In een groot deel van Zuid-Turkije en Noord-Syrië zijn reddingsoperaties aan de gang na twee krachtige aardbevingen in een tijdsbestek van 12 uur.

De eerste beving, met een kracht van 7,8, trof het zuidoosten van Turkije, vlakbij de Syrische grens. Rond 13.30 uur plaatselijke tijd werd het district Elbistan in de provincie Kahramanmaras getroffen door een tweede beving met een kracht van 7,5.

Misschien is dit een mooi moment voor al die Turken en Syriërs hier om terug te keren om de boel daar te heropbouwen. Nah, ze zullen hun vrouwen en kinderen wel achter laten en de boel de boel laten om hier weer aan te kloppen zoals ze altijd doen.

Beelden:

In Japan blijven bij een aardbeving van dezelfde kracht de hoogste wolkenkrabbers overeind staan en hier dondert alles in elkaar. Verschil in bouwvoorschriften of een gebrek aan. Net als in de VS waar bij een orkaan alle huizen wegwaaien omdat ze van bordkarton gebouwd zijn terwijl een stenen huis zou blijven staan. Kwestie van prioriteiten ofzo.

Tijd voor ‘complottheorieën’.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


 

1 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
1 maand geleden

Lekker belangrijk, niets beters te melden?

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden

Allah is satan, hij heeft de koran in stukken gescheurd .