Volgens een verontrustende nieuwe studie veroorzaakt laboratoriumvlees van Bill Gates kanker bij mensen die het eten.

Synthetisch vlees is zwaar gepromoot door Bill Gates en de globalistische elites op het WEF als de oplossing voor de zogenaamde klimaatverandering. Nu is echter aangetoond dat ditzelfde voedsel kanker veroorzaakt via de geïmmortaliseerde cellijnen die worden gebruikt om het te produceren, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Een artikel van Joe Fassler, medewerker van Bloomberg, legt uit waarom nepvleesbedrijven voor hun producten onsterfelijke cellijnen gebruiken.

“Normale vleescellen blijven zich niet eeuwig delen. Om de celculturen te laten groeien met een snelheid die groot genoeg is voor een bedrijf, gebruiken verschillende bedrijven stilletjes zogenaamde geïmmortaliseerde cellen, iets wat de meeste mensen nog nooit met opzet hebben gegeten,” schreef Fassler.

Hoewel geïmmortaliseerde cellijnen “een hoofdbestanddeel zijn van medisch onderzoek,” merkte Fassler op dat deze technisch gezien pre-kankerachtig zijn en soms volledig kankerachtig kunnen zijn.

“Het probleem is dat de materialen die worden gebruikt om het product te maken – ‘geïmmortaliseerde cellijnen’ – zich voor altijd vermenigvuldigen, net als kanker. Wat in feite betekent dat ze kanker zijn. Industrietypes zijn “vol vertrouwen” dat het eten van zulke producten geen risico inhoudt. Maar het is niet moeilijk in te zien, zelfs als de producten ‘bewezen’ veilig zijn, hoe mensen afgeschrikt kunnen worden door de gedachte dat ze een veredelde tumor eten.”

Volgens Raw Egg Nationalist (REN) in een stuk van 17 februari voor de National Pulse komen de gevaren van nepvlees dat is gemaakt met behulp van geïmmortaliseerde cellijnen voort uit het feit dat er nog geen veiligheidsgegevens op lange termijn beschikbaar zijn voor de consumptie ervan. Fassler wees erop dat geïmmortaliseerde cellen in deze producten zich onbeperkt kunnen vermenigvuldigen als ze onder de juiste omstandigheden worden geplaatst.

“Dit brengt veiligheid, maar ook imagoproblemen met zich mee,” schreef hij.

Wetenschappers hebben ‘ernstige veiligheidszorgen’ over Bill Gates’ ‘verontrustende’ in het lab gekweekte vlees

Andere ingrediënten in nepvlees kunnen ook gezondheidsproblemen veroorzaken

Behalve dat onsterfelijke cellen in laboratoriumvlees mogelijk kankerverwekkend zijn, kunnen ingrediënten in deze producten die bedoeld zijn om de smaak en textuur van het echte vlees na te bootsen ook gezondheidsproblemen veroorzaken. Children’s Health Defense (CHD) berichtte in september 2022 over deze kwestie en zoomde in op de nepvleesproducten van het in Californië gevestigde Impossible Foods.

De gezondheidsvrijheidsgroep haalde een onderzoek aan dat door het bedrijf was uitgevoerd met ratten die gevoerd werden met de Impossible Burger. Het onderzoek werd uitgevoerd in de veronderstelling dat nepvleesproducten minimale of helemaal geen gevolgen zouden hebben. Maar de bevindingen van de studie kwamen anders uit.

Uit de studie bleek dat soja leghemoglobine (SLH) “onverklaarbare veranderingen binnen de biologie van ratten” veroorzaakte. Ratten die SLH kregen toegediend, ondervonden een onverklaarbare gewichtstoename en veranderingen in het bloed die wezen op het ontstaan van ontstekingen of nierziekten en mogelijke tekenen van bloedarmoede. SLH, dat is afgeleid van genetisch gemodificeerde gist, is verantwoordelijk voor de vleessmaak van de Impossible Burger en doet deze bij het snijden bloeden als dierlijk vlees.

Een ander ingrediënt in Impossible Burger dat gezondheidsproblemen veroorzaakt is herbicide-tolerante soja-eiwit (HTSP). Impossible Foods introduceerde HTSP in 2019 in het hamburgerrecept om de textuur van het product te verbeteren en gluten te vermijden, het tarwe-eiwit dat sommige mensen niet kunnen verdragen. Als gevolg daarvan kunnen nepvleesburgers residuen bevatten van het herbicide glyfosaat dat op sojabonen is gespoten – die vervolgens worden verwerkt tot HTSP.

Tests in opdracht van de belangengroep Moms Across America hebben deze bevinding bevestigd. Op basis van tests uitgevoerd door de in Iowa gevestigde Health Research Institute Laboratories had Impossible Burgers een glyfosaatgehalte van 11,3 delen per miljard. Dit was 11 keer hoger dan de glyfosaat die werd aangetroffen op de Beyond Meat Burger, die plantaardige ingrediënten gebruikte die geen genetische modificatie ondergingen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Bill Gates voert stilletjes een sinister plan uit om je te dwingen Nep Vlees te eten

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties