Een ambtenaar die tijdens de regering-Obama deel uitmaakte van het CDC Advisory Committee on Immunization is op video vastgelegd en roept op tot genocide op blanke mensen in Amerika om degenen die zich verzetten tegen vaccins te elimineren.

De video, hieronder te zien, toont Dr. Carol Baker die voor de camera haar “oplossing” aanbiedt:

Ik heb de oplossing. Elke studie gepubliceerd in de laatste vijf jaar, als je kijkt naar vaccinweigeraars… Ik heb het niet over… aarzeling, de meeste van hen kunnen we ompraten. Maar weigeraars. We ontdoen ons gewoon van alle blanken in de Verenigde Staten… Raad eens wie zich het meest wil laten vaccineren? Immigranten.

Dit verhaal werd gemeld door NewsPunch.com en verschillende andere alt media outlets, meldt Mike Adams. De videoclip lijkt van NationalFile.com. te zijn. We weten niet zeker wie deze videoclip het eerst ontdekte, en we willen hen graag de juiste credits geven.

Dr. Baker heeft naar verluidt banden met Pfizer en de Bill & Melinda Gates Foundation. Zoals NewsPunch meldt:

Baker werd benoemd tot voorzitter van de CDC’s Advisory Committee on Immunization door Obama’s Health and Human Services Secretary Kathleen Sebelius in 2009. De dokter uit Houston werd ook geëerd met de Gouden Medaille van het Sabin Vaccin Instituut voor 2019, Albert B. Sabin, tijdens een ceremonie in Washington D.C. die gesponsord werd door de Bill & Melinda Gates Foundation en Pfizer.

Dr. Bakers kennelijke oproep tot genocide op blanken in Amerika – waarbij alle blanken moeten worden geëlimineerd en vervangen door immigranten – komt overeen met de snode doelstellingen van zowel het Biden-regime als de globalisten. Zij streven naar de totale eliminatie van miljarden mensen op de planeet Aarde en een één wereld regering die regeert over de geknechte, verarmde massa.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Weet je waarom Derde Wereld landen geen vaccinatieplicht hebben?

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden

jewish doctor says white people should die for refusing vaccines

https://odysee.com/@AvaWolfe:d/Adolf-Hitler-Speech-%28%28%28Jews%29%29%29-are-Satanic:1?r=41m4rFahVB8YcWfTKZkND3udWuic7ebC

Adolf Hitler Speech (((Jews))) are Satanic

John
John
1 maand geleden

In veel landen, zoals Duitsland, habben ze miljoenen migranten die geen werk hebben, maar toch hebben ze een personeelstekort.
Die migranten gaan het dus niet oplossen.
Zij maken van het land alleen een derde wereld land.

Jerome
Jerome
1 maand geleden

Carol Baker is uiteraard een jood. Hun injecties zijn erop gericht met name het blanke ras zo veel mogelijk te beschadigen, ipv de mensheid wat Naomi Wolf beweerd. Nog even en de joden hebben her voot mekaar dat niemand meer opkijkt dat blanken worden gediscrimineerd en uitgesloten.

Namets
Namets
23 dagen geleden

Al deze gestoorde oproepen zijn bedoeld om een Burgeroorlog te ontketenen met liefst zoveel mogelijk slachtoffers.
Dat dit gevaarlijke Tuig dit zo kan roepen hebben we toch echt grotendeels aan ons zelf te danken.
Als we 3 jaar geleden gebruik hadden gemaakt van BURGELIJKE Ongehoorzaamheid en VERZET en in eigen land het CORRUPTE WEF Kabinet hadden AFGEZET met harde hand hadden we veel ellende kunnen verkomen.
Nu is het zo goed als TE LAAT
Ik hoor overal om me heen IK BEN WAKKER maar zolang er geen Eensgezindheid is heb je niets aan enkel Wakker zijn.
We moeten in beweging komen en eens beseffen in welk gevaar wereldwijd Bevolkingen zijn!
Het is duidelijk dat deze smerige Rotschoften uit zijn op Wereldwijde Genocide en de Overlevenden zullen op hun knieën als slaven worden behandeld.
Pshyopaten KAAG en RUTTE zullen nadat ze hun taak voltooid hebben net zo hard opgeruimd worden.
Denkende dat ze de hoofdprijs krijgen voor hun Misdaden en Landverraad.
Als ze voor heen niet het Voltallige WEF Kabinet ophangen aan de eerste de beste Lantaarn Palen.
We komen op een Vreedzame Manier Nooit meer uit deze gecreëerde Chaos.
Er zal ook letterlijk geknokt moeten worden willen wij niet Opgeruimd worden!

Jelia
Jelia
16 dagen geleden

Via IOM, worden er wekelijks vrachten aan eco asieltUig naar Amerika en Canada gevlogen. Zgn op uitnodiging van vluchtelingenwerk uit deze landen omdat ze in eigen land geen toekomst meer hebben door geweld. Zouden arme lui zijn. Jaja, en dan 7 opvretertjes meenemen, lopen met dure tassen als L.Vutton en kids op nikes 🤨🤔 komen allemaal uit donker Africa en spreken geen woord Engels. Moet jij proberen om te emigreren hoeveel voorwaarden ze je opleggen en dit komt gewoon zo binnen. Werken zullen ze nooit op een enkele uitzondering. Het probleem verschuift zich gewoon naar daar. Hele e ge wereld is het geworden.