Nord Stream 1 en Nord Stream 2 bestaan beide uit twee pijpleidingen. Bij de Anglo terreuraanslag zijn de twee leidingen van 1 en slechts één van 2 beschadigd.

De ene onbeschadigde pijpleiding van NS 2 wordt niet in gebruik genomen omdat de marionetten van de globalisten die ons besturen de opdracht hebben ons dood te vriezen als we de energierekening niet kunnen betalen en ons volkomen leeg te roven als we dat wel kunnen, totdat we ‘Niets meer bezitten en gelukkig zullen zijn’.

En omdat we geregeerd worden door slappe homo’s zonder ballen die liever hun eigen volk uitverkopen voor een miezerig salarisje dan dat ze de geschiedenis ingaan als helden. We worden geregeerd door flikkers en castraten en door vrouwen en dan krijg je dit. Die zijn geneigd zich te onderwerpen en geven niet om de schade die dat doet. Als ze maar gekieteld worden. Heb je al eens vrouwen gezien, of flikkers, in de top van de Chinese regering, of Iran, of Rusland? Nee, ik ook niet. En dat zijn de landen die winnen.

Het was tot nu toe niet duidelijk waarom de beschadigde delen niet gerepareerd worden. Er wordt zelfs helemaal niet over gepraat. De media doen hun best om de hele aanslag zo snel mogelijk in de doofpot te stoppen, alsof het niet uitmaakt dat heel Europa en met name Duitsland gede-industrialiseerd wordt.

RT:

Het Noorse Equinor heeft woensdag onthuld dat het de regering in Oslo en EU-sancties waren die het bedrijf verhinderden in te gaan op een verzoek om hulp bij het aanpakken van de schade aan de Nord Stream-pijpleidingen. De Oostzeepijpleidingen die Russisch aardgas leveren aan Duitsland werden in september beschadigd door sabotage, waarvan Moskou het Westen de schuld gaf.

“Het Noorse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft verklaard dat werkzaamheden aan de pijpleidingen in strijd zouden zijn met de Noorse sanctieregels – en bij uitbreiding met de sanctieregels van de EU”, aldus Equinor in een aan Reuters gemailde verklaring.

Equinor is de Noorse oliemaatschappij die de Pipeline Repair and Subsea Intervention (PRSI) Pool beheert, die door Oslo is opgericht om lekken en breuken op te vangen. De in Zwitserland gevestigde exploitanten van Nord Stream en Nord Stream 2 behoren tot de 72 leden van PRSI en hebben in oktober verzoeken om bijstand ingediend, kort nadat beide pijpleidingen door onderzeese explosies waren beschadigd.

Omdat PRSI “zich houdt aan de huidige wetgeving in verband met sancties”, heeft het “NS1 en NS2 (exploitanten) ervan in kennis gesteld dat wij niet in staat waren het gevraagde werk te verrichten”, aldus Equinor in de verklaring.

Noorwegen heeft toevallig ook een pijpleiding naar Polen geopend … de dag na de terreuraanslag op Nordstream. Noorwegen heeft er een direct belang bij, los van dat het ook een vazalstaat van de VS is, om Nordstream niet te repareren.

Noorwegen verbiedt zelfs inspectie van de schade.

Nord Stream 2 AG vertelde Reuters dat het een verzoek om steun had ingediend om de schade te inspecteren, “als volwaardig lid van de PRSI Pool,” maar dat dit verzoek werd afgewezen. Het zusterbedrijf, dat de oorspronkelijke Nord Stream exploiteert, zei begin oktober dat het onderzoeksschip dat het probeerde te charteren, wachtte op toestemming van de Noorse regering.

De oorspronkelijke Nord Stream werd in 2011 in gebruik genomen en leverde Russisch aardgas aan Duitsland en de rest van de EU, waarbij Oekraïne en Polen werden omzeild. De tweede pijpleiding, die het volume van de gasleveringen zou hebben verdubbeld, was klaar in 2021, maar Berlijn weigerde deze te certificeren voor exploitatie, zelfs voordat het conflict in Oekraïne escaleerde. De VS probeerden de aanleg van de tweede pijpleiding met sancties te blokkeren en beloofden dat zij zouden verhinderen dat de pijpleiding operationeel zou worden.

Op 26 september 2022 werden beide leidingen van NS1 en één leiding van NS2 beschadigd door een reeks krachtige onderzeese explosies. Omdat NS1 toen onder druk stond, kwam een grote hoeveelheid gas vrij in de Oostzee.

Washington insinueerde dat Moskou achter de explosies zat, terwijl Rusland het Westen aanwees voor de “terreurdaad”. Zweden, Denemarken en Duitsland stelden een onderzoek in naar de explosie, maar weigerden de resultaten met Rusland te delen. Anonieme EU-ambtenaren hebben sindsdien naar de Amerikaanse media gelekt dat er “geen bewijs” was dat Moskou achter de sabotage zat. Het Russische energiebedrijf Gazprom kreeg slechts één keer toegang tot de locatie, eind oktober.

Het Duitse gasbedrijf Uniper heeft geschat dat het 6 tot 12 maanden zou duren om de pijpleidingen te herstellen, maar het is onduidelijk of Berlijn dat wel wil doen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Nordstream 2 is niet beschadigd, Rusland is bereid ons gas te leveren – Het enige probleem zijn onze politici die besloten hebben dat wij zelfmoord moeten plegen

Het comment-moderatiebeleid is aangepast !

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over –

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Andre
Andre
1 maand geleden

Noorwegen pff als je Jens Stoltenberg daar na zn nazi NATO baantje wil hebben op de centrale bank dan deug je niet en is het woke en ruggengraadloos. Hier een gloednieuw NATO fregat……….te sneu voor woorden en wat een prutsers!

Hier nog eentje van de oorlogsbodem Mc Cain en NL heeft als oh zo democratisch land een beste internet sweeper aan het werk. Naja dit is de eerste die ik tegen kom. Neocon paardelul mc Cain, je weet wel die Vietnam hero…..en dan ook nog zo een dom yankenshit ship naar hem benoemen.

https://www.businessinsider.nl/video-shows-uss-john-s-mccain-loaded-aboard-massive-heavy-lift-ship-2017-10/

Waar het om gaat is dat Rutte met Kaag weg moeten en het Staatsrechtelijke systeem in NL zwaar en niet een klein beetje maar zwaar over de top het fascisme aan het puchen is. Niet de eerste keer trouwens, hoi Shell en doe de groeten aan Henri Deterding.