Oh, dus de Oekraïense vluchtelingen zijn een stelletje haatdragende racisten?

Ze zijn tegen diverse levendigheid? En we hebben er honderdduizenden geïmporteerd?

Ik kan me nog een stukje herinneren dat Oekraïense vrouwen weer uit Duitsland wegvluchten omdat ze niet door vluchtelingen verkracht wilden worden. Wat een onverdraagzame Blanke Supremacisten importeren we door oorlog te voeren in Oekraïne. En nu vinden ze het VK ook al ongeschikt.

Wat een puinhoop!

Remix:

Oekraïense vluchtelingen weigeren gesponsorde woonruimte in diverse Britse steden omdat zij zich onveilig voelen in buurten waar de bewoners voornamelijk islamitisch zijn, zo is gebleken.

Dat blijkt uit een bericht van de linkse zender Channel 4 News, die beweert dat veel Oekraïense vrouwen in stedelijke gebieden zoals Birmingham het moeilijk vinden zich te vestigen in gemeenschappen die cultureel veel diverser zijn dan zij thuis gewend zijn.

Ja, West-Europa is ‘divers’, dat is onze kracht. Wen er maar aan, want als het Westen wint in Oekraïne, wordt Oekraïne ook divers, inclusief gay-parades, want daar vecht het Westen voor. Misschien had je niet naar het Westen moeten vluchten als je dat niet wil ?

Verslaggever Darshna Soni sprak met een sponsor die zich aanmeldde voor Homes for Ukraine, een regeling waarbij huiseigenaren met vrije kamers door de Britse regering worden betaald om Oekraïense vluchtelingen op te nemen. De sponsor, die in een overwegend islamitische wijk van Birmingham woont, vertelde de verslaggever van Channel 4 News hoe een vrouw die bij haar verbleef, klaagde over “te veel moslims” in de buurt.

Ja, wat denk je. Engeland is een kolonie van Pakistan en Birmingham is de hoofdstad.

“We waren nogal geschokt over hoe moeilijk ze verschillende culturen vond. Te veel moslims, te veel mensen met een andere huidskleur,” zei de sponsor over een Oekraïense vrouw die samen met haar jonge kind bij haar introk.

“Te veel moslims, te veel mensen met verschillende huidskleuren.”

Het kind van de Oekraïense vrouw was ingeschreven op een plaatselijke school waar de meerderheid van de kinderen moslim was, wat de vluchtelinge ertoe bracht haar sponsor te zeggen: “Hij kan daar niet veilig zijn. Er zijn niet genoeg blanke kinderen.”

“De meerderheid van mijn buren zijn moslims, en het zijn fantastische mensen,” vertelde de sponsor aan Channel 4 News, eraan toevoegend dat ze haar Oekraïense gast aanspoorde hen een kans te geven. De plaatsing werd echter voortijdig beëindigd.

Ze lijken me geweldige mensen

In een gesprek met de nieuwszender na een bijeenkomst van een steungroep die is opgericht om Oekraïners te helpen de multi-etnische cultuur van Groot-Brittannië beter te begrijpen, zei een Oekraïense vrouw, Olga genaamd, dat het “verbazingwekkend” was om zoveel mensen met verschillende achtergronden te zien.

Een andere Oekraïense vrouw, Oksana, zei dat zij was verhuisd “van de beste wijk van Kiev naar de slechtste wijk van Birmingham” en gaf toe dat zij “erg bang was omdat dit niet gebruikelijk voor mij was”.

Misschien had je geen oorlog met Rusland moeten beginnen, he ?

De verslaggever vertelde Oksana dat “veel mensen zeer beledigd zouden zijn” dat zij zich onveilig voelde in het gebied, waarop zij antwoordde dat zij de misdaadgegevens van de politie had opgezocht waarin gevallen van islamitisch terrorisme werden gemeld.

Uit de reportage bleek dat ook Oksana inmiddels uit Birmingham is verhuisd naar een ander gebied.

Er zijn talrijke berichten dat Oekraïense vluchtelingen het moeilijk vinden om te wennen aan meer diverse gemeenschappen in Europa, onder meer in Zweden, waar sommige vrouwen kort na hun aankomst aan de plaatselijke media vertelden dat zij naar huis wilden terugkeren uit vrees voor hun veiligheid.

Het is ook niet slim om vanuit het ene oorlogsgebied naar het andere te vluchten. Italië is ook al geen optie voor Oekraïense vrouwen. Italië barst van de negers.

Beestachtig: Afrikaan verkracht Oekraïense vrouw (55) in Italië op de open straat – Giorgia Meloni aangevallen door anti-blanke media omdat ze de video deelt

Beste Olga, je had ook gewoon naar WIT-Rusland kunnen vluchten. Weet je waarom WIT-Rusland WIT-Rusland heet? Omdat het het enige 100% Blanke land op deze wereld is. Bovendien ligt het naast de deur en is het het meest democratische land ter wereld. Er is geen ander land, op Noord-Korea na, waar de leider zo geliefd is dat meer dan 80% van de mensen op hem stemmen.

Noord-Korea neemt geen vluchtelingen op, want zij willen hun huizen aan hun eigen mensen geven.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Je had naar Wit-Rusland moeten gaan Olga. Het is wel mijn keuze als ik dit land moet verlaten vanwege mijn politieke voorkeur:

Wit-Rusland herhaalt mogelijkheid Russische kernwapens te plaatsen – Ik ben voor want lijkt me het beste land om te gaan wonen als politiek vluchteling

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eelke Piers
Eelke Piers
1 maand geleden

Sinds 2014 zijn er evenveel Ukrainers naar Rusland en Belarus gevlucht als naar het Westen. Als je er van uit gaat dat 1/3 van de Ukrainers Russen zijn dan kan ik niets anders zeggen dan dat de mensen liever naar Rusland vluchten dan naar het Westen. Dat de Poolse Ukrainers naar Polen vluchten is logisch
Belarus betekend Bela= Mooi/wit

Hagar
Hagar
1 maand geleden

Ja Ruslandhaters uit Zelenskië, wen er maar aan.

Als West Oekieland ooit bij de EU hoort, en jullie daar terugkeren, moeten jullie wel allemaal homo, travestiet en kinderverkrachter worden, kinderen kweken met zwarten, en elke dag gaan werken om belastingen te betalen zodat de zwarten een mooi leventje kunnen hebben.

Ja zo hoort het in de EU.

Jullie hebben ervoor gevochten, dus geniet er nu maar van.