Als onderdeel van hun speciale militaire operaties in Oekraïne heeft het Russische ministerie van Defensie meer dan 20.000 documenten in handen gekregen die verband houden met een Amerikaans biolabproject in Oekraïne, Metabiota genaamd. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky beval dat alle documenten met betrekking tot Metabiota werden vernietigd vlak voordat de Russen hun speciale militaire operatie in Oekraïne begonnen. De Wereldgezondheidsorganisatie – de entiteit die een wereldwijde medische politiestaat installeerde – riep Zelensky op alle documenten met betrekking tot biolabs in Oekraïne te vernietigen, waardoor de transparantie van verdacht onderzoek naar biowapens verloren ging. De Amerikaanse ambassade in Oekraïne verwijderde ook al hun documenten over biowapenlaboratoria in Oekraïne van het web.

Op maandag 20 januari 2023 beweerde het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken echter over belastende documenten te beschikken. Het ministerie verklaarde: “Het materiaal bevestigt dat het Pentagon elementen van een biologisch wapen wilde maken en testen op de bevolking van Oekraïne.” Dit zijn opzienbarende beschuldigingen waarbij Hunter Biden, Joe Biden en het Pentagon betrokken zijn, en waarbij Peter Daszak van EcoHealth Alliance en leden van het Wereld Economisch Forum betrokken zijn, schrijft Lance D Johnson.

Biolab activiteit in Oekraïne verbonden met Hunter Biden, Peter Daszak, en het Pentagon

Deze Oekraïense biolab-operator – Metabiota – wordt geleid door Nathan Wolfe, een prominente Stanford-viroloog die eerder samen met Peter Daszak van EcoHealth Alliance heeft gewerkt aan gain-of-function coronavirusonderzoek. Dr. Daszak is de beruchte wetenschapper die subsidies aannam van Dr. Anthony Fauci van de National Institutes of Allergy and Infectious Disease (NIAID) om illegaal “gain-of-function” coronavirusonderzoek te verrichten aan het Wuhan Institute of Virology in China. Nathan Wolfe zit in de redactieraad van EcoHealth Alliance en is lid van de Defense Science Research Council van DARPA. Wolfe en Daszak hebben in 2017 samen een artikel geschreven over “Global patterns in coronavirus diversity”.

Het onethische virologische onderzoek dat plaatsvond in China zou heel gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd en uitgebreid in Oekraïne, waarbij Daszak en Wolfe hun onderzoek delen en nieuwe zakelijke ondernemingen coördineren die betrekking hebben op de productie van biowapens en de ontwikkeling van roofvaccins.

Natuurlijk hadden de Oekraïense biolabs volledig moeten worden ontmanteld nadat Amerikaanse politici dat hadden beloofd met de 2005 Nunn-Lugar Cooperative Threat Reduction Act. Deze biolabs werden vroeger beheerd door de Sovjet-Unie, maar werden ontmanteld nadat de Sovjet-Unie werd ontbonden. De VS beloofde alle biologische en chemische wapens op deze locaties te vernietigen, maar er blijkt meer aan de hand te zijn.

Het bedrijf van Hunter Biden – Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP) – investeerde een half miljoen dollar in het Oekraïense biolab-bedrijf Metabiota, terwijl hij de invloed van zijn familie in het Witte Huis gebruikte om zakelijke deals met Oekraïense oligarchen te sluiten. Biden betrok ook Goldman Sachs en Morgan Stanley bij de investeringen (volgens e-mails uit de laptop van Hunter Biden). Het Pentagon stapte uiteindelijk ook in Metabiota en investeerde 23,9 miljoen dollar in een contract voor bioresearch. In 2014 communiceerde Mary Guttieri, vicepresident van Metabiota, rechtstreeks met Hunter Biden en beloofde om “ons team, onze netwerken en onze concepten in te zetten om de culturele en economische onafhankelijkheid van Oekraïne van Rusland en de verdere integratie in de westerse samenleving te verzekeren”.

Hunter Biden’s firma Rosemont Seneca investeerde in bedrijf gelieerd aan Oekraïense bio-laboratoria

Ook in 2014 werd Hunter Biden benaderd door Burisma-manager Vadym Pozharshki, die een deal wilde sluiten met Metabiota in Oekraïne. Hunter nodigde de Burisma-manager uit voor een ontmoeting met hem en zijn vader, de toenmalige vicepresident Joe Biden. De drie ontmoetten elkaar in Washington, DC op 16 april 2015 (volgens e-mails van de Hunter Biden laptop). Minder dan een maand later, op 12 mei 2014, trad Hunter toe tot de Raad van Bestuur van Burisma Holdings, en begon 1 miljoen dollar per jaar te verdienen. Als onderdeel van de corrupte deal werden twee werknemers van Hunter Biden bij Rosemont Seneca Partners – Neil Callahan en John DeLoche – benoemd in de raad van bestuur van Metabiota. In oktober van dat jaar schreef John DeLoche, managing director bij RSTP, aan de baas, Hunter Biden, dat het bedrijf “onze investering in Metabiota met 250 k zou verhogen.”

Op 9 oktober 2014 schreef John DeLoche aan Hunter Biden, Devon Archer en RSTP-manager Rob Walker: “Is er iemand die we kunnen bellen in DC om een idee te krijgen hoe legitiem Metabiota wordt gezien binnen de verschillende overheidsinstanties? We willen er zeker van zijn dat we hier grondig te werk gaan, vooral omdat Goldman en nu ook Morgan Stanley onderzoek zullen doen naar het fonds en Metabiota om in beide te investeren. Bovendien, aan wie hebben we hen voorgesteld in DC? Kunt u een lijst geven van de verschillende mensen binnen Cornerstone en buiten het bedrijf waar we introducties hebben gedaan? Deze gegevens komen in onze investeringsmemo die we proberen te voltooien en tegen dinsdag aan potentiële LP’s te bezorgen.”

Op 9 oktober 2014 antwoordde Rob Walker: “Ik laat een vriend contact opnemen met DoD.” Niet lang daarna kende Defensie 23,9 miljoen dollar toe aan Metabiota, wat de betrokkenheid van de Amerikaanse overheid bij de corrupte ontwikkeling van biowapens bevorderde en Metabiota in de internationale schijnwerpers zette.

Biolab Horrorshow: Rusland zegt dat Oekraïne Tuberculose op kinderen heeft losgelaten

Russisch leger onthult corrupte biolabs in Oekraïne die het Biden-regime probeert te verbergen

In 2021 benoemde het Wereld Economisch Forum Metabiota tot hun WEF Tech Pioneer en promootte het de corrupte onderneming als de toekomst voor het beheersen van pandemieën. Leden van het WEF werken aan de wereldwijde invoering van vaccinpaspoorten en bouwen aan de infrastructuur om een bioveiligheidsstaat af te dwingen waarin burgerlijke vrijheden en mensenrechten tot het verleden behoren.

De Russische ambassadeur in de Verenigde Staten, Anatoly Antonov, zei dat de huidige Amerikaanse regering “er niet in slaagt de publieke discussie te onderdrukken” en zich moet verantwoorden voor haar leugens. “In de Verenigde Staten zelf zijn verschillende onderzoeken gestart met betrekking tot federale bioprojecten, onder meer over het onderzoek naar de “gain-of-function” en de bijwerkingen van vaccinatie,” zei de Russische ambassadeur bij de VN. “Hoe Washington ook probeert te ontwijken, vroeg of laat zal het antwoord moeten geven op vragen die door de Russische Federatie zijn gesteld. Men moet onthouden: elke leugen heeft een houdbaarheidsdatum.”

Antonov beschuldigde de Amerikaanse regering ervan “zichzelf tegen te spreken” door te proberen hun biolab-programma’s te verbergen. Het Pentagon noemt hun werk “vreedzame biologische onderzoeksprojecten” en bracht in 2021 een factsheet uit waarin werd beweerd dat hun werk “inspanningen ter vermindering van massavernietigingswapens” zijn. Antonov beweerde dat de Amerikaanse regering nu “actief de onafgemaakte projecten verplaatst van Oekraïne naar de landen van Centraal-Azië en Oost-Europa” en de programma’s verplaatst naar “civiele structuren” zoals HHS en USAID. “Ze hopen natuurlijk dat ze zo kritiek kunnen vermijden en de blaam van het Pentagon kunnen afwenden,” beweerde Antonov.

Antonov beweert: “Als het biologisch onderzoek van de VS in Oekraïne zuiver vreedzaam was, waarom werden de activiteiten dan zo snel stopgezet? Waarom worden deze zaken door het leger behandeld? Het antwoord ligt voor de hand: Washington had en heeft iets te verbergen!”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het Pentagon wil niet dat u deze documenten ziet over biolaboratoria in Oekraïne

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
1 maand geleden

40 jaar geleden schreef Marc Weber, directeur van het Instituut voor Historisch Review, een artikel waarin hij de enorme verantwoordelijkheid van de Amerikaanse president F.D. Roosevelt in het ontstaan van de tweede wereldoorlog beschrijft.

Alhoewel Roosevelt door de Amerikaanse bevolking nog steeds als een “grote president” wordt beschouwd, was hij de drijvende kracht achter het grootste bloedbad aller tijden.

Nu publiceert Ron Unz opnieuw dit artikel, omdat het bij de meeste mensen nog altijd niet is doorgedrongen, en ook omdat de situatie nu in Oekraine veel overeenkomst vertoont met de aanloop naar de tweede wereldoorlog destijds.

Het zijn dezelfde krachten, die destijds achter president Roosevelt zaten, die nu achter president Biden zitten, om een nieuwe wereldoorlog te starten.

https://www.unz.com/pub/jhr__president-roosevelts-campaign-to-incite-war-in-europe/