De grote Europese supermarktketen Lidl zal proberen de verkoop van vleesproducten in zijn winkels terug te dringen ten gunste van “alternatieve” eiwitbronnen om de wereldwijde groene agenda te bevorderen.

Christoph Graf, aankoopdirecteur van Lidl voor de Duitse markt, zei deze week op een evenement in het kader van de “Groene Week” in Berlijn dat de discount-supermarktketen zal proberen af te stappen van de verkoop van vlees omdat “er geen tweede planeet is“, meldt Breitbart.

In een door de Duitse krant Der Spiegel gemeld commentaar zei de supermarktdirecteur dat de vleesconsumptie in het Westen moet worden verminderd om aan de vraag van de wereldbevolking te voldoen.

Hoewel Graf beweerde dat de beslissing om vlees uit te bannen niet moet worden gezien als een poging om klanten te dicteren hoe zij hun leven leiden, zei hij dat hij hoopt dat hij het winkelend publiek kan “motiveren” om meer plantaardige eiwitten te kopen.

Verder zei hij dat het bedrijf door af te stappen van vlees steun zou krijgen van de jongere generaties: “Ik geloof dat de jongere generatie blij is als we het onderwerp behandelen.”

Nederlandse boeren moeten (markt-)ruimte maken voor grootschalige 3D-printvleesfabriek die in Nederland gepland is

De toezeggingen van de kruidenier werden toegejuicht door de klimaatveranderingsactivistengroep Greenpeace, waarbij lid Christiane Huxdorff zei: “Lidl heeft de tekenen des tijds herkend en neemt echt verantwoordelijkheid voor de producten die in zijn winkels worden verkocht.”

De stap van de Duitse kruidenier komt minder dan een maand nadat soortgelijke oproepen werden gedaan op de globalistische top van het Wereld Economisch Forum (WEF) in Davos, Zwitserland, waar de voorzitter van de Duitse productiereus Siemens, Jim Hagemann Snabe, zei dat hij hoopt dat een aanzienlijk percentage van de wereldbevolking afstapt van het eten van vlees om de veronderstelde impact van de mens op het wereldklimaat te verzachten.

Als een miljard mensen stoppen met het eten van vlees, zeg ik je, dan heeft dat een grote impact. Niet alleen heeft het een grote impact op het huidige voedselsysteem, maar het zal ook de aanzet geven tot innovatie van voedselsystemen,” beweerde de industriële topman.

“Ik voorspel dat we in de toekomst eiwitten zullen hebben die niet van vlees afkomstig zijn, ze zullen waarschijnlijk zelfs beter smaken,” voegde hij eraan toe.

Het Wereld Economisch Forum, opgericht door de in Duitsland geboren miljonair Klaus Schwab, heeft ook het idee gepropageerd om over te schakelen op een op insecten gebaseerd dieet om zogenaamd duurzamer te worden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Officieel goedgekeurd door de EU: Vier insecten stiekem verstopt in uw voedsel

3.7 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
1 maand geleden

Plantaardig eiwit is niet hetzelfde als dierlijk eiwit.
Sommige mensen geloven ook nog dat eiwit het wit van een ei is.
ben benieuwd of die inkoper zzichzelf aan zijn eigen regels houdt.
Als je het onmogelijk of onbetaalbaar maakt om bepaalde dingen te kopen, dan dicteer je hoe iemand moet leven.

G Reinders
G Reinders
1 maand geleden
Antwoord aan  John

dat hebben deze mensen nog niet door zij zich zelf aan het uitmoorden met deze onzin vlees is goed voor de mensheid kijk maar meer naar de natuurfilms kijk wat de katachtigen doen als zij een slachtoffer gemaakt hebben of een kadaver vinden zij gaan eerst naar de maagstreek van het slachtoffer om daar !ook grassen in zitten die al wat verteerd zijn op te eten en dan gaan zij de rest van het kadaver gesamelijk verder op eten !nooit ? gezien moet je eens beter opletten

Petra
1 maand geleden

Terugdringen van Lidl is het logische antwoord.

Derk
Derk
1 maand geleden
Antwoord aan  Petra

exact stem met je portemonnee bestraf dit soort gedrag financieel de enige taal die dit soort ongedierte begrijpt

dorus
dorus
1 maand geleden
Antwoord aan  Derk

tis en blijven duitsers
SIEG lidl

Dee
Dee
1 maand geleden

Ja K*T! zij zijn de enigen met eetbare bockworstjes hier in Portugal!
Van die Portugese drek springen je de tranen in de ogen. Niet te vreten zijn ze!

G Reinders
G Reinders
1 maand geleden
Antwoord aan  Dee

het gaat mij om het al geheel en niet alleen om de bockworsten

Hugo
Hugo
1 maand geleden

In de tabel van 5 staat +- 100 gr. vlees, insecten kunnen dan wel eiwitrijk zijn maar behoren niet tot onze cultuur, vlees wel.