Oekraïense mannen in de militaire leeftijd zijn op. We zien het aan de wanhopige pogingen van het Kiev regime om manschappen te mobiliseren. Twitter en telegram staan vol met filmpjes waarop te zien is hoe Oekraïense mannen van straat geplukt worden om te sterven aan het front.

Het Westen stuurt een nieuwe tekortkomende lading materiaal; tanks, artillerie, en F-16’s volgen binnenkort, maar er is geen bemanning voor.

Er wordt beweerd dat Oekraïners opgeleid worden om dat materiaal te bemannen. Iedereen met enig verstand van zaken weet dat dat onmogelijk is. Er zijn geen Oekraïners meer, bovendien kost opleiden van een tankbemanning een paar maanden, om effectief samen te kunnen werken met de andere vereiste legeronderdelen, kost maanden meer.

Denk je dat tankformaties complex zijn?

Daar kun je op wedden – dat zijn ze. Moderne tankmacht, niet een of andere verscheidenheid aan ondermaatse voertuigen, is erg complex in termen van vorming, training en gevechten. Netcentriciteit, communicatie, targetingdistributie, updates van doelstellingen (herbenoeming), nachtzicht, FLIRS en dergelijke dingen. Daarom heeft Rusland bijvoorbeeld speciale tankacademies, zoals Kazan Tank Red Banner Higher Command College (Academy) en had het vroeger het Armor War College, dat werd omgebouwd tot het Combined Arms War College. Russen leren hun toekomstige tankformatiecommandanten echt serieus en de volledige cursus is 5 jaar 6 dagen per week studeren. Een van de afgestudeerden van het Kazan College is allemaal bekend bij ons allemaal, chef van de generale staf, Valery Gerasimov.

De opleiding van een F-16 piloot kost jaren.

Die tijd is er niet, het front stort nu in. Bovendien is wat gestuurd wordt veel te weinig. Rusland produceert meer tanks dan de hele rest van de wereld samen en meer artillerie munitie ook. De VS zeemacht besloot het op te nemen tegen een landmacht en besefte niet dat het geen landmacht is.

Er gaan steeds meer stemmen op dat er NAVO ‘boots on the ground’ nodig zijn.

De voormalige minister van Defensie van het VK zegt het ook; “NAVO boots on the ground”.

Al het materiaal dat de NAVO stuurt gaat via Polen. En de Polen hebben zich samen met de Balten de grootste Ruslandhaters betoond die er te vinden zijn. En Polen zijn er voorlopig nog genoeg.

De Yanks beweren nu, nadat ze hun Duitse gijzelaar Scholz overgehaald hebben toestemming te geven Leopards in te zetten, dat de Abrams pas volgend jaar komen, maar er staan er al tijden honderden in Polen.

Het Amerikaanse leger bevindt zich sinds medio 2017 in Polen, en sinds 2018 gaat de overdracht van zwaar militair materieel naar het gebied waar zij zijn gestationeerd door. Tot op heden zijn meer dan 20 zeetransporten met wapens gestuurd.

Amerikaans militair materieel wordt geleverd aan de oostelijke grenzen van de NAVO als onderdeel van het Atlantic Resolve-programma, dat in 2014 begon en bedoeld is om de Amerikaanse militaire aanwezigheid in Europese landen te versterken als reactie op het gewapende conflict in Donbass.

Polen heeft de deelname van Polen aan Oekraïens leger gelegaliseerd en tot 200.000 Polen worden volgend jaar opgeroepen voor militaire training.

Als je de uitlatingen van de Polen bekijkt staan ze te popelen om zich in de vleesmolen te storten.

Polen is ook al actief betrokken bij de oorlog in Oekraïne:

Hevige gevechten tussen Russen en 12.000 Polen: De Poolse 16e divisie is gesneuveld in Donbass – 1.200 doden – Warschau gaat officieel de oorlog in

Polen is van plan zijn leger bijna te verdubbelen tot het grootste van Europa.

Met een leger van meer dan 300.000 man (tegen 164.000 nu) zal het Poolse leger de vier Europese leden van de NAVO in de schaduw stellen: Frankrijk, 205.000. Groot-Brittannië, 194.000. Duitsland, 184.000. Italië, 170.000.

Polen besteedt dit jaar 4% van het BBP aan defensie, het meeste van alle NAVO-leden.

Minister van Defensie Mariusz Błaszczak onthulde afgelopen juli de intentie van het land om de “sterkste landstrijdkrachten van Europa” te bezitten, door een deal te sluiten met Zuid-Korea voor zeer geavanceerde K2 Black Panther-tanks, evenals een overeenkomst voor de productie van deze tanks in Polen in de toekomst.

De Poolse regering kocht ook Patriot- en Himars-systemen, F-35 straaljagers en Abrams-tanks uit de Verenigde Staten en gaf groen licht voor de bouw van drie extra torpedobootjagers van de Kormoran II-klasse.

In maart vorig jaar tekende Polen een overeenkomst met het Verenigd Koninkrijk voor het Sky Sabre-verdedigingssysteem van het land, samen met een bemanning van 100 man om de Poolse luchtverdediging te ondersteunen.

Polen fungeert ook als het reparatiestation voor beschadigd Oekraïens materiaal.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De Polen zouden Rusland het liefst in stukken op willen delen. Veel succes. Op RT.de stond er een stuk over gisteren en Lech Walesa zei het eerder al:

De ex-president van Polen, Walesa, roept op tot het opbreken van Rusland en een bevolkingsreductie tot 50 miljoen

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Andre
Andre
1 maand geleden

Het is weer NATO MSM media geile dubbelspraak.De Rusland haat valt reuze mee want Polen weet heel goed door wie ze zijn bevrijd en de bevolking ziet helemaal niets meer in de EU. De industrie gaat van Duitsland naar Polen maarja de grondstoffen uit Oost Ukieland zijn nu van Rusland. De EU gaat klappen op Polen.

Johan
Johan
1 maand geleden
Antwoord aan  Andre

.De Rusland haat valt reuze mee want Polen weet heel goed door wie ze zijn bevrijd “

“Bevrijd” van wie en wat?, graag enige uitleg!

Andre
Andre
1 maand geleden
Antwoord aan  Johan

Auschwitz bijvoorbeeld?

Andre
Andre
1 maand geleden
Antwoord aan  DissidentNL

Vanguard is stakeholder shit van Klaus Schwab net als Blackrock en dan uit 2016? Auschwitz is nu Oswiecim ja met een verleden wat niet meer weg te poetsen is voor de Polen, niet eens allemaal Jood maar het kutverhaal van oa Rutte. Koninklijke olie Henri Deterding en Paul met Felix Warburg hebben dit betaald net als Rutte nu doet in in de UA.

John
John
1 maand geleden
Antwoord aan  Andre

Ik ken een Pool die echt gelooft dat Rusland eerst Polen aan zal vallen, en dan de rest van Europa.
Ik geloof dat hun msm hen dat wijs maakt.

Anneken
Anneken
1 maand geleden

Waar Polen in werkelijk hun leven voor geven is het militair-industriële Amerikaanse complex. Ze kunnen dat geld prima voor hun eigen land gebruiken. Dit Rusland is de Sovjet-Unie niet, dus waarom die haat? Waar ik overigens mijn twijfels over heb. Wat ik wel heb gemerkt dat ze last schijnen te hebben van de Russische maffia, dat wantrouwen is er.
Wat ik zelf heb ondervonden was een zeker ressentiment naar westerlingen, ze denken dat we bulken van het geld en dat hebben we maar af te geven. Op de fiets had ik daar geen last van, dan ondervond ik juist vriendelijkheid.
Ik vond het heel leuk met Polen te praten, in het Engels en het Duits. Ik heb het een en ander over hun geschiedenis gelezen, de feodalen zijn daar veel langer de baas geweest dan bij ons.
Ach, Polen, prachtig land, ik hoop dat ze zich niet in een afgrijselijk avontuur storten.