Volgens verschillende rapporten, investeert Bill Gates in kunstmatig in laboratoria gekweekte eieren, al voor het huidige tekort aan eieren. Dat is geen verrassing.

Gates investeert ook zwaar in Amerikaanse landbouwgrond en laboratoriumvlees. Hij is de grootste eigenaar van landbouwgrond in Amerika, schrijft Leo Hohmann. Hij heeft nooit precies uitgelegd waarom hij al die landbouwgrond wil bezitten, maar we kunnen aannemen dat het iets te maken heeft met geld verdienen, want dat is waar Bill Gates goed in is. Geld verdienen.

Wetende wat ik weet over Bill Gates, dat hij al zwaar geïnvesteerd heeft in landbouwgrond, kunstmatige eieren en laboratoriumvlees, is dit wat ik zou doen. Ik zou dit nieuw aangekochte land verwijderen uit het rijk van productieve, voedselproducerende grond. Op die manier wordt de hoeveelheid land die bestemd is voor de productie van vlees, zuivelproducten en eieren, waarvan miljoenen mensen afhankelijk zijn voor een gezonde eiwitbron, verminderd en omgezet in onproductieve braakliggende grond. In de ogen van Gates betekent dit dat hij “de planeet redt” – minder koeienscheten en minder gebruik van fossiele brandstoffen – terwijl hij de menselijke bevolking uithongert.

Als je naar de kaart van Gates’ grondbezit kijkt, is het vooral geconcentreerd in staten die bekend staan om de veeteelt, varkensvlees en ander vee, en de zuivel- en eierproductie.

Maar wacht. Het is niet Bill Gates de eugenetist en ontvolker die hij wil dat je achter het gordijn ziet, maar Bill Gates de redder. Nadat mensen uit de markt worden geprijsd voor gezond rundvlees, kip en eieren, omdat er niet genoeg van wordt geproduceerd, schiet Bill Gates te hulp met de oplossing (klassieke Hegeliaanse dialectiek).

Hier, proef mijn lab gekweekt rundvlees en kip en mijn plantaardige nep eieren. Ik weet zeker dat je het lekker vindt. Probeer het gewoon. Het is goed voor je.

Dit is dezelfde Bill Gates die miljarden investeerde in vaccins, en ons verzekerde dat Covid-vaccins bijzonder goed voor ons zouden zijn, om vervolgens zijn Covid-vaccinvoorraden met enorme winsten te verkopen, en nu geeft hij toe dat ze niet werken (zie video hieronder).

Terwijl de globalisten onze bestaande voedselinfrastructuur afbreken, hetzij door het omzetten van productieve landbouwgrond in onproductieve, hetzij door het drastisch ruimen van de kippen- en kalkoenpopulaties onder het mom van “vogelgriep”, moeten ze proberen een nieuwe infrastructuur op te bouwen, gebaseerd op CRISPR-genbewerking en door de mens gemaakt nepvoedsel dat in hun laboratoria wordt gekweekt.

Globalistische bedrijven hebben al alle commerciële maïs- en tarwegewassen omgezet van natuurlijke zaadgewassen naar ongezonde, door de mens gemaakte GMO-gewassen, nu concentreren ze zich op het omzetten van de dierenpopulaties van natuurlijke naar door de mens veranderde, genetisch gemanipuleerde versies.

Waarom? Omdat ze dat kunnen. En technocraten denken altijd dat ze kunnen verbeteren wat God geschapen heeft, of het nu de planten op het veld zijn, de dieren in de stal of de mensen die zich melden als personeel voor hun bedrijfscreaties.

Maar het zijn niet alleen wetenschappelijke experimenten die hen drijven. Het is ook geld en hebzucht.

In het proces van vernietiging van wat God op aarde heeft geschapen en “goed” heeft verklaard, verschuift de winst van de voedselproductie van boeren die al generaties het land bewerken naar technocraten die fabrieksboerderijen bemannen met hun gekweekte cellen en gemanipuleerd DNA.

Het is geen toeval dat eierboerderijen afbranden, dat miljoenen vogels zijn geslacht omdat ze in contact zouden zijn gekomen met vogelgriep en dat er nu een tekort is aan eieren, waardoor de prijzen in de supermarkt de pan uitrijzen.

Wanneer bij één enkele vogel op een kippenboerderij vogelgriep wordt vastgesteld, gelasten het Amerikaanse ministerie van Landbouw en zijn tegenhanger in Canada en Europa doorgaans de slacht van elke vogel op die boerderij. Tientallen miljoenen vogels zijn het afgelopen jaar op deze manier geruimd.

En raad eens wat ze gebruiken om te bepalen of een vogel vogelgriep heeft? Je snapt het, de beruchte PCR-test, die nooit ontworpen is om een ziekte bij een levend wezen vast te stellen. De uitvinder van de test, Nobelprijswinnaar Kary Mulliss legde voor zijn vroegtijdige dood in 2019, een paar maanden voordat Covid een ding werd, duidelijk uit dat zijn test niet kon bepalen of iemand ziek was.

Een van de kenmerken van de globalistische technocraten is dat ze graag problemen fabriceren waarvoor ze zich vervolgens kunnen omdraaien en oplossingen aandragen. En hun oplossingen behelzen altijd meer winst en een verschuiving van de controle naar steeds minder mensen, terwijl de rest van ons achterblijft met minder rijkdom, minder onafhankelijkheid en veel minder vrijheden en keuzes.

Ik heb vaak gezegd dat het doel van de globalisten is om ons ziek, bang, verward en blut te maken. Want in die toestand zijn we afhankelijk van hun systemen om te overleven.

Travis Maddox van de “Prepared Homestead” heeft het in de video hieronder.

Wat is het enige dat alle globalistische beleidsmaatregelen en verhalen gemeen hebben?

Of het nu gaat om het vervangen van gasfornuizen door elektrische, auto’s op benzine door elektrische auto’s, het afschaffen van houtkachels, het straffen van burgers voor het aanleggen van tuinen of het opvangen van regenwater, het vervangen van contant geld door digitale penningen van de centrale bank, het vervangen van analoge meters door slimme meters, het aanmoedigen van meer openbaar vervoer, het verplicht stellen van mRNA-genveranderende vaccins, lockdowns, nepvlees, nepeieren, enzovoort, het eindresultaat is altijd meer controle voor hun kleine groep elites en minder vrijheid voor ons, het volk.

Zodra Gates en een paar anderen het pad hebben geëffend, kunnen we verwachten dat Wall Street geld gaat gooien in fabrieken voor laboratoriumvlees en insectenkwekerijen, waarvan er in 2023 verschillende online komen. Deze miljardair-fraudeurs rekenen erop dat als echt vlees onbetaalbaar wordt voor de massa, zij spoedig hun trots zullen inslikken en het nepvoedsel van de elite zullen gaan slikken. Canada en de E.U. hebben al toegestaan dat insectenlarven als legaal ingrediënt in verpakte levensmiddelen zitten.

Als ze vlees kunnen vervangen door in het laboratorium gekweekte soorten en insecten, waarom kunnen ze dan niet hetzelfde doen met eieren, zuivelproducten en andere dingen? Gewoon de kosten van echt voedsel opdrijven door overheidsprogramma’s aan te moedigen die boeren straffen, en dan het echte door het valse vervangen. Op die manier kunnen ze de lijfeigenen vergiftigen en/of ondervoeden terwijl ze rijk worden van de opbrengst omdat ze alle fabrieken voor nepvoedsel bezitten. En denk maar niet dat ze die nep-rotzooi zullen eten die ze ons willen opdringen.

Bill Gates voert stilletjes een sinister plan uit om je te dwingen Nep Vlees te eten

ZOU U ONDER GEEN BEDING NEPVLEES ETEN?

Dat brengt me bij een verontrustend openbaar onderzoek. Bijna 40 procent van de christenen zei dat ze het in een laboratorium gekweekte vlees van de globalisten zouden eten als het eruit ziet en smaakt als het echte vlees en goedkoper is.

De enquête werd uitgevoerd door Ready To Harvest – een educatieve outreach organisatie die neutraal blijft in hun christelijk geloof, maar onderzoeksgegevens verstrekt over wat elke denominatie, sekte, groep gelooft en leert.

Christenen van alle soorten en uit een breed scala van denominaties namen deel aan de studie.

De vraag was eenvoudig: “Als lab-gegroeid vlees qua smaak en textuur niet meer te onderscheiden is van gewoon vlees en de kosten lager zijn, zou u dan overwegen over te stappen?”

Meer dan 17.000 mensen namen deel binnen de eerste 24 uur.

40% zei “Nee, ik zou het niet eten.”

39% antwoordde “Ja, ik zou het eten.”

18% zei “niet zeker” te zijn en de resterende 4% gaf geen antwoord.

Wat moeten we hiervan denken? Het bewijst voor mij dat er een deel van de bevolking is, waaronder veel christenen, alles geloven wat de propaganda hen voorschotelt. We hebben dit geleerd van Covid, toen grote delen van de bevolking gehoorzaamden aan elk nieuw mandaat dat hun werd voorgeschoteld, zelfs als het onzinnig of tegenstrijdig was.

Dit is een bevestiging dat we bij elkaar moeten blijven als het geroepen overblijfsel van het Lichaam van Christus, die onze ‘wandelpapieren’ krijgen van de Bovenste en niet van de Luciferianen die de wereld willen herstructureren naar het beeld van hun vader, Satan. Hij is de “vader der leugen”, die komt om te doden, te stelen, te bedriegen en te vernietigen. Zijn volgelingen zijn nu ver in de “kill-fase” van de Great Reset. Als we onze ziel, onze vrije wil, of zelfs onze fundamentele menselijkheid willen behouden, moeten we manieren vinden om ons leven los te maken van hun beestsysteem, en meer zelfvoorzienend worden door onze eigen alternatieve systemen te bouwen – voedsel, medicijnen, veiligheid, etc. – die God eren en de vrije wil die hij in ieder mens heeft gelegd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Bill Gates investeerde in kunstmatige eieren een decennium geleden – Nu leggen miljoenen kippen geen eieren meer

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
1 maand geleden

Ik heb gelukkig een stukje land, een kruisboog en een goede buks 5.5mm. En hier loopt genoeg wild. Konijnen en zwijnen. En zelf heb ik sinds een jaartje een aantal kippen. Ik denk er ook aan om komend jaar een biggetje te kopen om te mesten voor de slacht.

Qvic
Qvic
1 maand geleden
Antwoord aan  Dee

@Dee,
Neem een melk geit, zijn stukken makkelijker als koeien. Kun je makkelijk op een relatief kleine oppervlakte houden en vreten je niet kaal zoals koeien. Ga Konijnen fokken, voor je dagelijkse stukje vlees. Ook handig als je bont/leer wilt voor schoenen, jassen e.d.

Dee
Dee
1 maand geleden
Antwoord aan  Qvic

Mja, Geiten vreten alles wel kaal hoor. Mijn overbuurman heeft geiten, en er groeit helemaal niets meer op de berghelling. Alles vreten ze op. De melk is wel erg lekker. Vooral als het nog warm is. Ik zit aan een biggetje te denken. Een levend vuilnisbakkie die mijn rotzooi opvreet. En als ie dik genoeg is na een jaar, dan breng ik hem naar Andre, die hem dan voor mij slacht en als hapklare brokken bij mij afleverd. Verder heb ik sinaasappelen, citroenen, olijven, en een klein perzikboompje waarvan ik afgelopen zomer voor het eerst vijf perzikjes heb mogen plukken. En wat kruiden.
En als je hier een beetje kennis opdoet, dan kun je hier in de natuur erg veel vinden.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Dee
Qvic
Qvic
1 maand geleden

Bill Gates zal met het pedofielen eiland van Epstein gelinkt worden en dan zal hij alles verliezen wat hij nu bij elkaar heeft gesprokkeld van ons belastinggeld. Want de volgende script wordt al druk op gebouwd om de verhalenlijn voor het publiek te openbare, zodat het pedofielen netwerk en mensenhandel voor de organenroof van de deep state wereldwijd opgerold kan worden. Daar zullen vele super rijke elites, regeringsleiders en koningshuizen hun kop kosten. Deze spy-op is de volgende openbaring, dan gaat ook het genderneutrale woke imperium ten gronde. Zo ook het vaccin fraude hoax promotors.

Dee
Dee
1 maand geleden
Antwoord aan  Qvic

Een ‘redding’ die ons voorgespiegeld gaat worden?
Ze zijn niet voor een gat te vangen he? 😉

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Dee