• In 2019 investeerde Bill Gates 55 miljoen dollar in BioNtech, dat de COVID-19 injectie ontwikkelde voor Pfizer; het is nu 550 miljoen dollar waard.

  • Gates verkocht een deel van de aandelen aan het einde van 2022, toen de aandelenprijs meer dan $300 bedroeg.
  • Nadat hij enorme winsten had behaald, bekritiseerde Gates de COVID-19 injecties door te stellen dat ze de infectie niet blokkeren, niet effectief zijn tegen varianten en een “zeer korte duur” hebben.
  • Gates’ motivaties gaan veel verder dan geld verdienen aan slimme investeringen; door de WHO te financieren, kan Gates ervoor zorgen dat de beslissingen die deze organisatie neemt uiteindelijk zijn eigen belangen en die van zijn Big Pharma partners ten goede komen.
  • Gates streeft er via samenwerking met de WHO, Anthony Fauci en anderen naar absolute macht te hebben over pandemieverklaringen en reacties wereldwijd.

In de bovenstaande video van The Hill haalt Bill Gates mRNA COVID-19-vaccins onderuit en noemt drie problemen die moeten worden opgelost, schrijft Dr Mercola. “De huidige vaccins blokkeren de infectie niet,” zegt Gates, “ze zijn niet breed – dus als er nieuwe varianten opduiken verlies je bescherming – en ze hebben een zeer korte duur, vooral bij de mensen die er toe doen, namelijk oude mensen.”1

Het gebrek aan effectiviteit en veiligheid van COVID-19 injecties is geen nieuws, dus waarom is dit een opmerkelijke uitspraak van Gates? Hij is een groot voorstander van mRNA-technologie en heeft zwaar geïnvesteerd in BioNTech, dat de COVID-19 injectie ontwikkelde voor Pfizer. Sindsdien heeft hij veel van die aandelen verkocht, met een 10x zo hoge winst.

Gates oogst uitzonderlijke winsten uit mRNA injectie investering

Zoals gemeld door The Hill co-host Briahna Joy Gray, investeerde Gates in 2019 $55 miljoen in BioNtech, en het is nu $550 miljoen waard. Hij verkocht een deel van de aandelen eind 2022, toen de aandelenprijs meer dan $ 300 bedroeg – wat een enorme winst betekende. Co-host Robby Soave stelt vervolgens:2

“Laten we dat traject volgen: [Gates] investeert zwaar in BioNTech, ‘mRNA-vaccins zijn geweldig, dit is de toekomst’, hij praat over de tijdlijn van het vaccin en hoe we het sneller kunnen ontwikkelen, ‘we moeten misschien wat beknibbelen op de veiligheid’ … Alles in … verkoopt het … verdient een enorme hoeveelheid geld … maar nu is het ‘ja, het is oké, het kan beter, maar wat we echt nodig hebben is deze ademspray’.”

Soave verwijst naar een verklaring van Gates over een soort inhalator die “heel vroeg in een epidemie” zou kunnen worden gebruikt om te voorkomen dat mensen besmet raken.3 De flagrante belangenverstrengeling wordt alleen maar benadrukt door Gates’ ommezwaai met betrekking tot de injecties.

In 2021 noemde Gates mRNA-injecties “magie” en “game changers”. Hij zei ook: “Iedereen die het vaccin neemt, beschermt niet alleen zichzelf, maar vermindert ook de overdracht op andere mensen en zorgt ervoor dat de samenleving weer normaal kan functioneren.”4 Zet dat eens af tegen zijn laatste verklaringen waarin hij erkent dat de injecties niet werken. Onderzoeksjournalist Jordan Schachtel legde uit:5

“Microsoft-oprichter Bill Gates, die een van de architecten was van de Covid-hysterie en meer dan enig ander individu invloed had op het rampzalige wereldwijde pandemiebeleid, heeft eindelijk toegegeven dat de mRNA-injecties die hij al twee jaar promoot niets meer zijn dan verlopen farmaceutische troep.

Vertaling: Gates geeft toe dat de injecties onmogelijk aan te passen zijn aan zich snel ontwikkelende varianten, dat ze razendsnel verlopen en de overdracht niet stoppen. En ze werken niet voor het enige risicogedeelte van de bevolking.”

De grote ommekeer van Gates over de injecties komt echter te laat, want zijn eerdere loftuitingen waren instrumenteel bij het dicteren van het overheidsbeleid, ondanks zijn enorme financiële belangenconflicten. Soave voegt toe:

“Dat de mainstream niet meer vraagtekens zet bij zijn belangenverstrengeling is zeer verontrustend, en voor mensen die sceptisch zijn over dit aspect van Pfizer en de ontwikkeling van medicijnen rond COVID en die in de media zijn afgedaan als gekken, anti-vaxxers en dergelijke.

Ik denk eerlijk gezegd dat deze kwestie van farmaceutische corruptie en mensen die verschillende ingrepen doordrukken, met een investering om de winst te vergroten, een kwestie had moeten zijn waarin links het voortouw nam.

We moeten transparanter zijn over het feit dat mensen die een inbreng hebben in wat het overheidsbeleid gaat worden, wat er van mensen wordt verlangd, de regering Biden probeerde mensen te verplichten dit te krijgen, zou het niet op zijn minst bekend moeten zijn als er honderden miljoenen dollars aan financiële belangen op het spel staan voor de mensen die dit adviseren?

Gates bespeelt de WHO

De beweegredenen van Gates gaan veel verder dan geld verdienen met slimme investeringen. De Bill & Melinda Gates Foundation blijft een primaire financier van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), aangezien Gates via meerdere wegen bijdraagt, waaronder de Bill & Melinda Gates Foundation, de vaccinalliantie GAVI, de Strategic Advisory Group of Experts (SAGE), UNICEF en Rotary International.

In 2017 schreef Politico een zeer kritisch artikel over de ongepaste financiële invloed van Gates op de activiteiten van de WHO, waardoor het agentschap volgens Politico:6

“… een onevenredig groot deel van haar middelen aan projecten met de meetbare resultaten waar Gates de voorkeur aan geeft … Sommige gezondheidsvoorvechters vrezen dat, omdat het geld van de Gates Foundation afkomstig is van investeringen in grote bedrijven, het zou kunnen dienen als een Trojaans paard voor zakelijke belangen om de rol van de WHO bij het vaststellen van normen en het vormgeven van gezondheidsbeleid te ondermijnen.”

Inderdaad, zoals Robert F. Kennedy Jr. in zijn boek “Vax-Unvax” opmerkt: “Alleen al de omvang van de financiële bijdragen van zijn stichting heeft Bill Gates tot een officieuze – zij het ongekozen – leider van de WHO gemaakt.”7 En in die rol kan Gates ervoor zorgen dat de beslissingen van de WHO uiteindelijk zijn eigen belangen en die van zijn Big Pharma-partners ten goede komen.

U herinnert zich wellicht dat het Johns Hopkins Center for Health Security, het Wereld Economisch Forum (WEF) en de Bill and Melinda Gates Foundation in 2019, kort voordat de pandemie uitbrak, een oefening sponsorden om voorbereid te zijn op een nieuwe pandemie met een coronavirus.

Het evenement, dat plaatsvond op 18 oktober 2019 in New York, heette Event 201 en omvatte een gedetailleerde simulatie van een coronavirusuitbraak met een voorspelde wereldwijde dodentol van 65 miljoen mensen binnen een tijdsbestek van 18 maanden.8

Op 23 oktober 2022 organiseerden Gates, Johns Hopkins en de WHO opnieuw een oefening, deze met de naam “Catastrophic Contagion”9 , waarbij een nieuwe ziekteverwekker betrokken was, “severe epidemic enterovirus respiratory syndrome 2025” (SEERS-25), die vooral kinderen doodt.

We kunnen dus al beginnen te voorspellen waar de volgende pandemie om zal draaien, en nu de WHO ernaar streeft absolute macht te hebben om pandemieverklaringen en reacties wereldwijd te controleren, effent dit de weg om de volgende fasen van The Great Reset en de Vierde Industriële Revolutie in te luiden.

{…}

Het artikel gaat verder en kan hier als PDF ingezien worden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Bill Gates: Dit was een test om te kijken of het klootjesvolk de leugens van hun criminele politici zou geloven en gehoorzamen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mokum
Mokum
1 maand geleden

Je vraagt je af hoe mensen als Gates nog steeds veilig rond kunnen lopen. De vraag is wie staat er op om hem van de aarde te verwijderen. Als we in de middeleeuwen hadden geleefd had hij al met zijn armen en benen tussen vier paarden gehangen.