Enkele dagen na het ontvangen van haar injectie zakte de Thaise prinses “plotseling” in elkaar. Drie weken later ligt ze nog steeds in coma. De Thaise koninklijke familie werd net geïnformeerd dat de aanvankelijke diagnose “bacteriële infectie” in feite altijd onwaar was; er was dus vanaf het begin sprake van een gecoördineerde doofpot door de door BigPharma gekochte autoriteiten.

De Thaise koning maakt eindelijk duidelijk dat Pfizer’s mRNA “vaccin” een langzaam dodelijk biowapen is. Hij zal het contract met Pfizer nietig verklaren wegens fraude, wat zal resulteren in de opheffing van alle immuniteit. Rechtszaken en compensatiebetalingen alleen al in Thailand zullen groter zijn dan de miljarden aan COVID-winst die Pfizer heeft gestolen over de ruggen van de belastingbetalers (diefstal).

Volgens bronnen had ze zich niet goed gevoeld na het ontvangen van haar 3e booster. Na haar instorting verloor ze het bewustzijn en blijft ze in coma. Volgens een bericht in The Independent ligt ze “aan medische apparatuur die haar hart, longen en nieren ondersteunt”.

Prinses Bajrakitiyabha is het oudste kind van de huidige koning Rama X. De in rechten afgestudeerde is een hoge diplomaat in de Thaise regering.

Het Thaise paleis bevestigde dat ze een ‘hartkwaal’ had. Maar de verklaring van de autoriteiten en een lokale universiteit dat het veroorzaakt was door een bacteriële infectie is door medisch expert professor Sucharit Bhakdi “belachelijk” genoemd.

De in Thailand geboren Bhakdi, een voormalig professor in de microbiologie aan de Universiteit van Mainz in Duitsland, had een gevierde carrière in de medische wetenschap als werelddeskundige op het gebied van het immuunsysteem en slagaderlijke ziekten, totdat hij door de mainstream-mediaen “fact checkers” werd bestempeld als een “complottheoreticus” vanwege zijn sterke verzet tegen de COVID-“vaccins”.

Volgens Bhakdi, die beweert dat hij en zijn contacten hierover rechtstreeks contact hebben gehad met de Thaise Koninklijke familie, was de ineenstorting van de prinses een bijwerking van de COVID injectie. Ze was voorheen gezond zonder bekende medische aandoeningen.

Bhakdi zei gisteren op het ‘neutralswiss‘ kanaal Rumble:

“Deze hele COVID-19 agenda is nep… En ik was in staat om hen het bewijs te leveren dat de COVID vaccinaties gebaseerd waren op fraude… Het EMA verklaarde dat er nooit farmacologische veiligheidsstudies zijn uitgevoerd – nooit. En ze werden nooit nodig geacht. Dus nu hebben we het. Toen ik de Thais dit vertelde, sprongen ze op. Ze sprongen op in de kamer. En dus zeiden ze tegen me ‘we zullen ervoor zorgen dat Thailand het eerste land ter wereld is dat dit contract nietig gaat verklaren… Wat betekent dat Pfizer BioNTech die miljarden aan Thailand zal moeten terugbetalen, waarmee Thailand de mensen die hun bestaan hebben verloren zal vergoeden…


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Reuters ‘Fact Checkers’ gedwongen toe te geven dat 1 op de 6 tieners hartproblemen ontwikkelt na COVID injectie

5 5 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan P
Johan P
1 maand geleden

Dat kan nog best een langlopende rechtszaak worden, maar wel een goed begin.

Eddy
Eddy
1 maand geleden

Dus die Thaise koning heeft zijn volk blootgesteld aan de misdaden van Pfizer en de globalistische moordenaars, maar nu het zijn dochter treft gaan zijn ogen open???
Geen medelijden, geen genade.

Petra
1 maand geleden

Hopelijk opent dit de ogen van andere landen in m.n. ZO-azië.

Piet
Piet
1 maand geleden

One day the chickens come home to roost

John
John
1 maand geleden

Don’t hold your breath.

Ameube
Ameube
1 maand geleden

En ook even die medische kwakzalvers die vertelde dat het een bacteriële infectie was in een van hun beruchte gevangenissen douwen met de belofte dat als de andere medische,media en politieke mensen die de narratieve en de farse hielpen en zo de hele coronahoax geholpen hebben niet de waarheid gaan vertellen ze er achteraan gaan,een beetje zoals de waarheids commissies in zuid afrika vroeger(rond 1996).

Edit : typo correctie

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Ameube
Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 maand geleden

Dit betekent dat niet elke koninklijke familie bij de cabalisten hoort. Vrij logisch Thailand is een Boedhistisch land. Ik zou uitkijken als ik een door big pharma omgekocht “wetenschapper” of politcus was in Thailand. Daar hanteren ze nog de doodstraf als ik me niet vergis. Dat de dochter van de koning de injecties heeft genomen 3 stuks zegt me dat de koninglijke familie ook bedot is. We weten ondertussen dat de covid 19 scam van A tot Z een door het pentagon wereldwijd georchestreerde psy-op is geweest om de NWO de defenitieve push voorwaarts te geven en een gedeelte van de wereld populatie te ruimen. Dat proces van ruimen begint nu pas zichtbaar in beweging te komen. Dit proces zal de komende 5 jaar door blijven gaan.

Bartelo
Bartelo
1 maand geleden
Antwoord aan  Guus Velraeds

Rama X(!!!) niet onderdeel van de cabalisten? Ik ben bang van wel.

Hagar
Hagar
1 maand geleden

Een kerngezonde, “high-profile” persoon die plotseling in elkaar klapt vlak na de moordspuit, dat kan wel eens het breekijzer zijn om de hele pandemie-hoax verder open te breken.

Hopelijk heeft het Thaise koningshuis en het Thaise volk de moed om deze zaak verder te zetten, en de hele covid-beerput open te gooien.

Georges Soros is in zeer grote mate geïnfiltreerd in Thailand (hij financiert het gele hemden/rode hemden conflict, wat eigenlijk een globalistische aanval op het koningshuis is), maar hopelijk kan er nog een eerlijke rechtbank gevonden worden.

louis
louis
1 maand geleden

Alle dode burgers interesseert ze geen bal. Nu iemand van de elite slachtoffer wordt komt er pas actie. Walgelijke mensen.

Rudolf
Rudolf
1 maand geleden

Dit is wat we moeten hebben : steeds meer gróte spelers die hárd geconfronteerd worden met de leugens van krankzinnigen als Gates en Fauci c.s. Een Musk die heel slecht was na de twee eerste (en goddank enige) vaccinaties en al botste met Californië, het Thaise vorstenhuis–wat, héél Thailand–dat dit niet gaat pikken..En zo is en was er natuurlijk al veel meer..Het verzet zal en moet binnen de wereldélites ook onvermijdelijk losbarsten ! Al is de Leugen nog zo snel…