Vertrouw de wetenschap, zei men tijdens de coronapandemie. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vervulde de rol van het wetenschappelijke geweten tijdens de coronacrisis. De coronamaatregelen werden vaak bedacht binnen – en opgelegd door – de crisisstructuur van ons land. Regelmatig werd aan het RIVM pas achteraf een onderbouwing gevraagd voor een politieke keuze of beleidskeuze. De WOB-documenten geven een interessant inkijkje in het ontbreken van wetenschappelijke onderbouwing van vrijwel alle coronamaatregelen.

Lees verder bij ‘Bomen en Bos’ >>

De titel heb ik gejat van –


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Weet u nog dat de NPO vaccinvrije mensen minder dan een jaar geleden in goelags wilde stoppen en AFSCHIETEN ?

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
1 maand geleden

Natuurlijk. Het doel was alleen zoveel mogelijk mensen zoveel mogelijk prikjes geven. Dat het niks met virussen of een positief effect op hun gezondheid te maken.

Anoniem
Anoniem
1 maand geleden

Ik hoop dat mensen nu beginnen te begrijpen dat er maar één oplossing is, keihard vechten tegen alles wat globalisme is, op welke manier dan ook. Liefde, vrijheid en respect zijn uitgespeeld, dat hebben we nu 3 jaar geprobeerd. Het tuig gaat nooit weg door vredelievend te vragen of ze willen stoppen met ons kapot te maken. Nee, keiharde aanval is enkel wat er nu rest! En dat wist iedereen diep van binnen altijd maar waren er bang voor dat te erkennen.

Qvic
Qvic
1 maand geleden
Antwoord aan  Anoniem

Het punt is dat meer dan 98% te laf is en te gehoorzaam is aan de frauduleuze zelfbenoemde autoriteit. Daar zul je nooit medewerking van krijgen, ze zullen je eerder nog verraden, dan ondersteunen. Deze mentaliteit van andere ervaar ik al mijn gehele leven. Het zijn vooral lafbekken, mooi weer spelen met andermans werk, daar zijn ze goed in als de klus geklaard is eisen zij alle eer op. Maar willen vechten voor een goede zaak waar iedereen wat aan heeft, draaien zij zich 180 graden om en vechten liever met de vijand mee in de hoop er beter van te kunnen worden en jouw trappen ze net zo makkelijk de goot in. Het is nog steeds zo van GOD voor ons alle, ieder voor zich.

Piet
Piet
1 maand geleden

En wat gaat er gebeuren? NIETS, gewoonweg NIETS. De mensen slapen.