George Soros wil dat mensen de controle over de atmosfeer van de aarde overnemen om “klimaatverandering” te stoppen.

Dit idee zou een wereldwijde ramp kunnen veroorzaken met de dood van miljoenen mensen en dieren tot gevolg, meldt TGP.

Volgens Fox News sprak Soros donderdag op de Munich Security Conference en pochte dat hij een proces had ontdekt waarbij witte wolken worden gecreëerd om zonlicht weg te reflecteren van opwarmende gebieden om te voorkomen dat ijskappen smelten. Vooral het smelten van de ijskappen in Groenland, zo beweerde hij, zou de menselijke beschaving kunnen vernietigen.

“Onze beschaving dreigt in te storten door de onverbiddelijke opmars van de klimaatverandering,” zei Soros.

“Het smelten van de Groenlandse ijskap zou het niveau van de oceanen met zeven meter doen stijgen. Dat vormt een bedreiging voor het voortbestaan van onze beschaving,” vervolgde hij. “Ik was niet bereid dat lot te accepteren, dus probeerde ik uit te zoeken of er iets gedaan kon worden om het te voorkomen.

“Ik werd doorverwezen naar Sir David King, een klimaatwetenschapper die wetenschappelijk hoofdadviseur is geweest van vorige Britse regeringen.”

“Sir David King heeft een plan om het klimaatsysteem te repareren. Hij wil het albedo-effect nabootsen door witte wolken hoog boven de aarde te creëren,” voegde hij eraan toe. “Met de juiste wetenschappelijke waarborgen en in overleg met lokale inheemse gemeenschappen zou dit project kunnen helpen om het Arctische klimaatsysteem, dat het hele wereldwijde klimaatsysteem beheerst, te herstellen.”

“Tenzij we de manier waarop we met klimaatverandering omgaan veranderen, zal onze beschaving grondig worden ontwricht door stijgende temperaturen die grote delen van de wereld praktisch onleefbaar zullen maken.”

Het “plan” waar Soros en King voor pleiten heet solar geoengineering. Dit idee zal de beschaving niet redden, maar kan haar wel vernietigen.

Wereld Economisch Forum schept op dat China het weer controleert met “cloud seeding” chemtrail operaties

De gevaren van geo-engineering op zonne-energie groot. Een studie toont aan dat dit soort techniek de natuur in gevaar kan brengen. Het implementeren er van zou soorten over de hele wereld niet in staat stellen om te gaan met de veranderende omstandigheden, waardoor ze massaal zouden uitsterven.

Solar geoengineering zou ook kunnen leiden tot wereldwijde hongersnood. Volgens de website DowntoEarth zou het loslaten van door de mens gemaakte wolken in de atmosfeer boven de Noordpool, zoals Soros voorstelt, rampzalige gevolgen hebben. Dit zou de moessons in Azië verstoren en droogteperioden doen toenemen, vooral in Afrika, waardoor zowel de voedsel- als waterbronnen voor twee miljard mensen in gevaar zouden komen.

Een nog angstaanjagender feit is dat geoengineering met behulp van zonne-energie een relatief goedkope technologie is. Eén land kan deze technologie volledig zelf financieren en toepassen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Eindtijd schurk Bill Gates gaat door met plan om de zon te blokkeren door miljoenen tonnen kalk in de stratosfeer te spuiten om de planeet af te koelen

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jerome
Jerome
1 maand geleden

De website electroverse.co bewijst dat de aarde afkoelt. Ga terug naar artikelen van onder andere de afgelopen zes weken.
Geoengineering, zoals bijvoorbeeld de atmosfeer en de zon bedekken met door de wind uitgewaaide chemtrails wordt gedaan sinds eind jaren vijftig. President Johnson gaf een speech over wie het weer controleert, controleert de wereld.
Neem vitamine D3 in omdat de zon geblokkeerd wordt waardoor het cholesterol ( heel belangrijk voor je, in tegenstelling tot wat Big Pharma beweert teneinde mensen chronisch giftige statines te kunnen verkopen) onder de huid te weinig vitamine D kan aanmaken.
Ik neem al jaren ‘Osta K2 & D3 Algae’ in van het merk Vitakruid.

Petra
1 maand geleden
Antwoord aan  Jerome

Cholesterol is de basisstof voor alle steroïden in je lichaam dat betreft héél veel hormonen en inderdaad vitamine D3.

Zonder cholesterol is menselijk leven niet mogelijk.

Tja, waar hebben we dat eerder gezien dat volstrekt natuurlijke componenten onterecht van allerlei kwalijke zaken worden beticht?

Jerome
Jerome
1 maand geleden
Antwoord aan  Petra

Een ander voorbeeld is verzadigd vet (onder anderd heel belangrijk voor de hersenen) , dat door het lichaam wordt aangemaakt, behalve van baby’s die het door moedermelk binnenkrijgen.
En de natuur, dat in de goed is slecht, slecht is goed wereld van de machthebbers iets is dat niet in hun wereldbeeld past, net als mensen trouwens.

Dee
Dee
1 maand geleden

Gaat die vent nou echt nooit dood?

Durachuk
Durachuk
1 maand geleden
Antwoord aan  Dee

Het duurt inderdaad lang, veel te lang

Barri
Barri
1 maand geleden

Groenland noemt Groenland omdat het er groen was, men heeft er trouwens wijnranken gevonden

Petra
1 maand geleden

Alle genoemde problemen zijn nu juist het doel van globalisten als Sorros.
Hun doel van Populatie reductie tot 1 miljard is gebaat met al die problemen. Dat verklaart waarom ze de wereld kapot willen maken.

Hagar
Hagar
1 maand geleden

De mysterieuze “Sir David King” is een enthousiast voorstander van Genetische Manipulatie, het massaal uitroeien van dieren om zogezegd verspreiding van virussen tegen te gaan, en kranzinnig langdurige lockdowns:

1939 David King born in Durban, South Africa.

By his first marriage, which ended in divorce, King has two sons. In 1983, he married, secondly, charity administrator and former head of a commercial law team, Jane Margaret, daughter of Hans Eugen Lichtenstein, a “Holocaust survivor”.

At Johannesburg’s Witwatersrand University in the early 1960s he became an anti-apartheid activist and was interrogated by the police who accused him of being a communist. In the early 1960s he was writing letters to newspapers and attending anti-apartheid meetings.

Sir David goes against both scientific and public opinion by calling for badgers to be culled in order to control bovine TB. Sir David may have made enemies of the 95% of the population who surveys say are against a cull of badgers, but his career suggests he was unlikely to be swayed from his path.

He says that that there are all sorts of concerns about GM crops that are turning out to be “unreal”. He adds that “because the technique [for producing GM crops] is so sophisticated, in many ways it is probably safer for you to eat GM products than normal plant foods.”

2001 He advises the then prime minister, Tony Blair, during the £8bn foot-and-mouth crisis, which saw the destruction of seven million animals.

In July 2020 King advocated for school closures in the UK until covid cases were reduced to 1 in a million.

https://en.wikipedia.org/wiki/David_King_(chemist)
https://www.theguardian.com/environment/2007/nov/27/gmcrops.food

Jan
Jan
27 dagen geleden

Elke keer dat ik denk dat het niet gekker kan worden word ik weer verrast door dit soort berichten. Dat hele zootje psych0paten moet tegen de muur gezet voordat ze onomkeerbare schade aanrichten. We hebben de vaccin psychopaat Gates zijn gang laten gaan en gezien waartoe ze in staat zijn. Voorkomen is beter dan genezen !