Satanische ‘Unholy’ Grammy Awards gepresenteerd door… Pfizer?

4
1068

Tijdens de 65e jaarlijkse Grammy Awards die zondagavond in Los Angeles werden gehouden en op CBS werden uitgezonden, was er het gebruikelijke eerbetoon van de Grammy’s aan de Prins der Duisternis, dit keer blijkbaar gesponsord door farmaceutische reus Pfizer.

De satanische uitvoering van de 2022 hit Unholy door Sam Smith en transgender zangeres Kim Petras (“Mummy don’t know Daddy’s getting hot, At the Body Shop, doing something unholy”) werd gevolgd door een promo waarin stond dat de Grammy Awards show werd gesponsord door Pfizer, meldt TGP.

Jill Biden maakte een “verrassingsoptreden” aan het einde van de show. (Unholy is zeker een Biden familie waarden lied.)

Video van het einde van de voorstelling en de sponsorboodschap van Pfizer.

Uitvoering van Unholy:

Smith en Petras kregen tijdens de show een Grammy uitgereikt voor Unholy in de categorie Best Pop Duo/Group Performance.

Songtekst video:

Dit is inderdaad hoe indoctrinatie werkt:

Benny Johnson zag een overeenkomst tussen het optreden van vanavond en dat van Joe Biden een paar maanden geleden. Dezelfde vibraties, inderdaad.

Savanah Hernandez, “inloggen op twitter en meteen overal satanische transeksuelen zien. Een trieste schreeuw om aandacht van ondermaatse “muzikanten”. Hollywood is dood en onze cultuur is veroverd door de LGTBQ cultus. Triest.”

UPDATE: Montage video bevat introductie van Unholy door Madonna:

Update maandagmiddag: Newsweek bevestigt sponsoring van de Grammy’s door Pfizer:

Hoewel Pfizer niet vermeld staat als officiële partner van de 2023 Grammy Awards, heeft het in een verklaring aan Newsweek bevestigd dat het een betaalde sponsor was op het evenement van dit jaar.

In reactie op de reactie op de plaatsing van Pfizer naast Sam Smiths optreden met duivelsthema, vertelde een woordvoerder van Pfizer aan Newsweek: “We hebben het algehele Grammy-evenement gesponsord, niet een bepaald optreden. Verder geven we geen commentaar op onze inspanningen om het bewustzijn te vergroten.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Top Hollywood sterren zeggen dat Hollywood executives een hol van parasieten zijn die zich tegoed doen aan het bloed van kinderen en ze verhandelen voor adrenochroom

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
1 maand geleden

Het feit dat we geregeerd worden door duivelaanbidders is nu zo open en duidelijk, zelfs ieder die dit idee vroeger absurd leek, zal het nu moeten toegeven.

Hagar
Hagar
1 maand geleden

David Duke en Patrick Slattery praten over de belachelijke komedie rond de Chinese weerballon, en over wie de echte drijvende kracht is achter de Amerikaanse oorlogsdrift: veel info samen in één podcast:

[audio src="https://renseradioarchives.com/archives/dduke/020623.mp3" /]

Alle podcasts van David Duke:

https://renseradioarchives.com/dduke/

Dee
Dee
1 maand geleden

Geen aandacht geven. Het zijn immers aandachtshoeren die daar hun energie uit halen. Dus laat hen er in stikken. Dan word het vanzelf een stervend monster.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden

Vanaf het allereerste begin zien we de demon met de “no.6” (The hex – the mark, op haar voorhoofd) gekleed in oranje bloemen. “Oranje is het nieuwe zwart” – of is dat de maçonnieke letter “G” op zijn voorhoofd, omdat ze hun eigen G willen zijn, een god op deze aarde?

Madonna is de Grote Priesteres van de muziekindustrie…. Madonna (Isis) introduceert haar “Unholy” zoon Horus/Satan (Sam Smith) – The Beast, in de wereld en zo te zien hebben ze hem al geaccepteerd, van hem houden en hem verwelkomen als hun redder. Sam Smith “Satan” houdt meer van mij – dan van GOD en dat doen ze zeker.

@2:23 (322 skull n Bones) ” – het woord “Fin” oftewel finale/het einde dat op de “Chinese” waaier staat geschreven. Een waaier die sterk lijkt op de veren van een pauw – Quetzalcoatl/lucifer is opgeblazen van trots, net als al zijn volgelingen. “Trots gaat voor vernietiging, en een hooghartige geest voor een val” (Spreuken 16:18) – De “FIN” doet me ook denken aan de visvinnen (beest uit de zee referentie?). De kleine hoorn? De FIN doet me ook denken aan de haai (kaken), die te zien is op het bord in de IPG2-video. De haai/vin zou een verwijzing kunnen zijn naar de val van Babylon, de wereldeconomie. De “woenerhaaien”, ook wel de bankiers genoemd.

Ze zijn precies zoals hun vader – de duivel. Ze zijn gemaakt naar ZIJN eigen beeld, niets meer en zeker niets minder! Ze verstoppen zich niet langer, maar…nog steeds, wie ziet?! Wat een schertsvertoning, en dat allemaal in het volle zicht van het publiek, maar zoals ik al zei, wie ziet het? Degenen die deze prijsuitreikingen bijwonen, of zelfs degenen die ze bekijken op hun zwarte magische programmeerboxen genaamd tv’s, mobiele telefoons, laptops, I/EyE-pads, enz.? Zeker niet … omdat ze deze valse idolen / oogpoppen (poppen van Satan) verafgoden, en ze gaan steeds meer op hen lijken, naar mijn bescheiden mening. Ze willen niet dat hun “mooie” en “getalenteerde” idolen in zo’n kwaad daglicht worden gesteld, maar het is precies dat “slechte licht” dat ze in werkelijkheid zijn! We worden gewaarschuwd geen valse afgoden te aanbidden, noch de weg van de heidenen te bewandelen, lijkt de meerderheid niet te luisteren.

De arrogantie van die hogepriesteres/heks Madonna die duidelijk stelt wat WIJ al weten; Ze zijn gevaarlijk, provocerend, etc…. ja, ze zijn allemaal rebels, slecht, verwrongen en hebben niets anders dan een vernederende, vleselijke mentaliteit! “Wee hun die kwaad voor goed en goed kwaad noemen; die duisternis als licht stellen en licht als duisternis; die bitter voor zoet en zoet voor bitter plaatsen” (Jesaja 5:20)

Deze Grammy’s die het kleurenthema “Rood en zwart” benadrukken – geen toeval. Sam Smith (Satan the Smith) in de afbeelding van het beest, de baphomet (hun 3e geslacht/geslacht) De “SS”-initialen (Nazi zwart/rode kleuren) die erg lijken op de twee SS-slangen op de borsten van Beyoncé! Het “rood en zwart” thema doet me denken aan de zwarte Goo (Grafeen) in het RODE bloed – Het besmette bloed. Ook zwart = aarde. Rood = Adam (gemaakt van klei). Saturnus/Satan is de Chinese RODE Draak, de Duivel, de Slang (Openbaring 12:9) Saturnus is de ZWARTE Ster oftewel Nazi SS “Schwarze Sonne”, de Gnostische Oerzon.

De Ouroborus is een slang die zijn eigen staart opeet, het logo wordt gebruikt door de Theosophical Society die Hitler en de SS (Meister Dietrick Eckhart), Ghandi, Bush 1&2 et al trainde – zwarte huid en blanke huid zijn niet het probleem. TS gaat door de Teutonic Brotherhood of Death, Thule Society (TULA is de Egyptian Black Sun), Society 322 (genoemd naar Genesis 3:22; bijv. Universal Health Care stemde in op 3:22UTC op 3/22/10; 3x2x2=12 de cirkel, klok, kalender enz.; 3×22=66 boeken van de bijbel zoals genummerd door de jezuïet/vrijmetselaar Francis Bacon; 3+2+2=7, het logo met omcirkelde 7 dat bijvoorbeeld door de Moorse wetenschapstempel wordt gebruikt), Skull & Botten (CV322 is gecodeerd met 33, het nummer geassocieerd met soevereiniteit, vrijheid en gelijkheid met God).

Deze gnostici volgen de slang (gekroonde slang is coronavirus) in de boom der kennis en het geloof dat Saturnus (Milcom, Sikkuth, Molech, Nibbhaz, El, Chiun, Chemosh) de oerzon, ook wel Black Sun of Black Star genoemd, “Chaos” is hun Schepper. Racisme bestaat niet; er is 1 mensenras op aarde – “Black Lives Matter” verwijst naar de zwarte zon (Saturnus) waarvan deze gnostici geloven dat het “puur zwart” was, gemaakt van puur licht die het zichtbare universum schiep met een zogenaamde “oerknal” veroorzaakt door de ejaculatie van Aten, de Egyptische ketter en grondlegger van de Rising Sun Cult, gesymboliseerd door de Zonneschijf tussen de hoorns van Isis, de Zwarte Maagd – De “Troon van de Antichrist”.

https://imgur.io/ZGcECId

Een link naar wat meer onthulling van deze demonen en hun hekserijrituelen, want dat is waar het bij deze “zogenaamde” onderscheidingen/ceremonies, enz. eigenlijk allemaal om draait …

https://hiddeninthecrag.com/2017/07/14/the-goddess-sindrome/

“Verdere informatie” –

“Unholy” gepresenteerd door Pfizer (slangenbeten) CBS verwijdert de tweet ‘We are ready to worship!’ die het had gepost voorafgaand aan Sam Smiths ‘Unholy’ Grammy-optreden. Kim Petras (“Van de weide van het koninklijk fort” + Small Stone) + Sam Smith (Biseksueel; Sam = “verteld door God” en “God hoort.” + Smith = “smeden, fabriceren, ontwerpen of mode, als metal; Transgender) die het ritueel “Unholy” dirigeert, verkleed als duivel in het rood en met hoorns. “Petras” – een verwijzing naar versteend zijn? Volledige aanfluiting van deze dwazen. Kim Petras zit de hele voorstelling in een kooi terwijl ze zingt over “wanting a Balenciaga daddy”. Een “doe wat je wilt” papa.

Jay Z “Jayhova” voerde “Hov did” uit tijdens het “Last Supper”

https://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-2023-grammys-host-of-the-sam-smith-satanic-ritual/

Dit zijn geen liedjes, dit zijn hymnen, want ik ben hem. Het is Psalm 151, dit is het Nieuwe Testament.
Het Boek van Hov Jezus veranderde water in wijn, voor Hov was er alleen een fornuis voor nodig. Hij rapt over het transformeren van water in crack met behulp van een fornuis, net zoals Jezus water in wijn veranderde. Ps 151 staat niet in de Schrift “… ging de Filistijn tegemoet en hij vervloekte me bij zijn afgoden. Maar ik trok zijn eigen zwaard; Ik onthoofde hem en nam de schande van het volk van Israël weg” Balenciaga “Doe wat je wilt” door Crowley …

https://www.youtube.com/watch

In deze regels zegt Jay-Z “I’m Him”, een woord dat wordt gebruikt om God te beschrijven. Hij praat over het maken van Psalm 151 (er zijn eigenlijk 150 Psalmen in de Bijbel) en het schrijven van het Boek van Hov. Ten slotte rapt hij over het transformeren van water in crack met behulp van een fornuis, op dezelfde manier waarop Jezus water in wijn veranderde. Kortom, in een nummer dat bedoeld is om God te prijzen, draait Jay-Z de betekenis volledig om om het een diep Luciferiaanse betekenis te geven, waarbij hij op eigen kracht een god wordt. Het was een passend einde van dit satanische feest genaamd de Grammy’s.

@2:18 De “hand” van Satan die de wieg wiegt. Er zijn cijfers/schrift op zijn hand, maar ik kan het niet echt onderscheiden en er is een afbeelding die lijkt op een hartvorm (Bel/Baal/nimrod/Cupido). We zien dezelfde hand aan het begin van de IPG2-video. De hand van de poppenspeler.