Het is bekend dat de lichamen van mensen van verschillende afkomst, verschillende etniciteiten meer of minder problemen hebben, bijvoorbeeld bij het omgaan met alcohol. De vorming van vitamine D is ook afhankelijk van de huidskleur. Dus is het mogelijk om virussen te ontwikkelen die voor sommigen onschadelijk zijn, maar anderen doden?

Toen de Spanjaarden, de conquistadores, Midden-Amerika binnenvielen, was superieur wapentuig een voordeel, maar de grote overwinning was te danken aan de pokken, schrijft Peter Haisenko. Tot dan toe bestonden er geen pokkenvirussen op de Zuid- en Noord-Amerikaanse continenten. Het inheemse immuunsysteem kon deze virussen, die door de Spanjaarden waren geïntroduceerd, niet aan. Een groot deel van de inheemse bevolking werd weggevaagd. Eeuwen later gebruikten kolonisten in Noord-Amerika deze kennis en vermoordden indianen door ze met pokken besmette wollen dekens te ‘geven’. Er zijn dus voorbeelden die bewijzen dat eerst onbedoeld, maar daarna opzettelijk biologische wapens werden gebruikt die alleen buitenlandse etnische groepen doodden. Kan deze methode met behulp van genetische manipulatie worden verfijnd en vervolgens net zo selectief worden toegepast?

Op de een of andere manier rees de vraag waarom China zo restrictief omging met het coronavirus. En nee, ik ga hier niet in op de discussie of virussen wel bestaan. Er is zeker iets dat van persoon op persoon kan worden overgedragen en ik denk dat het zinloos is om te speculeren over de namen die deze ziekteverwekkers krijgen. Ik denk ook dat het niet relevant is of het virus dat Covid 19 veroorzaakt in Wuhan of elders is ontstaan. Het is een feit, en het is ook een feit dat niet iedereen er op dezelfde manier op reageert. Maar de vraag is wat China wist of dacht te weten over deze virusstam. Waarom reageerde China zo hard? Was Peking bezorgd dat dit virus bijzonder gevaarlijk was voor de Chinezen?


Disclaimer Dissident:

Ik krijg regelmatig commentaar dat ik dit soort artikelen plaats die ingaan tegen mijn eigen overtuiging, dat Covid niet bestaat en de hernoemde griep is. Ik plaats ze omdat ze verklaren hoe de rest van de wereld reageert. In die zin hebben ze een geo-politiek belang.

Ik weiger bij elk artikel een disclaimer te zetten, omdat ik er vanuit ga dat mijn persoonlijke standpunt bekend is.


Wat wordt er gedaan aan onderzoek in geheime laboratoria?

Bijna een jaar geleden, als onderdeel van de speciale operatie van Rusland in Oekraïne, werd onthuld dat daar een tiental biolaboratoria waren die werden beheerd door het Westen, voornamelijk de Verenigde Staten. Er werden documenten veiliggesteld waaruit bleek dat daar opzettelijk genetisch materiaal van Russische Slaven was verzameld. Wat is de bedoeling om dit te doen in een land dat oorlog zoekt met Rusland en wordt gesteund door het Westen? Is het volkomen onredelijk om te suggereren dat er virussen of ziekten moeten worden ontwikkeld die selectief etnische Russen aanvallen? Hoeveel wist China over het werk van deze laboratoria, zelfs vóór het uitbreken van Covid? China wist in ieder geval dat het laboratorium in Wuhan door de VS werd gecontroleerd en dat de VS niet langer vriendelijk was tegenover China.

Dus, was de reactie van China hysterisch of gewoon te voorzichtig? Of zelfs noodzakelijk om te overleven? Laten we niet vergeten dat ook na Columbus ziekten en virussen vanuit de Nieuwe Wereld naar Europa zijn gekomen. Naast planten uit Amerika die ons leven hebben verrijkt, aardappelen, maïs, tomaten en niet te vergeten de geraniums die zo populair zijn in Beieren, is syfilis ook in Europa geïntroduceerd. Het heeft veel Europeanen uitgeroeid en de morele code drastisch veranderd. Pas met de uitvinding van penicilline verloor het zijn dodelijke gruwel. De pest werd met de ratten en hun vlooien ook vanuit het Verre Oosten binnengebracht en doodde in sommige streken de helft van de bevolking. Dit gebeurde allemaal onbedoeld, maar het toont het potentieel van biowapens aan.

Decoderen van genomen ja, manipuleren in geen geval

Moderne genetische manipulatie is zowel een vloek als een zegen. Hoewel ik niet zeker ben van de zegen. Maar ik ben er vrij zeker van dat het alleen een vloek kan zijn als mensen het vermogen hebben om nieuwe soorten virussen in elkaar te knutselen. Welke praktische, positieve, waarde kan dit hebben? Er zullen altijd psychopaten zijn die op deze manier biowapens willen maken. Maar ze kunnen alleen nuttig zijn als ze etnisch selectief zijn. Anders zouden deze biowapens op het niveau van gifgas zitten, wat gevaarlijk wordt voor de gebruiker zelf als de wind draait. Het menselijk genoom is grotendeels gedecodeerd en het is nu mogelijk om kleine maar potentieel cruciale verschillen tussen etnische groepen te identificeren.

Het gedecodeerde genoom onthult of iemand bijzonder vatbaar is voor bepaalde ziekten; of iemand aanleg heeft om alcoholist of roker te worden en zelfs in hoeverre iemand aanleg heeft voor seksuele afwijkingen. Ja, er is zelfs een genetische aanleg gevonden om een vroege of late vogel te zijn. Dat er genetische verschillen zijn tussen etnische groepen staat buiten kijf. Hoe ver is het met de volgende stap om genoomspecifieke virussen te ontwikkelen die alleen gevaarlijk zijn voor een speciale genoomgroep? Of is deze stap al genomen?

Is Covid gevaarlijker voor Chinezen?

Opvallend is dat het einde van de strenge coronamaatregelen in China een ander, dodelijker effect heeft gehad dan in de rest van de wereld, als we de berichten over China mogen geloven. (Je moet niks geloven dat de Westerse leugenpers publiceert over China) Dus was China’s bijzonder restrictieve omgang met Corona gerechtvaardigd? Of zelfs essentieel? Waarom heeft China alleen vaccins goedgekeurd die ze zelf hebben ontwikkeld? Geïmporteerde mogen alleen aan buitenlanders worden toegediend. Dus wat weet Peking over dit complex van problemen, of wat denkt het te weten? China is niet vergeten hoe de Britten hun land overspoelden met opium (het waren niet de Britten, maar de Joodse Sassoon familie, de Britten dwongen het slechts af in het belang van). Zijn Chinezen vatbaarder voor drugs zoals opium, raken ze sneller verslaafd dan andere etnische groepen? Ik herinner u nogmaals aan de problemen met alcohol die de Japanners en Indiërs hebben. Het is al eeuwen bekend dat gokverslaving een nationaal probleem is voor de Chinezen.

Respect voor de natuur en de schepping

Analoog verwijs ik naar de mRNA-spuiten. Ze grijpen in op het menselijk genoom en veranderen het. Niemand kan nog weten hoe dit de levenden en natuurlijk de volgende generaties zal beïnvloeden. Het is spelen met vuur en als het fout gaat, wie lost of lost het dan op? Ik denk niet dat het gerepareerd kan worden en ik moet denken aan Contergan.

Hoezeer ik wetenschappelijke prestaties ook waardeer, ik eis ook respect voor de natuur, voor de schepping. Niet alles wat haalbaar is, is ook goed. Daarnaast is het zo dat slechts een verwaarloosbaar klein aantal beslissers bepaalt hoe wetenschappelijke vooruitgang wordt misbruikt. Of het nu gaat om digitale totaalbewaking, die alleen mogelijk werd dankzij bijzonder goedkope computer- en opslagcapaciteiten. Of als we het hebben over “5G”. Er is nooit een discussie geweest over de mate waarin we het nodig hebben of willen. Wederom werd ons iets voorgeschoteld door, ja, zo moet je het noemen, technologiedictators. De getroffenen hadden er niets over te zeggen, hoewel ze ervoor moeten betalen. Daarom eis ik dat het ten strengste verboden moet worden om virussen op welke manier dan ook te manipuleren. De gevaren zijn gewoon te groot. Maar misschien is daarom Faust van Goethe uit de educatieve canon gehaald, net als George Orwell’s 1984.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het Pentagon wil niet dat u deze documenten ziet over biolaboratoria in Oekraïne

Het comment-moderatiebeleid is aangepast !

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over –

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
1 maand geleden

Goed artikel met veel zaken om eens rustig over na te denken.

Ja, theoretisch zullen virussen ingezet kunnen worden tegen verschillende bevolkingsgroepen, maar de kans dat het mis gaat lijkt mij extreem groot.

Met de onzin in de MSM is er totaal geen hoogte van te krijgen wat er in China aan de hand is, maar de gedachte dat het virus bij hen andere consequenties heeft is belangrijk om in het achterhoofd te houden.

Je hebt helemaal gelijk dat wij mensen ons ver zouden moeten houden met ‘gerommel’ met de schepping. De gedachte dat wij het beter weten en wel even wat aan kunnen passen is reeds waar het fout gaat.

Nee, wij weten het niet beter!

Hagar
Hagar
1 maand geleden

Het verhaaltje dat blanken aan de Indianen dekens zouden gegeven hebben die besmet waren met pokken, is een leugen en laster en een hoax.

Er is geen enkel historisch bewijs voor.

De enige historische verwijzing naar zoiets is dat iemand ooit ergens in een krantje zou geschreven hebben dat ze al die kleding en hulpverlening die ze aan de Indianen gaven, beter zouden kunnen besmetten met het pokkenvirus.

Maar er is geen enkel bewijs dat dit ooit echt zou gebeurd zijn.

Maar toch blijft dit verhaaltje rondgaan, zoals zoveel andere hoaxen.

Johan P
Johan P
1 maand geleden
Antwoord aan  Hagar

Zowel in de mondelinge overlevering van diverse indiaanse stammen als de kolonisten kwam dit verhaal voor.
We kunnen discussieren over de vraag of het opzettelijk werd gedaan of niet, maar dat sommige stammen voor 90% aan pokken bezweken is geen verzinsel.
Vergeet niet dat de indianen geen schrift hadden ontwikkeld en de kolonisten in die tijd geen kranten hadden, in ieder geval niet buiten de grote steden, dus stellen dat er geen schriftelijk bewijs van is, is wel erg gemakkelijk.

Hagar
Hagar
1 maand geleden

Het feit dat de Chinese regering zo hysterisch reageerde op de Covid-hoax, en zo lang het zero-covid beleid volhied, is mogelijk te verklaren doordat de Chinese regering dacht dat Covid een Amerikaans bio-wapen was dat specifiek tegen China was gericht

Rudolf
Rudolf
1 maand geleden

Wat ook mij al direct fascineerde zodra het bekend werd–is het al absoluut zeker trouwens ?–was/is dat zowel het Russische als het Chinese vaccin géén mRNA-‘vaccin’ zouden zijn !!! Wát voor motieven daar ook achter zitten, het lijkt me voor hun verdomd gunstig en slim uit te pakken..Soort natuurlijke terechte revanche ?
Dan nog iets dat mij als nogal succesvol gezond-lever opvalt : bij al die verschrikkelijke besmettelijke kwalen wordt er paniek aangejaagd met de hoge percentages slachtoffers en dat er blijkbaar (nog) niets tegen bestond/bestaat..
Maar zélfs bij de grote pest in de Middeleeuwen waarvan beweerd wordt dat zeker een derde van de hele Europese bevolking erdoor het loodje legde…bleef en blijft dus staan DAT TWEEDERDE HET OVERLEEFDE !!! En dit verschijnsel–wel in verschillende verhoudingen–zien we bij praktisch álle aandoeningen ! Zélfs bij Aids en Ebola blijkbaar geconstateerd ! Waarom dát niet altijd primair bestudeerd, hoe dat kon en kan ??? Hippocrates had er wel raad mee geweten ! Verder lijkt me het ontwikkelen van zo’n etnisch-gerichte kwaal als domme ‘leek’ met wel nuchter verstand ook gezien bovengenoemd onterecht veronachtzaamd verschijnsel ontzéttend moeilijk. De menselijke ‘rassen’, etnische groepen, verschillen namelijk helemaal niet zoveel van elkaar als sommigen van ons zo wanhopig graag willen geloven en ons graag aanpraten…in ieder geval veel te weinig om zoiets makkelijk te maken..Veel verschillen zijn ook niet zozeer etnisch maar door omstandigheden of cultuur bepaald…Caesar (of Livius ?) schreef al dat dé grote specifieke zwákheden van de oude Germanen–naast de bijzondere deugden die men ze toeschreef–bíer zuipen en dobbelen/gókken waren (tot zelfs met hun vrouwen als inzet…).. Maar iedere psycholoog weet dat alle mensen in voortdurend moeilijke (oorlogs)omstandigheden deze neigingen vertonen..En ook die zogenaamde deugden bestonden en bestaan doorgaans alleen waar en zolang er een logische gunstige voedingsbodem voor is…hebben diezelfde Germanen naderhand ruim laten blijken, haha ! Tot zover even mijn puntje, hoop dat iemand er iets mee kan !

Rudolf
Rudolf
1 maand geleden
Antwoord aan  Rudolf

Zoals hier al eerder door mij meegedeeld ben ikzelf zo’n 23 jaar terug echt gezond gaan eten en leven na een bedenkelijke medische voorgeschiedenis..Heb sindsdien niet één griepje of zelfs maar echte verkóudheid meer gehad–en ook niets anders van belang–zonder ook maar één pil of andere medicatie of zélfs supplementen al die tijd…Correctie : die laatste de eerste paar jaar grondig uitgeprobeerd met als resultaat : bij gezond leven en voeden ónnodig en zelfs best schadelijk…Kwam en kom al die tijd–ook afgelopen 3 jaar–óveral, raak alles zonder schrik aan, knuffel wie en wat ik wil van elke leeftijd en lách van het begin af aan met die hele flut-covid, gemanipuleerd of niet…Rochelende hoestende oude(re) mannen die gedurfd–of expres–midden in de corona-maatregelenhoax meermalen vlak naast mij op een bankje kwamen zitten heb ik vriendeljk op de rug geklopt en gevraagd of het wel ging en ruim hun praatje gegund, haha !
Ben nu 73 jaar jong ! Doe er wat mee, doe er niets mee…net wat je wilt !