Een topanalist op het gebied van verzekeringsonderzoek heeft vastgesteld dat het totale sterftecijfer met 7% toeneemt voor elke dosis COVID-vaccin, wat betekent dat een “volledig gevaccineerde” persoon die 5 doses heeft genomen zijn risico op overlijden met 35% verhoogt.

Josh Stirling sloot zich vorige week aan bij de podcast “American Thought Leaders” om alarmerende sterftecijfers van het CDC en van de verzekeringssector zelf te analyseren, meldt Jamie White.

We hebben een analyse gemaakt met CDC-gegevens uit de Verenigde Staten, die de vaccinatiestatus vergelijkt, gerangschikt naar het aantal doses per regio in de VS, en die vergelijkt met de toename of afname in sterfte dit jaar versus vorig jaar,” vertelde Stirling gastheer Jan Jekielek.

Stirling, de oprichter van Insurance Collaboration to Save Lives, legde uit dat als vaccins daadwerkelijk de sterfte door alle oorzaken zouden verminderen, de gegevens van “sterk gevaccineerde” staten “lagere sterftecijfers” in die gebieden zouden laten zien.

In plaats daarvan laten de gegevens het tegenovergestelde zien.

In plaats daarvan, toen we die analyse deden … wat je uiteindelijk ziet is dat de lijn die je gemaakt hebt, de regressie, omhoog en naar rechts gaat. Dat wil zeggen dat hoe meer doses je gemiddeld hebt in een regio in de VS, hoe groter de toename in sterfte die regio heeft gehad in 2022 in vergelijking met 2021,” merkte Stirling op.

En dat is dus een geaggregeerd statistisch instrument dat grotendeels – het bevestigt precies de conclusie uit de Britse gegevens. Het is een andere manier om het te doen, het is een totaal andere dataset, maar uiteindelijk leidt het tot een zeer vergelijkbare wiskundige conclusie.”

Wat echt jammer is, want het is duidelijk dat honderden miljoenen van ons persoonlijk of onze vrienden en familie en de hele samenleving nu te maken krijgen met de gevolgen op lange termijn voor de gezondheid in verband hiermee“, voegde hij eraan toe.

Stirling legde vervolgens uit hoe elke dosis van de COVID-injectie het totale sterfterisico met 7% verhoogt.

Als je ouder bent dan 50 jaar, en je neemt alle 5 de doses, zou dat een toename van 35% zijn,” zei hij.

Stirling had vorige maand ook opgemerkt dat de totale sterfte door alle oorzaken in de VS in 2022 vanaf 2021 met ongeveer 15% steeg.

Scott Davison, CEO van de in Indianapolis gevestigde verzekeringsmaatschappij OneAmerica, beweerde een jaar geleden dat uit de gegevens van zijn bedrijf bleek dat het sterftecijfer voor 18- tot 64-jarigen met 40% is gestegen ten opzichte van het niveau van vóór de pandemie.

“We zien op dit moment de hoogste sterftecijfers die we in de geschiedenis van dit bedrijf hebben gezien – niet alleen bij OneAmerica,” zei Davison.

Een hoger sterftecijfer dan normaal heeft de media ertoe aangezet om de COVID-injecties te beschermen door te beweren dat het “beroerte-seizoen” en door de klimaatverandering veroorzaakte hartaanvallen de oorzaak zijn van hogere sterftecijfers.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Levensverzekeringsmaatschappij One America: oversterfte van 100.000 doden per maand en stijgend!

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
1 maand geleden

Gezien de aanvullende gegevens die we uit lijkschouwingen hebben is in dit geval correlatie dus causatie.

De vraag is alleen of elke prik inderdaad 7% bijdraagt of dus het verloop lineair is en de eerste prik dus dezelfde bijdrage heeft als de laatste prik.

Verder is natuurlijk de grote vraag hoe dit verder zal gaan. Geven de gifprikken een jaartje oversterfte en daarna stopt het of gaat dat door of wordt het mogelijk zelfs erger in de tijd?

Allemaal onbekenden die wel essentieel zijn voor de definitieve conclusie over de gifprikken.

Cees
Cees
1 maand geleden
Antwoord aan  Petra

Petra, ga vooral door met langs de olifant in de kamer te kijken, net zoals betrokkenen doen bij deze genocide!

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden

Het transhumanisme is een beweging die gelooft dat de mens zijn toekomstige evolutie kan en moet bijsturen met behulp van technologie. Een nieuw boek laat zien dat die overtuiging, hoe futuristisch ook, vooral iets vertelt over wat het betekent om een mens te zijn in het hier en nu.

The Next 911 Predictive Programming Terminator

Wetenschappers hebben een smeltvloeistofrobot uitgevonden die uit een kooi kan ontsnappen. Het uitgangspunt is de film “Terminator Judgment day” Gefilmd in 1991. Het geeft door vele elementen de verwoesting van de torens van het World Trade Center in NYC aan. Het vervolg van Termiator met de vernietiging van NYC en de komst van de Antichrist. Context: Vorige week creëerden wetenschappers de eerste metalen microbot, bestaande uit vloeibare metalen microdeeltjes die kunnen worden gestuurd en hervormd door externe magnetische velden. In alle opzichten vergelijkbaar met wat wordt getoond in “Terminator” De robot was te zien als onderdeel van een onderzoek naar metalen microdeeltjes, bekend als magnetoactieve faseovergangsmaterie, die kunnen transformeren, snel kunnen bewegen, gemakkelijk kunnen worden bestuurd en vele malen hun eigen lichaamsgewicht kunnen dragen . De wetenschappers achter de studie, die hun bevindingen woensdag in het tijdschrift Matter publiceerden, creëerden de robot met behulp van een composiet van laagsmeltende metalen. “Dit materiaal kan vergelijkbare prestaties leveren als Terminator-2, inclusief snelle beweging en zware belasting in vaste toestand, en vormverandering in vloeibare toestand”, aldus Chengfeng Pan, ingenieur. aan de Chinese Universiteit van Hong Kong. Deze kleine robot kan smelten, uit een gevangenis ontsnappen door door beveiligde tralies te glijden en zich vervolgens hervormen tot een solide, complete taak.” Dit zijn ook tijdelijke identificatiecodes die “een nieuwe 9

Gallium “Ga”-link? ….

De “Ga”-religie uit Ghana, Afrika. De Ga geloven in goede en slechte geesten. De naam van “hun” scheppergod “Ataa- Naa Nyonmo dat letterlijk betekent” De god die beide is “(mogelijke verwijzing naar hermafrodiet / androgyn?) in feite “Ataa” = mannelijk & “Naa” = vrouwelijk. Nyonmo = goddelijkheid. Hun scheppende god wordt ook “Ofe” of de “eerste ooit” of “Maawu” genoemd. In hun overtuigingen kunnen de goden mensen bezitten door ze te veranderen in mediums, geleiders of priesters/priesteressen, via wie ze met mensen communiceren.

https://africafactszone.com/ga-religion/

https://kpakpatseweroyalfamily.wordpress.com/2011/09/07/religion-of-the-ga-people-of-ghana/

Ga vraagt me af of het woord “Kousenband” uit de “Koninklijke orde van de GArter” van dit woord Ga komt?

Ga voor Lady gaga, Freddie Mercury, radio gaga. De naam gaga in het Hebreeuws betekent “aanraken”, het betekent ook volgens mij “lieve schat” van het proto-Slavische wortelelement “dorg” (drag. Het doet me denken aan Gollum in de Lord of the Rings-films. De “drag” zet me aan het denken van transformatoren/transformatoren?

Wauw! Ik was nog niet zo lang geleden aan het kijken naar deze robot! Briljante video Oonao. Uitstekende verbindingen ook. Alle eer en lof aan Jezus Christus. In de terminator 2-film is duidelijk te zien hoe het beest uit de zee uit de zwart-witte dambordvloer komt, terwijl de politieagent het shhh Horus-teken signaleert. Het “teken van stilte” – daar is het standbeeld in NYC “waters soul”: enorme witte sculptuur langs de Hudson River-waterloopbrug in het Newport-gedeelte van Jersey City. Het staat op 24 meter hoog. Verwijzend naar 2024?

De robot is gemaakt van “Gallium” – Lecoq de Boisbaudran noemde het element in het verre Frankrijk (Gallië in het Latijn) en ook zichzelf, aangezien Lecoq “Haan” (de haan) betekent, wat zich vertaalt naar “Gallus” in het Latijn. Een zilverkleurige (zoals de maan of kwik/kwikzilver/Azoth) metalen haan wordt getoond op een achtergrond van een antieke kaart van Frankrijk. Uiterlijk Gallium is een zacht, zilverwit metaal, vergelijkbaar met aluminium. Aluminium is atoom nr. 13 (Satan/nimrod-rebel) met het scheikundige symbool AL, wat me doet denken aan A.Crowley’s boek van Liber AL, of het wetboek. Alum betekent “bitter zout”, wat me veel vrouw maakt die in een zoutpilaar veranderde. (Genesis 19:26) Frankrijk zou een moderne weergave van Sodom en Gomorra kunnen zijn?

Zou dit element “gallium” in de slangenbeten kunnen zitten, naast de zwarte GOO (Graphene/Graphite) en het zal degenen die het namen in staat stellen door metalen poorten, enz. Te lopen, zoals de robot die in de video wordt getoond? Bijna alsof je van gedaante verandert in een andere vorm. Gallium heeft belangrijke toepassingen in blue-ray-technologie, mobiele apparaten, blauwe en groene LED-schermen en druksensoren voor aanraakschakelaars. Gallium-symbool = Ga (71/17 = 88-code) of 17=Q (de “Q-beweging” van troef). Het is atoomnummer is groep 31 (IIIa of boorgroep) oftewel 13 of gespiegeld = 3113 (311 code?) met atoommassa 69.723u. Het krijgt een blauwachtige tint (ik moet denken aan de avatar blauwe wezens zoals de blauwe bloed/Picts of Scotland). Gallium (Ga) doet me denken aan lady/laddy “GAGA” en Freddie MERCURY’s – “Radio Gaga”.

Gallium doet me denken aan de gal van bitterheid. Handelingen 8:20-23. Er is ook Gollum in de heer van de ringen die dicht bij gallium klinkt.

@2:22 Zien we de “waarschuwing 9-11” op een T-vormige brug? T voor Tammuz of T voor Th/Tav/Tau/X = Het beest en zijn merkteken. De T(terminator) -1000

@3:46 het teken van McDonald’s (M = 13 Satan/nimrod/rebel. McDonald = een Schotse naam (Mac Dhomhnaill) die “zoon van Domhnall” betekent. De persoonlijke naam “Domhnall” is samengesteld uit de elementen “Domno” wat betekent “wereld” en “val” wat “macht/heerschappij” betekent = “wereldheerser” – Trumo zit bovenop de wereld als wereldheerser die te zien is op de beoordelingskaart op de voorkant van het economist magazine 2017 (code 88). “McDonald”-bord verwijst naar “Donald Trumo” – “I’ll be back” in 2024?
Ik moet ook denken aan het volkslied geschreven in 1706 door Thomas (dubbelzinnig/twin) d’Urfey getiteld; Oude McDonald had een boerderij” (Kaïn de eerste boer van de aarde) de aarde bracht de boerderij.

https://media.licdn.com/dms/image/C4E12AQFGz42Muaxw1Q/article-cover_image-shrink_720_1280/0/1520139077617?e=2147483647&v=beta&t=B_TpOskYO5YeUI-9xjX89WcWxPtUSJW3J96sQQy0FDo