Klaus Schwab heeft het meermaals aangekondigd dat er na de verzonnen Covid-pandemie een cyberpandemie zou komen.

Tien pandemieën hebben ze aangekondigd tot 2030 om ons eronder te krijgen. Niemand heeft gezegd dat dat allemaal verzonnen virussen zouden zijn. ‘Pandemieën’ kunnen in allerlei vormen komen.

Het lijkt er op dat ze bezig zijn elke dissidente tegenstem uit te schakelen. De WHO onthulde een plan om “Complotdenkers” hun mensenrechten te ontnemen. De meest effectieve methode om het weerwoord uit te schakelen is door het internet uit te zetten. Dat is ook de reden dat verzetskranten als Gezond Verstand en de Andere Krant als papieren kranten verschijnen.

Er is ook al een tijd sprake van dat je internettoegang zo meteen gekoppeld wordt aan je braafheidsscore, Smartphone-ID-QR-Code. Gooi je smartphone weg !!!

Het is bijna triest dat het het land van de vrouw die aanvankelijk zo hoopgevend leek, Giorgia Meloni, als eerste treft. Ze heeft zich werkelijk in elke bocht gewrongen om haar globalistische meesters maar te plezieren. En nu hebben ze haar internet uitgezet.

De 2e slimste man ter wereld:

Een van de komende projecten van de ene wereldregering om steeds grotere maatschappelijke vernietiging en controle teweeg te brengen, en zo het posthumane project van de Grote Reset verder te versnellen, werd door de gebruikelijke globalistische criminelen in hun Cyber Polygon “test” op tafel gelegd. Net zoals de PSYOP-19 “pandemie”-zwendel ook door dezelfde entiteiten op tafel werd gelegd, en zo de weg vrijmaakte voor de langzame dodelijke injecties met biowapens, zal PSYOP-CYBER-ATTACK steeds meer centralisatie van de 4e Industriële Revolutie mogelijk maken.

Internetstoringen rechtvaardigen stroomstoringen, die op hun beurt allerlei vormen van infrastructuurmanipulatie mogelijk maken, van communicatie tot banken, ziekenhuizen, voedselproductie en energieproductie. Deze “storingen” passen perfect in het PSYOP-CLIMATE-CHANGE eindspel.

De internetstoringen van vandaag zijn het sociale kredietsysteem van morgen…


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Cyber Polygon 2021: Wereld Economisch Forum oprichter Klaus Schwab opent evenement met een waarschuwing

4.7 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
godsrighthand
godsrighthand
1 maand geleden

Gelukkig is er voor de Italianen niks aan de hand, een contant economie draait ook goed zonder internet….als het in Nederland zou gebeuren stonden al die schapen met hun betaalpasje in de rij voor de kassa…

Jerome
Jerome
1 maand geleden

Ze hebben het internet hard nodig voor AI machine learning, meaw wat we zeggen en doen. Vreemd dat ze juist dat medium kiezen het op deze manier aan te vallen. Je smart phone weggooien, wat in mijn geval moeilijk zal gaan want ik heb er geen, zal in die zin weinig uitmaken, want als het internetgebruik gekoppeld word aan je digitale ID dan geldt dat voor bedraad en draadloos.

Qvic
Qvic
1 maand geleden
Antwoord aan  Jerome

@ Jerome 3 uren geleden,
Geldt dat ook voor de combinatie van VPN en Tor verbindingen, want zo is jouw persoonlijke IP adres meerdere malen versleuteld en zeer moeilijk tot onmogelijk traceerbaar. Tenzij ze beschikken over de juiste versleutel codes.

Jerome
Jerome
1 maand geleden
Antwoord aan  Qvic

Ga er maar vanuit dat privacy op het internet wishful thinking is. Israël heeft verschillende achterdeurtjes in onder andere Microsoft chips ingebouwd.
Ga naar de must watch list van Brendon O’Connell, YouTube III. Het is niet voor niets dat èchte onderzoekers als hij en Johnny Gat (Vigilante Intelligence) bij vrijwel niemand bekend zijn.

Eelke Piers
Eelke Piers
1 maand geleden

Het wordt in Italië weer gezellig. Niemand meer met een mobieltje in de hand maar lekker samen op een bankje kletsen.
Zo wordt het sociale leven weer opgepakt

Pjotr
Pjotr
1 maand geleden

Lees de commentaren hier, toch van de Engelstalige Italianen, een oud zeer in Italië.

Dat heb je met staatsmonopolies.
https://www.reuters.com/business/media-telecom/italys-tim-suffers-internet-connection-problems-2023-02-05/
Tegen de staat als monopolist in Internet en Telecom (overigens ook elektriciteit in Italië: ENI) vermag zelfs Swabbie niks.

Hagar
Hagar
1 maand geleden

Door het algemene verval van de westerse landen, als gevolg van immigratie van primitieve volkeren en ander wanbeleid, is het onvermijdelijk dat internetonderbrekingen en stroomstoringen in de toekomst steeds meer gaan voorkomen.

Dit zou een zware streep door de plannen van de duivelaanbidders zijn, want met hun Digitale Geld, QR-codes, vaccinatiepassen, digitale ID, elektrische auto’s, zelfrijdende auto’s, bewakingscamera’s, elektronische volgsystemen, smart-toestellen, internet-of-things, enz…. zijn zij afhankelijk van een internetverbinding.