Blaze TV presentatrice Sara Gonzales woonde zaterdag een drag bingo evenement bij in Princeton, Texas, in een gemeenschapscentrum dat voorheen de First United Methodist Church was. Ze werd later van het terrein verwijderd.

Gelukkig voor Gonzalez streamden de organisatoren het hele evenement op Facebook, meldt TGP. Gonzalez plaatste een videoclip op Twitter van het evenement dat begint met een bebaarde drag queen die de volgende opmerkingen maakt:

Nu, ik ga een snelle kleine proost doen die ik normaal gesproken doe. Ik bedoel, ik weet dat er hier kleine baby’s zijn. Maar sluit je oren.

Dit is gewoon een traditie die alle dragshows normaal gesproken doen. Dus hef het glas. Cheers to you, cheers to me, cheers to the ones who lick us where we pee.

De video gaat dan over op drag queens die met ontbloot bovenlijf dansen op een reeks liedjes, waaronder Shania Twain’s beroemde single “Man! I feel Like A Woman“. Tegen het einde van het liedje van Twain gooit een van hen zijn fooien op de grond en kleine kinderen brengen het geld terug.

Gonzales’ video eindigt met de bebaarde drag queen die de “kleine helpers” bedankt voor het terugbrengen van het geld.

Onafhankelijk journalist Tayler Hansen meldde dat het drag bingo evenement werd bewaakt door gewapende leden van ANTIFA:

Het begon met het homohuwelijk en het eindigt met kinderverkrachting. Dit zijn tekenen van een samenleving in verval, een vernietiging opzettelijk veroorzaakt door het cultureel marxisme van de Frankfurter Schule.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Er is iets vreselijk mis met Gorsad Kyiv en het is erger dan Balenciaga

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden

https://www.niburu.co › het-complot › 15932-inhuldiging-biden-bevestigt-onze-voorspelling-over-hunger-games
Inhuldiging Joe Biden bevestigt onze voorspelling over Hunger Games24 jan. 2021Inhuldiging Joe Biden bevestigt onze voorspelling over Hunger Games. Al jaren waarschuwen wij dat de film the Hunger Games niet zomaar een fantasieverhaal is, maar een voorbereiding op wat gaat komen. Het is geen toeval dat dit verhaal, geschreven door een lid van een Illuminatibloedlijn (Collins), prominent in beeld komt bij de inhuldiging van Joe …

LADY GAGA HAS A SCHLONG. HOW’S IT HANGIN’ DUDE?

https://www.bitchute.com/video/lj2Q37u3GmmM/

Durachuk
Durachuk
1 maand geleden

Waarom tolereren wij zulke gedrochten in onze maatschappij. In Rusland weten ze hiermee raad.