Een Oekraïense journaliste kwam naar Bakhmut om in de stad ingezette militairen te interviewen. Zij onthulde verrassende statistieken van het Oekraïense leger.

Volgens Oekraïense militairen die de gewonden en doden uit de stad evacueren, blijft een ongetrainde soldaat slechts 4 uur in leven in de Bakhmut-vleesmolen. Een andere soldaat die door een journalist werd geïnterviewd was niet verbaasd over dergelijke statistieken. Na wat snelle berekeningen kwam hij tot de conclusie dat er misschien meer tijd was, melden Southfront en Slavyangrad.

De Oekraïense media kunnen de zware verliezen van de strijdkrachten van Oekraïne niet langer verbergen. Enerzijds proberen journalisten de prestatie van de Oekraïense soldaten te verfraaien. Anderzijds bevestigen zij hun nederlaag aan de Russische strijders.

Er komen ook weer allemaal filmpjes voor bij op de sociale media dat mannen lukraak van straat geplukt worden en zonder enige training naar het front gestuurd worden.

De dienstplichtige leeftijd is verlaagd naar 16 jaar. Kinderen te dwingen kindsoldaat te zijn is een misdaad tegen de menselijkheid. Onze misdadige leiders boeit het aantal doden niet en zij roepen nog steeds om meer oorlog.

Oekraïense vluchtelingen in Polen en Engeland krijgen nu brieven dat zij zich moeten melden. Het laat zich raden …


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Oekraïners willen niet langer vechten voor de Amerikanen – Worden nu met geweld gemobiliseerd om gedwongen te sterven in de vleesmolen 

4.5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
1 maand geleden

En praten ze in Nl ook al over de dienstplicht. Zijn wij, de Europeanen, de volgende die tegen de Russen zullen worden ingezet? De Amerikanen willen immers geen Amerikaanse voeten op Russische bodem. Daar hebben zij de Duitsers (Europeanen) voor.

Anneken
Anneken
1 maand geleden

De bevolking hoeft niet te vluchten voor Poetin maar voor Zelensky.