Het aantal gezondheidswerkers en deskundigen dat oproept tot de onmiddellijke opschorting van COVID-mRNA-vaccins neemt toe, en toch sluiten regeringen nog steeds de ogen voor een van de meest gruwelijke misdaden tegen de mensheid.

Zondagavond laat waarschuwde Prof. Retsef Levi van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) voor de risico’s van de experimentele mRNA COVID-vaccins, meldt TGP.

Prof. Levi is sinds 2006 faculteitslid van het MIT in Cambridge, Massachusetts. MIT is een van de beste particuliere universiteiten in Cambridge, Verenigde Staten. Zij staat op de eerste plaats in de QS World University Rankings 2023.

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als practicus en academicus in het gebruik van gegevens en analytics voor de beoordeling en het beheer van risico’s, met name in de context van het gezondheidsbeleid van gezondheidssystemen, evenals het beheer van de veiligheid en de kwaliteit van de productie van biologische geneesmiddelen“, aldus Levi.

De Amerikaanse staat North Dakota stelt nu het gebruik van mRNA-injecties strafbaar

Levi beweert dat noch de regeringen noch de grote farmaceutische bedrijven in staat zijn geweest hun beweringen over de doeltreffendheid waar te maken.

Er zij aan herinnerd dat de voorzitter van Pfizer voor de internationaal ontwikkelde markten, Janine Small, toegaf dat het vaccin nooit is getest op zijn vermogen om overdracht te voorkomen, in tegenstelling tot wat eerder werd aangeprezen.

Levi voegde eraan toe dat de risico’s groter zijn dan de voordelen.

Ik film deze video om mijn sterke overtuiging te delen dat op dit moment alle COVID mRNA vaccinatieprogramma’s onmiddellijk moeten stoppen,” zei hij.

Ze moeten stoppen omdat ze volledig gefaald hebben in het waarmaken van hun geadverteerde belofte met betrekking tot werkzaamheid. En nog belangrijker, ze moeten stoppen vanwege het toenemende en onbetwistbare bewijs dat ze ongekende schade veroorzaken, inclusief de dood van jongeren en kinderen,” vervolgde hij.

Levi presenteerde vernietigende informatie uit verschillende studies waaruit blijkt dat het vaccin zowel onveilig als ondoeltreffend is.

Ik geloof dat het cumulatieve bewijs overtuigend is en onze bezorgdheid bevestigt dat de mRNA-vaccins inderdaad plotselinge hartstilstand veroorzaken als gevolg van door het vaccin veroorzaakte myocarditis. En dit is mogelijk slechts één mechanisme waardoor ze schade veroorzaken,” zei hij.

Gegevens uit het VK, Schotland en Australië repliceren de gegevens uit Israël. Aanvullende gegevens uit Israël geven aan dat de EMS in Israël in 2021 meer dan 3.000 reanimaties meer uitvoerde dan in 2019, wat neerkomt op een stijging van 27%. Twee prospectieve studies uit Thailand en Zwitserland waarin gevaccineerden werden getest voor en na het ontvangen van een vaccin, geven aan dat de percentages hartschade waarschijnlijk aanzienlijk hoger zijn dan de percentages die door klinische diagnose worden vastgesteld. Dit is precies dezelfde bevinding die het Amerikaanse leger in 2015 vond toen het een soortgelijke studie uitvoerde naar het pokkenvaccin.

Hij vervolgde: “Een andere studie van de Harvard Medical School detecteerde in het bloed van kinderen met door vaccin geïnduceerde myocarditis, een hele spike-eiwit, wat een andere indicatie is van het onderliggende mechanisme van schade, maar in feite nog bredere implicaties heeft over de veiligheid van het vaccin gezien het herhaalde bewijs dat we hebben dat het mRNA en de lipiden daadwerkelijk het bloedstelsel binnendringen.

En tenslotte blijkt uit autopsies van mensen die kort na de toediening van het vaccin zijn overleden, dat er in een groot aantal gevallen sterke aanwijzingen zijn dat de dood is veroorzaakt door door het vaccin veroorzaakte myocarditis. Met al dit bewijsmateriaal in het achterhoofd denk ik dat er geen andere ethische of wetenschappelijke keuze is dan deze medische producten uit de handel te nemen en alle mRNA-vaccinatieprogramma’s stop te zetten. Dit is duidelijk het meest falende medische product in de geschiedenis van medische producten, zowel wat betreft werkzaamheid als veiligheid,” zei hij.

Bekijk de video hieronder:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Viroloog slaat alarm: We hebben een fout gemaakt, spike-eiwit is giftig

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
1 maand geleden

De gedachte dat dit een falend medicijn zou zijn is niet juist. Dit is een biologisch wapen dat opzettelijk ingezet is tegen de eigen bevolking van de landen waar het gebruikt is.

Dat het onnodig, onwerkzaam en gevaarlijk is was al snel duidelijk, maar de authoriteiten hebben hun uiterste best gedaan om zoveel mensen te injecteren met dit vergif, waarbij de bedoeling zeer waarschijnlijk sterilisatie en het flink inkorten van de te verwachten levensduur was. Dat zien we nu voor onze neus gebeuren.

Tribunalen om de schuldigen te berechten en te veroordelen zijn dan ook noodzakelijk.

De Doden vragen er om!