Ondanks het feit dat hem vorig jaar de kans werd ontnomen om te spelen omdat hij niet voldeed aan de bioterreurmandaten, staat Novak Djokovic met zijn laatste Australië Open zege op het punt om de grootste tennisser in de geschiedenis van de sport te worden. Dit is poëtische gerechtigheid.

Vorig jaar maakte een andere iconische tennisser Djokovic letterlijk belachelijk omdat hij weigerde de bloedklonterprik te nemen. Die “gevaccineerde” speler stortte kort daarop midden in een toernooi “plotseling” in. Tijdens de persconferentie stak hij niet langer de draak met zijn medespelers, maar was hij duidelijk doodsbang. Ook dat was poëtische gerechtigheid.

En hoe reageerde een van de meest productieve seriemoordenaars in de wereldgeschiedenis op de zoveelste toernooiwinst van de grootste tennisser?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Djokovic blijft vaccin weigeren – mist mogelijk US Open

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties