeg met afbeeldingen van het onthoofde en in stukken gehakte lichaam van haar dochter, als protest tegen een zitting waar Oseghale enkele aanvullende aanklachten in verband met de moord betwistte.

“Ik weet het niet,” verklaarde de moeder. “Wat ik de laatste keer deed, kwam voort uit mijn ergernis omdat, zoals ik al zei, het niet te verdragen was dat er na vijf jaar nog steeds gediscussieerd werd over de vraag of ze al dan niet verkracht was. En dan heb ik het nog niet eens over alle dingen die de afgelopen vijf jaar niet zijn gedaan en zoveel dingen die nog gedaan moeten worden. Dus, omdat ik een geërgerde ouder was, heb ik toen de foto’s laten zien. Ik weet niet of het heeft geholpen, maar toch heb ik het gedaan.”

Hoewel Pamela’s familie het vonnis van de rechtbank viert, zoeken ze nog steeds gerechtigheid voor haar. Alessandra herinnerde de journalist eraan dat er nog andere mensen betrokken waren bij de moord op haar dochter, die nog moet worden gevonden. Bovendien legt ze uit dat hun strijd nog lang niet gestreden is:

Er zit zeker een monster in de gevangenis. Nu verwacht ik dat ze de anderen ook zullen arresteren. En mijn familie en ik zullen ervoor vechten. Er lopen nog meer monsters rond. Dus ik hoop dat ze het onderzoek voortzetten. Want ik zeg het nogmaals, er is bewijs: de telefoontap bewijst dat er andere mensen in dat huis waren op 30 januari 2018.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Italië: Nigerianen verkrachten en hakken 18-jarig meisje in 20 stukken

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
1 maand geleden

Ik kan hier niet schrijven wat ik met zulke gasten zou doen.
Maar geef ze mij een uur, en ze doen het nooit meer.

Hagar
Hagar
1 maand geleden

Goed dat ze hier een paar gekken gaan opsluiten, maar dit is slechts een doekje voor het bloeden van een enorme gapende wonde.

Steeds weer moeten wij het totaal bedrieglijke en leugenachtige argument horen dat het “een kleine criminele minderheid is die het verpest voor de grote meerderheid brave allochtonen”.

In realiteit is het juist het geheel van de vreemdelingen, als collectief, die ons volk in ons eigen land zal overwoekeren, onderdrukken en wegkweken, als we niet heel snel het tij omkeren.

Massa-immigratie en integratie (rassenvermenging) van primitieve volkeren in ons land is het meest destructieve en dodelijke plan dat onze vijand ooit heeft gerealiseerd.

Het idee dat massa-immigratie goed voor ons zou zijn, is de meest absurde en krankzinnige leugen die ze het naïeve deel van ons volk ooit hebben wijsgemaakt.

Wij moeten zeer snel het roer omgooien, en een terugkeerbeleid gaan uitvoeren, anders verdwijnt ons volk voor eeuwig van deze aardbodem, en valt het land van onze voorvaderen, Europa, voor altijd in handen van onze vijand en van de primitieven.

Cees
Cees
25 dagen geleden

Laten we beginnen met de verantwoordelijken voor deze zondvloed van buitenlanders (Coudenhove Kalergi-plan) eens te veroordelen. Al hun namen (er bestaat zelfs een Coudenhove Kalergi prijs uitgereikt door Beatrix) zijn bekend!