De C40-stedenvereniging, die campagne voert om de opwarming van de aarde tegen te gaan, heeft haar leden aanbevolen om de consumptie van zowel voedsel als reizen drastisch te verminderen.

In een in opdracht van de C40 Cities Climate Leadership Group opgesteld rapport wordt voorgesteld de vleesconsumptie en het aantal reizen van de burgers drastisch te verminderen, meldt REMIX.

Onderzoekers uit Leeds, Engeland, verzorgden het rapport van de C40, een vereniging van grootstedelijke steden die verantwoordelijk zijn voor 10 procent van de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen en die zich inzet voor de ontwikkeling van “gezonde, rechtvaardige en veerkrachtige gemeenschappen”.

Steden die betrokken zijn bij de C40 zijn onder meer Warschau, Berlijn, Londen en Istanbul.

De onderzoekers stellen een limiet voor van 16 kilo vlees per jaar per persoon. Een gemiddelde Pool consumeert momenteel 70 kilogram vlees per jaar.

Het rapport beveelt ook een grote vermindering van de consumptie van zuivelproducten aan. Terwijl een gemiddelde Pool momenteel 200 kilogram zuivelproducten per jaar consumeert, zou de nieuwe limiet 90 kilogram bedragen.

De voorgestelde verlagingen hebben ook betrekking op vliegreizen. Aanbevolen wordt dat een persoon slechts één keer in de twee jaar een retourvlucht neemt, maar ook de mobiliteit binnen steden moet worden verminderd. Aanbevolen wordt het aantal auto’s te verminderen tot 190 per 1000 inwoners. In Polen is dat momenteel 600 voertuigen per 1.000 inwoners. Ook wordt aanbevolen dat auto’s minstens 20 jaar meegaan.

Het stadhuis van Warschau is ervan overtuigd dat deelname aan C40 de Poolse hoofdstad zal helpen haar klimaatverantwoordelijkheid te nemen. Het doel is om de uitstoot tegen 2030 met maar liefst 40% te verminderen en tegen 2050 klimaatneutraal te zijn. Maar het stadhuis zei weliswaar dat het onderzoeksrapport een inspiratiebron is voor de leden van C40, maar weigerde uit te weiden over hoe het de aanbevelingen ten uitvoer zal leggen.

Het benadrukte ook dat beslissingen over de omvang van de emissies die onder de lokale audits vallen, een zaak van elke afzonderlijke stad zijn. Momenteel heeft Warschau nog niet besloten om ook emissies van buiten haar grenzen in de mix op te nemen.

Een rapport uit 2019 van het Imperial College in Londen voor de Britse regering onthulde dat alle luchthavens zullen worden bevolen om te sluiten, het eten van rundvlees en lamsvlees illegaal zal worden gemaakt. Bovendien wordt in het rapport gesteld dat het publiek, om de wet van de Climate Change Act na te leven, zal worden verplicht te stoppen met alles wat uitstoot veroorzaakt, ongeacht de energiebron.

De klimaathoax lag altijd aan de basis voor al dit soort waanzinnige maatregelen. De Coronohoax werd slechts gebruikt om te kijken of maatregelen als Lockdowns er door gedrukt konden worden, en omdat 95% van de mensen schapen zijn kon dat. Met die informatie weten de machthebbers nu dat ze alles kunnen doen dat ze willen en vandaar dat we steeds vaker over 15-minuten-steden horen en plannen zoals hierboven beschreven.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


WEF verwijdert video waarin ze aankondigden dat ze je gaan opsluiten in Smart City Concentratiekampen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anoniem
Anoniem
1 maand geleden

Fuck them! NEVER!!! Start the fuck war on the globalists!

Johan P
Johan P
1 maand geleden

16 kg vlees per jaar per persoon? Dus 2x per dag een boterham met worst of kipfile en dat is het dan. En tegelijkertijd ook nog eens 60% minder zuivel. Blijkbaar denken ze dat mensen geen proteine nodig hebben.
Nou, ze barsten maar lekker met hun ideeen. Ik eet wat ik wil en geen gore club debiele machtsgeile bureaucraten gaat dat veranderen

Durachuk
Durachuk
1 maand geleden

die Polen interesseert het niets zolang ze maar niet gekort worden op hun drankgebruik.
Ze steken die krekelkebabjes maar lekker in hun reet, ik blijf lekker rood vlees eten zoveel ik wil…kan ik het niet meer kopen? dan is stropen en stelen een goed alternatief.
Ze willen oorlog? goed, dan kunnen ze het krijgen. Zo laag en walgelijk om mensen van hun levensgeluk en vrijheden te beroven. Dit verdient een hele zware straf.