Russische MiG-31 straaljager met een Kinzhal-raket stijgt op.

Als vliegvelden in NAVO-landen door Oekraïne worden gebruikt, worden ze een legitiem doelwit voor de Russische strijdkrachten, aldus generaal Buzhinsky.

De Russische generaal Yevgeny Buzhinsky zei dat NAVO-luchtmachtbases een gerechtvaardigd doelwit van een aanval zouden worden als ze door Oekraïense troepen zouden worden gebruikt; hij maakte een lijst van bases in Polen en Roemenië, meldt REMIX.

Onlangs heeft een coalitie van landen, waaronder Polen, het VK, Duitsland en de VS, besloten tanks van westerse makelij aan Oekraïne te schenken. Er verschijnen signalen dat het volgende doel van Kiev de aanschaf van westerse straaljagers en langeafstandswapens zou kunnen zijn.

De Franse president Emmanuel Macron verklaarde maandag dat Frankrijk de mogelijkheid om straaljagers aan Oekraïne te leveren niet uitsluit. Hij zei dat de criteria hiervoor zouden zijn dat dergelijke bewapening nodig moet zijn voor Oekraïne, dat het de defensiecapaciteiten van het Franse leger niet mag verzwakken en dat het de oorlog met Rusland niet mag laten escaleren.

De Poolse premier Mateusz Morawiecki zei dat Polen met bondgenoten overlegt over verdere hulp aan Oekraïne en sluit de mogelijkheid niet uit om vliegtuigen aan Kiev te schenken. President Joe Biden zei echter dat de VS geen F-16 straaljagers aan Oekraïne zouden schenken.

Russische propaganda zit niet stil. De mogelijke levering van vliegtuigen werd genoemd door Yevgeny Buzhinsky, een Russische generaal en voormalig hoofd van de internationale samenwerkingsafdeling van het Russische Ministerie van Defensie, die dreigde dat “NAVO-vliegbases een gerechtvaardigd doelwit zouden worden voor Russische troepen als ze beschikbaar zouden worden gesteld voor Oekraïense jets.”

“Als NAVO-landen besluiten hun luchtmacht erbij te betrekken, kunnen ze gaan opereren vanuit nabijgelegen NAVO-vliegbases, bijvoorbeeld in Roemenië en Polen”, vervolgde Buzhinsky, eraan toevoegend dat vliegbases “een doelwit worden dat legaal kan worden verslagen vanuit het oogpunt van internationaal recht.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Oekraïne krijgt F-16’s – Het besluit om ze te sturen is genomen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco "
Marco "
1 maand geleden

Je gaat denken , dat ze ( de Navo ) daar net op zit te wachten ?

godsrighthand
godsrighthand
1 maand geleden
Antwoord aan  Marco "

ja natuurlijk!! ze zijn hartstikke gek!!

Hagar
Hagar
1 maand geleden

De Russen hebben alle recht om dit te doen.

Ze hebben zelfs het recht om tanks, vliegtuigen en andere wapens te vernietigen, waar ze ook staan, vanaf het moment dat ze toegezegd zijn aan Zelensky.

Maar ja, dan staan de NAVO-duivels natuurlijk te dansen op hun bokkepoten, want dan kunnen ze zeggen: “de NAVO wordt aangevallen!!”

godsrighthand
godsrighthand
1 maand geleden
Antwoord aan  Hagar

wordt tijd dat ze die rommel uitroeien met wortel en tak!! kan die magere stoltenberg wel vakkenvuller worden bij de jumbo

Hannibal
Hannibal
1 maand geleden
Antwoord aan  godsrighthand

vrees dat hij verdwaald in de verkoopstellingen…..vakkenvuller is een gerespecteerde functie……

John
John
1 maand geleden
Antwoord aan  DissidentNL

Could the US legally blow up NS 1 & 2?

godsrighthand
godsrighthand
1 maand geleden
Antwoord aan  DissidentNL

scheelt een hoop onschuldige doden….en een hoop werk….

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden

De Franse president Emmanuel Macron verklaarde maandag dat Frankrijk de mogelijkheid om straaljagers aan Oekraïne te leveren niet uitsluit. 

Die gasten zien ze wel vaker vliegen ,hier hun religie

De Franse president Macron geeft toe dat hij een ‘Jupiter’ is. In 2017 wenkte de nieuw gekozen Franse president Emmanuel Macron meer dan negenhonderd politici van beide huizen voor een zeldzame bijeenkomst in het paleis in Versailles. Macron verklaarde dat het zijn politieke agenda was om te regeren als een ‘Jupiteriaanse’ president, ‘een verre, waardige figuur, zoals de Romeinse god der goden, die zijn zeldzame uitspraken zorgvuldig afweegt’. Om de esoterische verklaring van Macron te begrijpen, moeten we ernaar kijken door het spirituele prisma van de occulte mysteriereligies. Jupiter werd erkend als de oppergod van Rome, Heer van het Licht, heerser van de dag, hoofd van het Romeinse pantheon en de vijfde planeet vanaf de zon. Volgens de theosofie is occultiste Helena Blavatsky Jupiter veel verder geëvolueerd dan onze aarde. “Jupiter is veel superieur aan de aardse geest, niet omdat Jupiter zo vele malen groter is dan onze aarde, maar omdat zijn substantie en textuur zoveel fijner zijn dan en superieur aan die van de aarde.” Een andere beroemde occultist Eliphas Levi: “In theologische symboliek … Jupiter [de zon] is de verrezen en glorieuze Redder, en Saturnus, God de Vader, of de Jehova van Mozes.” Helena Blavatsky benadrukt verder het feit dat Zoon en Vader, Jupiter en Saturnus, “dus één zijn. Hier wordt het interessant. De Franse president Emmanuel Macron werd op 21 december geboren. Dezelfde dag van “The Great Conjunction” tussen Jupiter en Saturnus. Deze maandag zullen de twee grootste planeten in ons zonnestelsel slechts een tiende van een graad van elkaar verwijderd zijn, waardoor het paar eruitziet als één langwerpige ster. De samensmelting van Jupiter en Saturnus in 2020 zal de dichtste zijn sinds 1226, of 794 jaar geleden. Het is dus bijna 800 jaar geleden dat Jupiter en Saturnus zo nauw op één lijn lagen. Wijst 21 december vanuit een esoterisch spiritueel gezichtspunt naar de geboorte van het antichristelijke systeem, dat in de nauwe voetsporen zal treden van de Grote Reset? Het lijdt geen twijfel dat de huidige Europese Unie het hedendaagse Heilige Roomse Rijk is. De voornaam van Emmanuel Macron is Emmanuel, wat ‘God is met ons’ betekent, en de naam van de Messias die werd geprofeteerd door de profeet Jesaja. Merk ook op dat de voornaam Macron “merkteken” betekent. Een van de andere namen van president Macron is Frederic, wat vreedzame heerser betekent. Bijbelprofetie vertelt ons dat de antichrist het wereldtoneel zal betreden op een platform van vrede. Macron stond ook op de cover van Time Magazine onder het bijschrift “The Next Leader Of Europe”. In 2017 verklaarde de voorkant van The Economist Macron tot “Europa’s Verlosser”. Macron’s achtergrond was en is een leven van voorrecht. Opgeleid aan een particuliere jezuïetenschool. Banden met elites en machtsmakelaars. Werkte als investeringsbankier bij Rothschild. Door Israël vereerd als aanhanger van de Joodse natiestaat. In 2018 had Macron zijn ministerie van Buitenlandse Zaken eind augustus opdracht gegeven om nieuwe ideeën te onderzoeken voor het oplossen van het Israëlisch-Palestijnse conflict en dat de Franse president nu aan Trump had gesignaleerd dat als de VS niet vooruitgaan, Parijs dat zal doen. Nu Trump binnen een maand aan de macht is, kan die diplomatieke vacature door Macron worden ingevuld. Ook werd zojuist aangekondigd dat Macron COVID-19 heeft opgelopen en onmiddellijk in quarantaine gaat. Dus op Macrons verjaardag, maandag 21 december tijdens The Great Conjunction, zal hij uit het publieke oog verdwijnen. De Grote Conjunctie zal ook plaatsvinden op een van de acht heiligste satanische feestdagen, de winterzonnewende om 06:12 uur EST op vrijdag 21 december. De zon zal een punt bereiken waar hij het meest ten zuiden van de evenaar lijkt te schijnen, boven de Steenbokskeerkring, en zo het moment van de winterzonnewende markeert. Een andere laag aan deze occulte mix is Saturnus, de andere planeet in “The Great Conjunction”. Bekend als de oude zon en donkere heer. Gesymboliseerd als een oog, stier, uil en Moloch. In de esoterische Luciferiaanse religie wordt aangenomen dat de halvemaanvormige ring van Saturnus wordt ondersteund door de twee pilaren van de vrijmetselarij, Boaz en Jachin. Saturnisme is satanisme. Lucifer is één met Saturnus. Hier is de rest van de satanische stamboom. Cronos de Nephilim, zoon van Uranus en Gaia Vader van Poseidon en Hades Griekse god van Saturnus, vadertijd

Eelke Piers
Eelke Piers
1 maand geleden

Ik vermoed dat Macron nog een stel Mirages overheeft die in 1956 met de Suezcrisis meegedaan hebben