Klaus Schwab roept op AI-technologieën te “beheersen”: “Wie die technologieën beheerst – op de een of andere manier – zal de meester van de wereld zijn.”

De aartsglobalist Klaus Schwab heeft de elites opgeroepen zich wereldwijd te verenigen om geavanceerde technologieën te “beheersen”, en heeft hen gewaarschuwd dat als zij niet snel handelen, de wereld “aan onze macht zou kunnen ontsnappen”.

Ja, echt waar. De man houdt zich niet in.

De oprichter van het Wereld Economisch Forum sprak op een bijeenkomst in Dubai met de niet zo subtiele titel World Government Summit, meldt Steve Watson.

Schwab wees op de “technologieën van de vierde industriële revolutie” en zei: “Wie die technologieën beheerst – op een of andere manier – zal de wereld beheersen.”

Over tien jaar staan we er heel anders voor”, aldus Schwab, die eraan toevoegde: “Mijn grote zorg is dat [met] #4IR-technologieën, als we niet op wereldschaal samenwerken, als we niet samen het nodige beleid formuleren, vormgeven, ze aan onze macht zullen ontsnappen om die technologieën te beheersen.”

Schwab is geobsedeerd door AI en andere geavanceerde technologieën en heeft eerder voorspeld dat “Waar de vierde industriële revolutie toe zal leiden is een samensmelting van onze fysieke, onze digitale en onze biologische identiteiten.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Is dit de griezeligste toespraak die Klaus Schwab ooit heeft gehouden?

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden

DÀT is intelligentie! 

Normaal gesproken staat IQ voor ‘Intelligentiequotiënt’. Een intelligentie-test waarbij wordt uitgegaan van een gemiddelde van honderd. Scoort u lager dan honderd, dan betekent dit dat u ondergemiddeld intelligent of laagbegaafd zou zijn. Dat heb ik niet verzonnen, dat is zo gesteld. Zit u hier qua testuitslag echter boven, dan bent u bovengemiddeld intelligent of hoogbegaafd, uiteraard afhankelijk van HOE hoog u boven het getal honderd uitkomt.
Waar ik echter moeite mee heb, is dat hier onder andere uw geheugen in is meegenomen, want geheugen heeft op geen enkel vlak ook maar IETS te maken intelligentie. Intelligentie gaat namelijk over hoe u vraagstukken of problemen aanpakt en oplost. En dat is nu net waar het bij de globalistische Nieuwe-Wereldorde-regeringen en hun zombie-volgers/na-papegaaiers aan ontbreekt: visie en toekomstgerichte oplossingsvaardigheden. Sterker nog, zoals al eerder gememoreerd kunnen bepaalde mensen veelal ‘niet- of moeilijk leren’, omdat zij, door wat voor oorzaak dan ook (mogelijk aangeboren of juist niet aangeboren hersenletsel), de – door de manier van vraagstelling overigens óók nog eens vaak opzettelijk moeilijk gemaakte – materie niet voor zichzelf kunnen vertalen. Deze mensen worden vervolgens ‘dom’ genoemd, maar juist ZIJ zien heel vaak WÈL de verbeteringen en oplossingen voor/bij bepaalde productieprocessen en/of problematiek.

Anderzijds ziet u tegenwoordig veelvuldig mensen – ik noem het persoonlijk ‘onze’ NOS, NPO en RTL ‘wetenschappers’ maar daar vallen heden ten dage helaas ook ‘onze’ talloze corrupte ‘politici’ en partijdige/gekochte rechters onder, die ALLEMAAL (!) hoog opgeleid zijn maar een simpele grap niet begrijpen, geen enkele vorm van communicatie of ethiek beheersen en in tegenstelling tot diverse midden- en laagopgeleide mensen geen ènkel toekomstig inzicht (visie) hebben. Die “kunnen helemaal niks” (letterlijke uitspraak van ‘meneer’ Rutte) met een bepaalde vraag of thema en moeten het hebben van iemand die ze richting geeft (een narcistische psychopaat als Klaus Schwab of een ‘spindoctor’) en hun aangeleerde ‘werkwijze’ van manipulatie, leugens, bedreigingen en dwang.

Onlangs bracht Gideon van Meijeren het al decennia-lang-verzwegen (!) sadistisch-en-satanisch ritueel kindermisbruik van ‘meneer’ Demmink en consorten in de Tweede Kamer wederom onder de aandacht. Een van de ‘problemen’ bij de aanpak hierin is dat constant namen van hooggeplaatste ambtenaren van onder meer het ministerie van Justitie naar voren komen. In mijn opinie kan het niet anders zijn dat als dergelijke ronduit misdadige (!) toestanden telkens weer hardnekkig worden tegengewerkt door ‘meneer’ Grapperhaus en Rutte, de ‘heren’ Rutte en Grapperhaus mogelijk zèlf deel uitmaken van deze sadistische pedo-groepering? Gezien hun mate (NUL) in emphatisch vermogen, hun keiharde tegenwerking, hun doofpot-‘strategieën’ en kei-en-keiharde leugens zie ik ze hier zeker toe in staat. Eerlijk gezegd zie ik inmiddels bijna alle EU, VN (Verenigde Nazi’s) en WEF afgezanten als een satanisch-facistische sekte met alles wat zij al jarenlang middels (CO2-neutrale?) oorlogen en vluchtelingenstromen in de wereld veroorzaken om ‘de wereld (zogenaamd) te verbeteren’. “Build it back better”… ? Dat kan heel eenvoudig; arresteren, afvoeren en voorgoed uit beeld laten verdwijnen.

IQ in mijn versie echter staat naast intelligentiequotiënt voor I Quit! ofwel ik stop (!). Ik was namelijk al heel vroeg gestopt met luisteren en kijken naar ‘het nieuws’ en het nog te geloven. Ik was derhalve al jarenlang gestopt met het kijken naar de overheid-hersenspoel-tools NOS, NPO en RTL en al hun gekochte/daarvoor betaalde zogenaamde ‘influencers’/hersenspoelers-op-commando, die u dagelijks bij ‘het nieuws’ en praatprogramma’s aan tafel ziet zitten. Afgelopen week echter werd tijdens het zappen mijn nieuwsgierigheid getrokken door een voorstukje van het programma Atlas op NPO2, waar ze “het belang van vaccineren nog één keer zouden proberen uit te leggen”… Dit waren letterlijk hun woorden, vandaar de dubbele aanhalingstekens. Zoals gezegd, mijn interesse was gewekt, dus heb ik het de andere dag teruggekeken. Ik zag echter slechts een (voor mij nieuwe) zoveelste zogenaamde ‘expert’/nieuwe clown die middels een volstrekt ongeloofwaardig en qua ‘onderbouwing’ ronduit inhoudsloos/slap verhaal dit (inter)nationale VN/WHO/WEF/EU ofwel het Nieuwe-Wereldorde/globalistische ‘belang van ‘massa-vaccinatie’ kwam ‘uitleggen’… Voor mij een onderstreping (in vet rood!) te meer om er NOOIT in te trappen. En gezien de druk die er momenteel op ouders en kinderen komt te staan om de kinderen te laten vaccineren tegen influenza is dit voor mij wederom (!) een bevestiging van het smerige spelletje dat op de achtergrond gespeeld wordt ter bevordering van de totalitaire agenda 2030.

Waar ik eveneens mee gestopt ben, is dit leugenachtige en met zichzelf tegenstrijdige beleid en ‘onze’ inmiddels volkomen onbetrouwbaar gebleken koning en ‘onze’ naar vermeend ‘zelfgekozen’ regering nog langer te erkennen. Het is klaar! Of het nu gaat om ‘onze’ regeringsleiders, hun glibberige kontenlikkers op de achtergrond of hun uitvoerende hersenloze politiebeambten en/of BOA’s die zich tegen betaling/salaris laten ge/misbruiken tegen hun eigen bevolking, ik erken ze niet meer! Weg met deze volksverraders en NSB´ers! De Gestapo is er inmiddels niks bij! We blijven namelijk door HÈN, en de medewerking van hen die bereid zijn zich steeds opnieuw te laten vaccineren, in dit totalitaire systeem zitten en we komen er alleen maar uit door er met z’n allen gewoonweg NIET meer aan mee te doen! DÀT is intelligentie! Hersenloos volgen en de dagelijks op NOS, NPO en RTL herhaalde mantra’s napapegaaien hebben net als het geheugen of een zogenaamd ‘eigen’ (maar-feitelijk-WOORDELIJK!-nagepapegaaide) ‘mening’ namelijk NIETS met intelligentie te maken.

Niet van mij

Petra
1 maand geleden
Antwoord aan  Edwin Vissers

Intelligentie is het vermogen om je aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Niet het slechts vermogen om na te blaten of na te doen wat anderen tegen je gezegd hebben.

Helaas worden m.n. in het onderwijs mensen wel op die ‘nablaat kwaliteit’ geselecteerd, niet op echte intelligentie.

De kwalijke gevolgen daarvan zijn in dit WOKE tijdperk nu duidelijk zichtbaar geworden voor een ieder die wel kritisch nadenkt.

Petra
1 maand geleden

Ja, over tien jaar maken de BRICS landen de dienst uit in deze wereld en is het westen vervallen tot een armoedige puinhoop.

En niemand, ja niemand zal in die BRICS landen ook iets op een giro 555 of 666 of 777 sturen om die zielige westerlingen te helpen.

Nee, ze zullen slechts lachen om de westerse domheid en arrogantie.

John
John
1 maand geleden
Antwoord aan  Petra

Ik denk dat het ene na het andere “westerse land” overstapt naar de BRIC landen.
Zouden ze nu al moeten doen, want als wij het zien wat er gaat gebeuren, dan moeten zij het toch zeker zien?
Of zouden ze straks hun boeltje pakken en op het vliegtuig stappen naar veiliger oorden?

Lord of Hosts
Lord of Hosts
1 maand geleden

Zonder het  beseffen werkt de wereldregering, en al hun volgers, voor een aantal zeer kwaadaardige families die de grootheden en gevolg van de Oude Wereldorde inclusief de technologische kennis, medische kennis, bouwtechnische kennis, volledig uitgeroeid hebben voor eigen gewin…

Maar de voorouderlijke herinneringen zijn, ondanks volledige wereldwijde geschiedvervalsing, nog niet helemaal verdwenen.
Ook in Nederland niet.
Een heel klein percentage van de mensheid begrijpt welk een vreselijke kosmische ramp in 1450 heeft plaatsgevonden wat vele levens heeft gekost en de overlevenden in totale reddeloosheid heeft gestort. Het gevolg was een ijstijd die 350 jaar heeft geduurd, zoek maar op…
De nieuwe wereldorde is aantal families de ramp overleefden en zich sindsdien de nieuwe wereldorde wanen. Zij zijn degenen die het herstel van de Oude Wereldorde te vuur en te zwaard bestreden. 
Tot ver in 1800 is de oude wereldorde en hun aanhangers opgejaagd en vervolgd. 
Niks geen gouden eeuw, en ook geen willem van oranje die de vader des vaderlands zou zijn en een verre voorouder van de koninklijke familie. 
De man voor wie terecht het praalgraf in Delft is gebouwd is een groot man van de Oude wereldorde dat is zeker…

Al die europese koninklijke families behoren allen tot de Oldenburg clan, een beetje schipperen met de namen en de historie vervalsen zodat zij als heldhaftig de geschiedenisboeken sieren.

Meer dan het hele noordelijk halfrond kreeg de kennis de wijsheid en de vrije atmosferische energie helemaal gratis. Ook Nederland…
Wat nou “Columbus ontdekte Amerika”, de hele wereld werd al voor Columbus beschreven op de oude landkaarten.
Wat scholing met een mens kan doen…. De reinste hersenspoeling.
https://www-tart–aria-info.translate.goog/vpered-v-proshloe/?_x_tr_sl=ru&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=wapp

Sarcoff
Sarcoff
1 maand geleden

Edwin, je bent niet alleen met je denkwijze, ik denk hetzelfde.

Marcel
Marcel
1 maand geleden

Maar dan met Schwab.

De muziek blijft echter prachtig. Lohengrin Vorspiel, Wagner.

John
John
1 maand geleden
Antwoord aan  Marcel

Ik denk niet dat dat varken zo lenig is.

John
John
1 maand geleden

Ik zie Klaus als een magiër uit de middeleeuwen, die je een fiets laat zien.
Hij zal ademloos van verbazing toekijken hoe dit magische ding je zo snel voort kan laten bewegen.
Nu kijkt Klaus ademloos naar een monitor, terwijl hij een vraag met één wijsvinger intiept in ChatGPT. En hij gaat daarmee de wereld beheersen. Denkt hij.
Ik denk nog vaak aan Beatrix, als zij het had over “Nieuwe Techniek-hen”.
Zij weten absoluut niks van technieken.
Het enige probleem is dat het volk zich een rad voor ogen laat draaien door hun.
En dat de halve wereld niet meedoet.
Tot zover hun (halve) wereldregering.