De coverfoto van de publicatie over de "SPARS"-simulatie uit 2017.

In de aanloop naar de vermeende Corona-pandemie werden in de Verenigde Staten vier simulatiespelen gehouden. Naast het veel bekendere Event 201 vond in 2017 ook SPARS plaats. Als u het schema leest, vindt u alle elementen van de plot van 2020 tot 2023. De simulatie eindigt met: Als door noodgevallen goedgekeurde medicijnen te veel schade aanrichten, worden sommige pandemie-propagandisten ontslagen, andere treden af. Politici verontschuldigen zich.

SPARS werd in 2017 georganiseerd door de Johns Hopkins University. Dit instituut stond altijd in het middelpunt van de gebeurtenissen en leverde data en pseudofeiten aan de lopende band, schrijft Willy Huber. In 2017 zijn alle benodigde processen en voorzieningen voorbereid. Hier wordt onder andere het SPARS Pandemic Scenario beschreven. De veronderstelde periode was 2025 tot 2028. De focus lag op een “nieuw coronavirus” genaamd SPARS-CoV. Klinkt dat je bekend in de oren?

Het scenario is hypothetisch; het besmettelijke agens, medische tegenmaatregelen, personages, mediaknipsels, berichten op sociale media en reacties van overheidsinstanties zijn volledig fictief.

Zelfbeschrijving SPARS

Hoe fictief het scenario werkelijk is, heeft het wereldpubliek vanaf 2020 moeten doorstaan. Na (ten minste) vier simulatiespellen met belangrijke deelnemers voelden de mensen achter het evenement zich blijkbaar zo zeker dat de vermeende SARS-CoV-2-epidemie vanaf 2020 werd afgehandeld en miljarden en miljarden aan belastinggeld naar de farmaceutische industrie werden doorgesluisd. Free riders of medeorganisatoren zoals het Wereld Economisch Forum (WEF) zagen toen hun kans schoon om de “Grote Reset” van de samenleving uit te voeren en een Nieuwe Wereldorde te vestigen.

Het scenario voor zelfstudie voor volksgezondheidscommunicatoren en risicocommunicatieonderzoekers behandelt een reeks onderwerpen en daarmee verband houdende dilemma’s op het gebied van risicocommunicatie, geruchtenbeheersing, coördinatie en consistentie van boodschappen tussen instanties, probleembeheer, proactieve en reactieve mediarelaties, culturele competentie en ethische bezwaren. Om ervoor te zorgen dat het scenario snelle technologische innovaties bevatte en de verwachtingen van de deelnemers overtrof, verzamelde het projectteam van het Centrum informatie van deskundigen op dit gebied, historische verslagen van eerdere crises met medische tegenmaatregelen, hedendaagse mediaverslagen en academische literatuur op het gebied van sociologie, paraatheid in noodsituaties, gezondheidsvoorlichting en risico- en crisiscommunicatie.

Zelfbeschrijving SPARS

De SPARS-handleiding, die hier als pdf beschikbaar is , beschrijft alle fasen waaruit ook de vermeende SARS-CoV-2-crisis bestond. Van het vaccin tot online verzet tegen de maatregelen, alles staat minutieus op een rijtje. We bevinden ons momenteel blijkbaar in de fase van “herstel”, die in drie hoofdstukken wordt behandeld. De eerste is getiteld “Vaccine Injury” – “vaccinatieschade”. Trouwens, het “fictieve” vaccin heette “Corovax”.

De focus op nadelige bijwerkingen leidde echter tot een aanzienlijke toename van het aantal ingediende schadeclaims en er ontstond bezorgdheid over de gezondheidseffecten die Corovax op de lange termijn zou kunnen hebben.Deze bezorgdheid was vooral acuut bij sommige Afro-Amerikaanse ouders, die de motieven van de regering met betrekking tot de Corovax-vaccinatiecampagne in twijfel bleven trekken.

Uit het SPARS-handboek, hoofdstuk “Vaccinverwonding”

Er werden internetactoren van het verzet verwacht, die op basis van statistische gegevens de schadelijkheid van de vaccinaties kunnen aantonen:

De regering maakte zich zorgen over de geldigheid van de anekdotische gegevens van EpiGirl en het wijdverbreide delen van patiënteninformatie via internet. De gegevens van EpiGirl toonden een significant hoger incidentiepercentage voor bijna elke gerapporteerde bijwerking; Federale functionarissen waren echter van mening dat dit voornamelijk te wijten was aan dubbele invoer als gevolg van het verzamelen van gegevens uit meerdere bronnen.

(…)

Naast oproepen tot onmiddellijke compensatie, heeft het Congres te maken gehad met publieke druk om de noodfinanciering van de PREP Act te verhogen. Hoewel de aanvankelijke toewijzing van middelen voldoende was om acute bijwerkingen te compenseren, deed het vooruitzicht van langetermijneffecten en mogelijk blijvende handicaps de zorg rijzen dat er in de nabije toekomst aanvullende middelen nodig zouden zijn.

Laatste fase: schade wordt toegegeven

Het volgende hoofdstuk heet ‘Verlies erkennen’. In deze fase zitten we momenteel. In zowel Duitsland als Oostenrijk wordt steeds meer vaccinschade erkend door de systeemmedia. Massamedia en politieke leiders beginnen met bekentenissen, concessies en excuses. Dit alles gebeurt nu sinds eind januari en begin februari 2023. Het script roept ministeries en leiders op om hun dankbaarheid te betuigen aan het publiek en zich te verontschuldigen voor fouten.

President Archer stemde in met de vastberadenheid en het herstel van het land tegenover SPARS. Topadviseurs op het gebied van risicocommunicatie van CDC, FDA, NIH en SAMHSA overlegden als groep hoe de opmerkingen van de president het best konden worden geformuleerd. De groep debatteerde fel of het gepast was dat de president de opoffering erkende die ontvangers van vaccins namens hun gemeenschap hebben gebracht, of hen troostte in hun verdriet over die opoffering.

De vragen in het hoofdstuk luiden:

Waarom is, gezien het onzekere langetermijnveiligheidsprofiel van het Corovax-vaccin, zowel wetenschap als medeleven vereist bij het communiceren van een mogelijk verband tussen vaccinatie en bijwerkingen?

Kritiek op politici en aftreden

Het allerlaatste hoofdstuk gaat over het verwerken van de pandemie.

Toen de pandemie afnam, kwamen verschillende invloedrijke politici en vertegenwoordigers van agentschappen onder vuur te liggen omdat zij de ernst van de gebeurtenis om politieke redenen sensationeel maakten. Zoals met veel volksgezondheidsmaatregelen het geval is, creëerden succesvolle inspanningen om de gevolgen van de pandemie te beperken de illusie dat de gebeurtenis lang niet zo ernstig was als deskundigen vermoedden.

Ook hier bevinden we ons in het heden. Internationaal probeert men te framen dat de pandemische maatregelen zogenaamd levens hebben gered – en dat dat de enige reden is dat het niet zo slecht is afgelopen als werd vermoed.

Naarmate de onderzoeken intenser werden, werden verschillende hoge CDC- en FDA-functionarissen gedwongen ontslag te nemen en zich terug te trekken uit de regering om “meer tijd met hun gezin door te brengen”. Uitgeputte medewerkers van deze agentschappen, van wie velen tijdens de pandemie zes of zeven dagen per week lange uren hadden gewerkt, wilden de hele reactie gewoon achter zich laten.

Doet dit je denken aan Lothar Wieler? (Wieler was de directeur van het RKI – het Duitse RIVM. Dissident) Het zal slechts de eerste van vele pionnenoffers zijn die ook aan deze specificaties en bevindingen van het simulatiespel voldoet.

Wie na lezing van het stuk uit 2017 (!) nog steeds denkt dat de pandemie vanaf 2020 een toeval was, kan met geen mogelijkheid worden geholpen. We kunnen alleen maar hopen dat dit document ertoe zal bijdragen de ogen van de bevolking te openen voor het vuile spel dat hier werd gespeeld. De mensheid moet afweermiddelen ontwikkelen zodat zoiets nooit meer mogelijk is – toegegeven, dit is slechts een naïeve wensdroom in de huidige situatie van eenzijdig gecontroleerde scholen, universiteiten en massamedia.We zien het overal gebeuren. In Nederland ook. Mijn zin was niet helemaal compleet, maar u begrijpt wat ik bedoelde te zeggen:

Rutte reageert precies zoals voorgeschreven in het simulatiespel. Eerst zegt hij dat de maatregelen gewerkt hebben. En dan, kenmerkend voor de overtreffende trap van de botterik die hij is, geeft Rutte het volk de schuld. Triest te zien trouwens dat Van Haga ook nog steeds gelooft dat er een pandemie was, terwijl er alleen een media- en pcr-test-pandemie was.

November vorig jaar vroeg een of andere trut in The Atlantic al om ‘Pandemische Vergiffenis’:

The Atlantic vraagt om “pandemische amnestie” en vergiffenis

Er zijn opzettelijk misdaden tegen de menselijkheid gepleegd en de misdaad is nog lang niet afgelopen, maar in volle gang. Ze zijn slechts fase 1 aan het afronden, terwijl ze de volgende uitrollen. Er kan geen sprake zijn van amnestie of vergiffenis. Niet alleen is er een wereldwijde genocide gepleegd met de gif-injecties, maar ze zijn nog lang niet klaar met hun duivelse plannen.

De Coronahoax was een oefening om te zien hoe gehoorzaam het volk zou zijn.

Terwijl er letterlijk niks aan de hand was, niks anders dan in andere griepjaren, konden ze met behulp van de hoerenmedia de schapen wijsmaken dat ze volkomen onzinnige maskers moesten dragen, zich in laten spuiten met een DNA-veranderende gen-injectie waarvan we de verschrikkelijke lange termijn effecten nog maar net beginnen te zien.

Lockdowns

Ze hebben getest of mensen Lockdowns zouden accepteren zonder dat er iets aan de hand was. Ze zijn nu overal Lockdowns permanent aan het installeren; 15-minuten-steden. Binnenkort zullen het 10-minuten-steden worden en dan 5-minuten en dan mag je je huis niet meer uit. En dat heeft net als met de Coronagriep ook een verzonnen reden. Er is niks mis met klimaat, CO2 of stikstof.

Ze zijn nog maar net begonnen. En als we ze met fase 1 weg laten komen, is de kans groot dat ze met fase 2 en 3 en God mag weten wat voor gruwelijks ze nog meer in petto hebben, ook wegkomen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De pandemie is voorbij – nu moeten er koppen rollen!

5 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
1 maand geleden

Het is pas voorbij als ze allen opgeknoopt zijn of sterven in werkkampen. Nooit zal ik ze vergeven of vergeten wat ze deden.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden

Hegeliaanse Dialectiek De tijdlijnen worden gereduceerd tot ze gericht zijn op specifieke uitkomsten die van tevoren vastliggen en al vooraf zijn ontworpen. De controllers creëren eerst een probleem om dan een reactie uit te lokken die uiteindelijk naar een oplossing moet leiden. En die oplossing is al van tevoren door hen bepaald.

Amen

Petra
1 maand geleden

Al deze ‘oefeningen’ zullen het bij de noodzakelijke tribunalen voor de schuldigen moeilijk maken om het met ‘sorry foutjes’ of ‘ik wist het niet’ af te doen.

De gedegen voorbereiding wijst op nadrukkelijke opzet en duidelijke organisatie achter de plandemie.

Niks, het is ons overkomen…

Hein
Hein
1 maand geleden

Ik geloof dat de bevolking ook moet oefenen. Met name Neurenberg/2.0-SPARS variant klink mij goed in de oren.

Dee
Dee
1 maand geleden

Tja, dat is ook hun voorsprong op ons. Zij beschikken over kennis van duizenden jaren, en het geheugen van gewone mensen is maar kort. Gemiddeld tachtig tot honderd jaar.
Daardoor hebben wij ook niet door dat er steeds precies het zelfde spelletje met ons gespeeld wordt. En het werkt telkens weer!
History is what’s happening!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 maand geleden
Antwoord aan  Dee

Daarom willen ze kinderen uit de invloedsfeer van ouders en grootouders houden. Stop de slaven vol met werk en gun ze geen tijd de kinderen op te voeden. Knip het lint van eeuwen opgedane familie kennis en tradities door. Ouders in de tredmolen, kinderen in de dagopvang en voor opa en oma de vrijwillig voltooid leven euthanasie prik. Niet vergeten toestemming te geven voor het oogsten van je organen. Je doet het immers voor een ander.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 maand geleden

Binnen mijn omgeving zijn 3 mensen overleden. Gelukkig waren ze gevaccineerd. Was dat niet geweest waren ze erger dood geweest.

Frank Hagemans
Frank Hagemans
1 maand geleden

Wat ik mis bij de berichten is een duidelijke bronvermeldin: Naam van insituut, naam van de opsteller, kwalificaties van de opsteller