Anna Smajdors dystopische visie belicht ook de afschuwelijke praktijken van orgaanoogst, draagmoederschap, abortus en “reproductieve geneeskunde” die vandaag de dag al op veel plaatsen in de wereld realiteit zijn.

“Het biedt een alternatieve manier van zwangerschap voor aanstaande ouders die kinderen willen, maar niet zwanger kunnen of willen worden”, schreef Anna Smajdor, professor Filosofie en Ethiek aan de Universiteit van Oslo. 

Haar artikel, getiteld Whole body gestational donation”, werd  eind vorig jaar gepubliceerd in het tijdschrift Theoretical Medicine and Bioethics, meldt Life Site News.

Smajdor stelt dat het in de toekomst een levensvatbare en ethische optie zou kunnen zijn om vrouwen te gebruiken die “hersenstamdood” zijn verklaard als gastvrouwen om een kind voldragen te krijgen.

“We weten al dat zwangerschappen bij hersendode vrouwen met succes kunnen worden voldragen”, aldus de Noorse professor. “Er is geen duidelijke medische reden waarom dergelijke zwangerschappen niet mogelijk zouden zijn.”

WBGD is het logische gevolg van de huidige praktijk van het oogsten van organen

In haar artikel bespreekt Smajdor de ethische bezwaren die kunnen ontstaan bij wat zij “Whole Body Gestational Donation” (WBGD) noemt. Zij stelt dat als men de moderne praktijk van orgaandonatie van hersendode mensen aanvaardt, WBGD slechts een “verschil in graad” met die praktijk vertegenwoordigt.

“WBGD houdt in dat het dode lichaam van de patiënt wordt behandeld als een middel tot een doel, in plaats van als een doel op zich”, aldus de hoogleraar ethiek. “De patiënt verschuift van de focus van medische zorg naar een opslagplaats van weefsels die kunnen worden gebruikt om anderen te helpen.” 

“Toch maakt dit al deel uit van ons orgaandonatieproces”, vervolgde ze. “Orgaandonoren zijn bijna altijd patiënten die al beademd worden, als onderdeel van hun medische behandeling. Als de patiënt een geschikte orgaandonor wordt geacht, zal de beademing worden voortgezet, samen met andere interventies om ervoor te zorgen dat de organen voor transplantatie in optimale conditie blijven.” 

Smajdor concludeert dat “als we WBGD als duidelijk schandalig beschouwen, dit suggereert dat we een aantal ongemakkelijke vragen moeten beantwoorden over de toekomst van orgaandonatie bij lijken.” 

Er zijn inderdaad grote morele problemen met de praktijk van orgaandonatie, zoals journalisten van LifeSiteNews al jaren melden. Smajdor legt dus terecht een logisch verband tussen haar WBGD- idee en orgaandonaties. 

Bovendien zijn er meerdere gevallen bekend van mensen die weer bij bewustzijn komen nadat ze hersendood zijn verklaard.

Een nadeel van het oogsten van organen is dat als alle lichaamsfuncties zijn gestopt en een persoon werkelijk dood is, en niet alleen hersendood is verklaard, de organen van de overledene al begonnen zijn te verslechteren en dus niet meer bruikbaar zijn voor transplantatie.

Het is hoogst twijfelachtig of een hersendode vrouw die nog een levend wezen kan dragen en andere tekenen van leven vertoont, werkelijk dood is. Het oogsten van organen, evenals Smajdors suggesties voor WBGD, wordt daarom uitgevoerd op mensen die aantoonbaar nog leven en een kans hebben om te herstellen, hoe onwaarschijnlijk dat ook is.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De eerste kunstmatige baarmoederfaciliteit ter wereld, EctoLife, zou tot 30.000 baby’s per jaar kunnen uitbroeden

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 maand geleden

Wel ja natuurlijk. Breng dissidente NWO vrouwen naar speciale kampen een soort van fok boerderijen. Breng ze in coma en gebruik hun lichamen voor de productie van hybride mensen rassen die geschikt zijn te functioneren in de door cabalisten gecontroleerde transhumanistische wereld. Persoonlijk denk ik dat ze veel verder zijn dan we vermoeden. Veel verder!

Petra
1 maand geleden

Voor ‘gevaccineerde’ Vrouwen zal dit wellicht bedoeld zijn.

Hans Vogel
Hans Vogel
1 maand geleden

Dat Noorse wijf is knettergek en immoreel. “Professor ethiek,” ja, haha. Ik denk eigenlijk dat zij zelf hersendood is. DUS, hersendode vrouwen kunnen het beste maar professor in iets worden: ethiek, sociologie, management, business, etc. Mogelijkheden genoeg.

Vilseledd
Vilseledd
1 maand geleden

““We weten al dat zwangerschappen bij hersendode vrouwen met succes kunnen worden voldragen”, aldus de Noorse professor.”

Alias: hoe verdraai ik als getrouw trawant van Satan één van onze negentien tegenwerpingen, dat hersendood niet dood is? Ik zal hem niet gauw aanhalen, maar dit is precies wat J. van Rijckenborgh bedoelt met hoe studie je verstand verknoeit.

Anoniem
Anoniem
1 maand geleden

En hoe gaan die hersendode vrouwen daar vervolgens toestemming voor geven dan? Iets met Mensenrechten en de onaantastbaarheid van het lichaam? Of doet dat ook al niet meer ter zake in deze terminaal zieke wereld?

Helga
Helga
1 maand geleden

Afschuwelijk de grondwet van de wil van de mens telt niet meer in deze zieke gestoorden wereld.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden

Ik woon in een stad vrouwen hersendood zijn ,maar ze lopen nog rond .

Rudolf
Rudolf
1 maand geleden

En als ze nog niet echt hersendood genoeg zijn, vallen ze echt wel simpelweg hersendood te máken door wat behandelingen na te laten of gebrekkig uit te voeren of zo…Leer míj de wereld kennen !!

Loes
Loes
1 maand geleden

Ik heb gehoord dat het uitnemen van organen zonder narcose gebeurt. Ik ben me lam geschrokken, want dan maak je dat allemaal mee!
Je krijgt namelijk wel een spierverslappend middel, zodat je geen wimper kunt bewegen.
Misdadig. En het wordt gewoon toegegeven. Maar gelieve wel je mond te houden, anders wordt geen hond nog orgaandonor. Ik heb in elk geval mijn donorverklaring op “nee” gezet.
Waarom gebeurt dit? Gaat het ook hier weer alleen maar om geld?

Loes
Loes
1 maand geleden

Organen uitnemen gaat zonder narcose….