Een team van astrofysici stelt voor de aarde te beschermen tegen de opwarming van de aarde door maanstof de ruimte in te schieten om de aarde te beschermen tegen zonlicht, zo meldt The Washington Post.

Het Moonshot-idee, zoals beschreven in een nieuw paper dat deze week is gepubliceerd in het tijdschrift PLOS Climate, houdt in dat enorme kanonnen, gemonteerd op het maanoppervlak, worden gebruikt om stof te lanceren dat uiteindelijk in een baan tussen de zon en de aarde terechtkomt, meldt Futurism.

De zon uitschakelen

Het is een nieuwe en intrigerende interplanetaire draai aan het concept van geoengineering van de zon, het idee om deeltjes in de stratosfeer van de aarde te schieten om het oppervlak eronder te beschadigen, dat onder wetenschappers al zeer controversieel is gebleken.

Immers, zo stellen zij, we hebben nog steeds geen idee wat het resultaat van een dergelijke invasieve techniek zou kunnen zijn.

Maar het team achter het nieuwe artikel stelt dat het nog altijd beter is dan niets doen.

“We kunnen als mensheid niet ons primaire doel loslaten om de uitstoot van broeikasgassen hier op onze planeet te verminderen,” vertelde Ben Bromley, hoofdauteur en astrofysicus aan de Universiteit van Utah, aan de WaPo. “Dat moet de eerste taak zijn.”

De onderzoekers gebruikten computersimulaties om te zien wat grote hoeveelheden maanstof zouden kunnen doen in een baan om de aarde. Ze ontdekten dat het stof het zonlicht op het oppervlak van de planeet met één tot twee procent zou kunnen verminderen.

“Ons idee is er een – en het is een zeer, zeer intensieve – om bij te dragen aan de beperking van de klimaatverandering, als we hier thuis meer tijd nodig hebben,” vertelde Bromley aan de krant.

Ruimteparasol

Het is niet de eerste keer dat onderzoekers mogelijke oplossingen voor onze klimaatproblemen in de ruimte hebben bedacht. In 1989 stelden wetenschappers van het Lawrence Livermore National Laboratory bijvoorbeeld voor om een gigantisch glazen schild van 1250 mijl te gebruiken om de zonnestralen te weerkaatsen.

Anderen hebben voorgesteld om legers van kleine ruimtevaartuigen te gebruiken als kleine zonneschermen, of zelfs gigantische zwermen “ruimtebellen” om de zon tegen te houden.

Wereld Economisch Forum onthult plan om de zon te blokkeren met ‘ruimte bubbels’

Maar het gebruik van maanstof, dat al in overvloed aanwezig is op de maan, zou veel haalbaarder zijn dan het lanceren van alle materialen vanaf het aardoppervlak, een bedrieglijk eenvoudig idee waarmee we het hoofd nog wat langer koel kunnen houden.

“We richten ons echt op maanstof, gewoon oud, zoals het maanstof is, zonder enige aanwijzing dat het van vorm verandert,” vertelde Bromley aan de WaPo.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Eindtijd schurk Bill Gates gaat door met plan om de zon te blokkeren door miljoenen tonnen kalk in de stratosfeer te spuiten om de planeet af te koelen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

15 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Markus
Markus
1 maand geleden

Dit doet mij gelijk weer denken aan de Matrix.
Hoe is daar de ellende ontstaan?
De mens maakte AI robots en uiteindelijk wouden de mensen van de robots af.
Dus kwam er een gevecht tussen robot en mens.
De mens ging uiteindelijk hun energiebron aanpakken en zorgde voor een verduisternis waardoor de robots geen zonne-energie meer konden gebruiken.

Het gevolg was dat de mens uiteindelijk als energiebron werd gebruikt.

Gaan we letterlijk deze weg volgen?

Echt de eerste de beste die nu nog weer met klimaat geneuzel begint, sla ik echt KO!
Het is soms warmer en soms kouder. Wij hebben dit totaal niet in de hand als mens dus laten we GVD is ophouden met deze onzin!

Petra
1 maand geleden

Van overheersing tot volstrekte KRANKZINNIGHEID gaan de WEF globalisten nu.

Dat dit plan volstrekte waanzin is, is eenvoudig te begrijpen.

Wat als dat stof in de ruimte leidt tot ongewenste effecten?

Het verwijderen is volstrekt onmogelijk. Dat betekent dan mogelijk HET EINDE voor onze planeet en alles dat daar op leeft.

Mokum
Mokum
1 maand geleden
Antwoord aan  Petra

Ze zijn nog nooit op de maan geweest. Biggest hoax die er ooit was. En nu dit? LOL

Marco
Marco
1 maand geleden
Antwoord aan  Petra

Maak je maar niet druk, er is nog nooit iets of iemand op de maan geweest.

Hans Vogel
Hans Vogel
1 maand geleden

Haha, “wetenschappers”!! Van wetenschap is allang geen sprake meer, zeker niet sinds onderzoek op de universiteit vooral wordt betaald door het bedrijfsleven. In Nederland sinds eind jaren 1980. In de VS al langer. Nu de patenten die ze in 1945 van de Duitsers hebben geroofd, verlopen zijn, is daar ook de “wetenschap” dood en begraven. Dat blijkt maar weer eens uit bovenstaand stukje.

Mokum
Mokum
1 maand geleden

Krankzinnige idioten. Wetenschappers die GOEDGEKEURD ZIJN door het bureau van Desinformatie. En de MSM zag het, hoorde het en knikten gewillig mee. Helaas gaat dit plan niet lukken. Amerikanen zijn nog nooit op de maan geweest, laat staan dat ze dit er kunnen gaan bouwen. Hoeveel mensen blijven die Yanks nog geloven?

John
John
1 maand geleden

Wat als het plan te goed lukt, en bijna geen zonlicht nog het aardoppervlak raakt?
Dan gaan alle planten dood.

En de mensheid ook.

Dee
Dee
1 maand geleden

Nooit begrepen waarom mensen van James Bond films houden.

Qvic
Qvic
1 maand geleden

Zolang we in de illusie blijven, dat je op de maan kan landen en dat we de ruimte in kunnen is het een geloofwaardig verhaal. Maar de maan is een weerspiegeling van het gas Krypton. De zon heeft alle edelgassen in zich. De plasma koepel houdt ons in de simulatie, dit firmament is ondoordringbaar voor alle materie. Zo zijn alle ruimte reizen een Hollywood filmset, de zogenaamde satellieten om de aarde staan alle op de aarde, niet om de aarde zwevend in de ruimte. Wakker worden is nog een hele kunst voor vele.

Edwin vissers
Edwin vissers
1 maand geleden
Edwin vissers
Edwin vissers
1 maand geleden

Flat Earth Geocentrism

NASA – BETEKENIS IN HEBREW
H5376 – nesa (Aramaic) corresponding to H5375: _ carry away, make insurrection, take. H5377 – nasa – a primitive root; to lead astray, i.e. (mentally) to delude, or (morally) to seduce: _ beguile, deceive, greatly, utterly. H5378 – nasa – a primitive root (perhaps identical with H5377, through the idea of imposition); to lend on interest; by implication to dun for debt: _ debt, exact, giver of usury.
H5377 נָשָׁא
lenen, uitlenen, bedriegen, misleiden
Woordstudie
nāšāʾ, ww.; TWOT 1425
1) qal (uit)lenen (SP Deut. 24:11, MT נָשָׁה H5383); 1b) hifil uitlenen, meestal bedriegen → נָשָׁה H5383; 2) nifal נִשְּׁא֖וּ bedrogen, misleid worden (Jes. 19:13); 2b) hifal bedriegen, misleiden (Gen. 3:13)

De bijbel zegt dat de aarde het centrum van de schepping is en onwrikbaar en dat de zon en de maan er omheen draaien. Maar wetenschappers vertellen ons dat we slechts een stofje zijn in een groot en goddeloos universum. In satans verzonnen wereld is de zon het centrum van satans kalender en draait de bolvormige aarde om deze zon in een zon gecentreerd ‘zonnestelsel’. Dit is natuurlijk een leugen, maar om ‘de wol over onze ogen te trekken’ en ‘het te bewijzen’ hebben we een ‘ruimterace’ en de fakery van NASA zoals uitgelegd in het vorige artikel, ‘King-Dome, Calendar & Called Out Ones‘.

We leven op een vlakke aarde met een koepelvormig firmament. Deze twee schijnbaar niet met elkaar verbonden herontdekkingen, de Hebreeuwse Kalender en de geocentrische vlakke aarde met de zon en de maan eromheen, maken echt deel uit van één beweging van Gods Geest die allemaal verband houdt met Zijn vastgestelde tijden voor Zijn volk. Dit heeft op zijn beurt te maken met het ontwaken van de 10 verloren stammen van het Huis van Israël omdat de sabbat deze twee dingen met elkaar verbindt (kalender en platte aardekoepel). De sabbat is een teken tussen de Heer en Israël als Schepper en Verlosser. En de sabbat herinnert ons aan dit hemel-aarde systeem als een bovennatuurlijke schepping van de Schepper God van de Bijbel. We zijn niet geëvolueerd. De aarde is ontworpen en gebouwd door God en de Koepel bewijst dat het andere wereldse productie is. De Bijbelse Hebreeuwse Kalender is aarde gecentreerd (geocentrisch), niet zon gecentreerd (heliocentrisch). Het bekijkt het jaar in termen van de revolutie van de zon en de maan over de vaste onbewogen aarde, zoals die in werkelijkheid is.

1 Kronieken 16:30: “Vrees voor hem, de hele aarde: de wereld zal ook stabiel zijn, opdat zij niet bewogen wordt.”

93:1: “De HEER regeert, hij is bekleed met

majesteit; de HEERE is met kracht gekleed, waarmee hij zich heeft omsingeld: de wereld is ook stabiel, dat zij niet bewogen kan worden.”

Psalm 96:10 : “Zeg onder de heidenen dat de HEERE regeert: de wereld zal ook gevestigd worden dat zij niet bewogen zal worden : hij zal het volk rechtvaardig oordelen.”

Psalm 104:5 : “Wie de fundamenten van de aarde heeft gelegd , opdat deze niet voor eeuwig verwijderd mag worden.”

Jesaja 45:18: “Want zo zegt de HEERE, die de hemelen geschapen heeft;

God zelf die de aarde vormde en maakte; hij heeft het gevestigd, hij schiep het niet voor niets, hij vormde het om bewoond te worden: Ik ben de HEERE; en er is niemand anders.”

comment image

Kaboom! Goddeloze steden van Sodom vernietigd door de Derde Wereldoorlog. Dit gebeurt als de Schepper van Hemel en Aarde Zichzelf openbaart. Hoe? Door het koepel firmament boven ons hoofd te onthullen, waardoor de leugens van de vijand worden blootgelegd (inclusief een heidense Romeinse zon gecentreerde zonnekalender, zondag sabbat, bolvormige zon die om de aarde draait in een koud en goddeloos universum).

Dus nu de ‘kat uit de zak’ is en nasa’s leugens duidelijk aan het licht komen, is het tijd voor oorlog. De jezuïeten die de hele bolvormige ‘grote blauwe marmeren’ aarde met zijn zongerichte zonnestelsel duwden, moeten degenen vernietigen die hun corrupte heidense kalender en koude en goddeloze kosmos en evolutionair wereldbeeld niet volgen. Als ze ons niet vernietigen dan riskeren ze gevangen Israël te zien opstaan uit het midden van Amerika en elders en het eigen land te worden. Farao wilde Israël niet laten gaan, dat herinner ik me. Zelfs als het Vaticaan en zijn moordenaars protestants Amerika gaan vernietigen, is er een ontwaken dat tempo en kracht verzamelt. Dit is een strijd van de goden (zogenaamd) tegen de ware Schepper van allen – en we weten wie wint, nietwaar!?

Edwin vissers
Edwin vissers
1 maand geleden

comment image

Ray
Ray
1 maand geleden

Mijn goed in wat een klucht zijn we beland.
Dit hoort in een film als despicable me.

Edwin vissers
Edwin vissers
1 maand geleden

https://robscholtemuseum.nl › sky-dome-atlantis-🚨-fake-alien-invasion-🚨-beyond-your-wildest-imagination-🚨-why-i-named-it-piloted-by-the-holy-spirit-🚨-chemtrails
Demon Hunters | Sky Dome Atlantis – FAKE ALIEN INVASION + Beyond …SKY DOME ATLANTIS: FAKE ALIEN INVASION, ARTIFICIAL LIVE AI AUGMENTED VIRTUAL REALTY SMART DUST CONFINEMENT DOME! Scriptures and Hopi Prophecy | Supporting Sky Dome Atlantis ( City A Top the Dome) Hopi Prophecy. 9th and Final Sign “You will hear of a Dwelling Place in the Heavens, Above the Earth, that shall Fall with a Great Crash.

It's me
It's me
1 maand geleden

De maan daar kun niets op zetten het is geen vaste form maar gas. En nog nooit is er iemand daar geweest en dat zei Obama zelf in een toespraak maar buiten dat is er genoeg bewijs van het niet bestaan van zogenaamde universum, ik zeg doe u eigen onderzoek en oordeel niet te snel want de bewijzen zijn te over en dan biedt op google of YouTube want deze maken alles belachelijk van wat niet in hun straatje past, waarheid is voor hun alleen hun waarheid.