Bijna niemand wil een verdere escalatie van de oorlog in Oekraïne – maar een NAVO-admiraal spreekt nu specifiek over een oorlog tussen de 30 landen van het pact met de Russische Federatie: de NAVO is “nu klaar voor deze confrontatie”.

Slechts vijf dagen geleden verklaarde de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock “per ongeluk” de oorlog aan de Russische Federatie (wat veel reguliere media wilden verbergen), nu spreekt het hoofd van het Militair Comité van de NAVO specifiek over een directe confrontatie van de 30 NAVO-lidstaten met het Russische leger:

De Nederlandse admiraal Rob Bauer verduidelijkte in een interview met de Portugese tv-zender RTP dat de NAVO nu “klaar” is voor een oorlog met Rusland.

Waarom loopt Nederland toch altijd voorop? Het is om te janken. Het was zo met de Irak oorlog, met de WEF-agenda, en nu weer met de alreeds verloren oorlog tegen Rusland. De Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, Wopke Hoekstra, was de eerste die suggereerde dat we ook wel F-16’s konden sturen. En nu deze malloot weer. Zit er iets in ons drinkwater ?

Pravda:

Bauer herinnerde eraan dat het bondgenootschap vorig jaar tijdens de NAVO-top in Madrid heeft besloten vier extra multinationale gevechtsgroepen op te richten in Bulgarije, Hongarije, Roemenië en Slowakije als reactie op het optreden van Rusland in Oekraïne.

“Dit is een belangrijk signaal voor Rusland… Dat wij voorbereid zijn als zij besluiten achter de NAVO aan te gaan. Dit is een rode lijn. Als er een rode lijn is, dan zijn het de Russen die onze grenzen overschrijden”, aldus de voorzitter van het Militair Comité van de NAVO.

Bauer zei dat de NAVO-landen de civiele industriële productie moeten afstemmen op de behoeften van het leger en sprak zijn steun uit voor het idee van een “oorlogseconomie in vredestijd”.

Hij voegde eraan toe dat hij gelooft dat de strategische doelstellingen van Rusland verder gaan dan Oekraïne, waarbij Moskou het grondgebied van de voormalige Sovjet-Unie wil opeisen.

Die paar NAVO-mannetjes in Bulgarije, Hongarije, Roemenië en Slowakije gaan helemaal niks klaarspelen. En van een “oorlogseconomie in vredestijd” waarin “NAVO-landen de civiele industriële productie moeten afstemmen op de behoeften van het leger” kan al helemaal geen sprake meer zijn nu we geen energie en grondstoffen meer kunnen kopen, omdat we de halve wereld sancties opgelegd hebben.

We hebben niks. We hebben al onze maak-industrie geëxporteerd, het beetje dat we nog hadden wordt stilgelegd omdat het niet kan draaien op wind- en zonne-energie fabeltjes.

Eén van de weinige industrieën waarin we nog voorop liepen, wordt nu de nek omgedraaid door Rutte omdat de Yanks elke Europese concurrentie uit de weg willen ruimen.

Wat wordt die legertop geleerd op de KMA in Breda vraag ik me we eens af. We hebben generaal Middendorp die serieus beweerde dat we klimaatvluchtelingen krijgen. Generaal Van Uhm die begrip op kon brengen voor de jihadi’s nadat zijn eigen zoon door ze vermoord was met een bermbom.

Een neef van me was kolonel en diende meermaals in Afghanistan. Ik sprak hem 15 jaar geleden voor het laatst, dus hij zal nu ook wel generaal of iets dergelijks zijn, en ik vroeg hem wat hij daar dacht te bereiken.

– “We bouwen meisjesscholen en brengen democratie”, zei hij welgemeend.

– “Je bent gek”, zei ik, “Als je je omdraait zijn die meisjesscholen weer dicht, en democratie willen ze niet”.

Het gesprek duurde wat langer dan deze twee zinnen, maar dat is werkelijk wat ze geloven. En het is nergens op gebaseerd.

Zo kan het ook dat Admiraal Rob Bauer denkt dat de “NAVO klaar is voor een directe confrontatie met Rusland”.

Dat is ook nergens op gebaseerd.

Er zijn geen Oekraïners meer om een oorlog mee te voeren. De Oekraïners zijn op.

Zelfs Rob de Wijk beseft dat we niet kunnen winnen en dat de laatste mogelijkheid is dat “wij” manschappen gaan leveren:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De Wijk meldt ook dat de “grote” Amerikaanse denktanks nadenken hoe ze deze oorlog kunnen beëindigen.

Hij verwijst ongetwijfeld naar het RAND-rapport:

Oekraïne: RANDcorp-studie ziet risico’s in langdurige oorlog – Beseft dat Rusland te sterk is

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

17 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
1 maand geleden

Of wel heeft Bob de Bouwer zijn zakken vol Soros-geld, ofwel is hij een hersendode drone, op afstand bestuurd door de Neo-Cons in Warchington.

Rusland heeft de vroegere Sovjet Republieken eerst gewoon onafhankelijk laten worden, en zou ze nu met een wereldoorlog terug willen inlijven??

Bob, als je absoluut oorlogje wil spelen, kom dan wel af met een drogreden die toch een beetje geloofwaardig is he?

Bernardo A.
Bernardo A.
1 maand geleden

Dat is het probleem, je trekt een absolute hansworst een sjiek militair uniform aan en hij begint direct uit zijn nek te kakelen. Met de stuitende arrogantie, dat wij wel landen mogen binnenvallen, maar dat anderen dat recht niet hebben. Als we het dan toch over agressie hebben, laten we dan eens onder ogen zien wat we in Irak en Afghanistan voor ellende teweeg hebben gebracht.

Peterus
Peterus
1 maand geleden
Antwoord aan  Bernardo A.

Kijk naar de video die ik hier plaatste en deel dit.

Kanaloa01
Kanaloa01
1 maand geleden

Een onderzoek wees uit dat slechts 11% van de Nederlanders(op 1 na het laagst) bereid is te sterven voor hun vaderland. De Nederlandse Admiraal Rob Bauer zal waarschijnlijk behoren tot die 11%, samen met Rutte, Kaag en het andere soort die voor Nederland willen sterven. Waarschijnlijk de gehele Koninklijke Familie ook of ze moeten toevallig net in Argentinië zitten en anders kunnen we ze met een gerust hart naar oost Oekraïne sturen om het uit te vechten, maar tegen die tijd zal het gehele bestuurlijke rapaille incl. “ons” koningshuis wel in Argentinië zitten.

Peterus
Peterus
1 maand geleden
Antwoord aan  Kanaloa01

Dat is dan de tijd om hun plaats in te nemen en hen het Nederlanderschap levenslang af te nemen.

Bert van Mokum
Bert van Mokum
1 maand geleden
Antwoord aan  Kanaloa01

Welnee, Bauer zit thuis met zijn poten al leunend op de tafel en snackt wat bitterballen met een paar biertjes. Terwijl al die gasten kogels happen en het moeten doen met water als dat er is. Dit soort mensen moet je tegen een muur zetten en afschieten. Dit zijn de hitsers die een vuurpeleton nodig hebben. Toen de Nederlandse burgers knokten in de linie rond de grebbeberg zat Wilhelmina met haar kut in het pluche in Engeland. Dat takkezooitje wat we een koningshuis noemen hadden het prima daar. Deze idoot zit straks als de pleuris uitbreekt in een diepe kelder te bidden dat het snel over is en hoopt dat hij er levend uitkomt. Kankervolk dit soort mensen. Heb er maar één woord voor over. .UITROEIEN en de hele aanverwante tak die er zo over denkt erbij.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Bert van Mokum
Peterus
Peterus
1 maand geleden

Het corrupte Nederlandse leger.

Dat soort mislukkelingen moeten onze soldaten aansturen wow dat wordt een slachtpartij dat wil je niet weten.

ZONDER SOLDATEN GEEN OORLOG.

IK ZAL DANSEN OP IEDER GRAF VAN ACHTERLIJKE SOLDATEN DIE VECHTEN VOOR BANKEN EN ELITE.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Peterus
Bert van Mokum
Bert van Mokum
1 maand geleden
Antwoord aan  Peterus

TIP: Schiet je leidinggevende een kogel door zijn kop. In een gevangenis zit je veiliger dan aan het front als kanonnenvoer!

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Bert van Mokum
Durachuk
Durachuk
1 maand geleden

Een Admiraal van lik-mijn-lul. Een waardeloos hoopje mens. Ik hoop dat hij genoeg Popla-toiletpapier aan boord heeft want hij zal de haren uit zijn kont schijten van de schrik als de confrontatie met de Rus begint. Het nederlandse leger is alleen maar in staat om onschuldige protesteerders te blokkeren maar oorlog voeren….. volgens mij waren ze in 1940 na 10 dagen ook al murw geslagen.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Durachuk
It's me
It's me
1 maand geleden
Antwoord aan  Durachuk

Klopt en na 10 dagen als verrader in gedeeld bij de Duitse Bundeswehr, denk ook vaak Duitse soldaten gepijpt.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door It's me
JollyJoker
JollyJoker
1 maand geleden

Het probleem van nagenoeg alle westerse leiders is steeds hetzelfde; Carriére. Zgn. adviseurs en politici praten hun leiders naar de mond om er toch vooral bij te horen ipv objectief advies te geven of beslissingen te nemen met het risico als tegendraads te worden gezien. De hele EU draait er bijvoorbeeld op, vanwege hun riante ‘vergoedingen’ zal geen enkele europarlementariër die kip met de gouden eieren willen slachten. Met als gevolg dat iedereen mee heult en er nooit een frisse wind zal waaien. In de deepstate VS is het niet anders.

Hagar
Hagar
1 maand geleden

En deze raaskallende schertsfiguur is een “admiraal” ??

Ja een “admiraal” zoals Rachel Levine waarschijnlijk

John
John
1 maand geleden

De oorlog is allang verloren, maar ik wist dat ze nooit op zullen geven, ook al moeten ze een schoolbus ombouwen tot tank, eventueel met kinderen erin.
Met zulke mensen zijn geen onderhandelingen mogelijk, omdat ze een dolk in je rug zullen steken zodra je je omdraait.
Natuurlijk komt er alleen een einde aan onder Ruslands voorwaarden.
Daarom kan het nog wel 20 jaar duren.

Johan P
Johan P
1 maand geleden

LOL. Ik denk dat die admiraal zich versprak; de NAVO is niet klaar VOOR de oorlog, maar MET de oorlog.
Vrijwel alle wapenvoorraden zijn op, de munitie is op, de Ukrainse mannen zijn op en de westerse mannen zijn al lang op. Op een handjevol na zijn het genderverdwaasde soyboys die een partijtje gaan staan janken als iemand een keertje tegen ze schreeuwt.

It's me
It's me
1 maand geleden

Kijk dit nou een pedofiel die zijn eigen of kleinkinderen of gekochte of geschonken ( gezien zijn positie) krijgt misbruikt.

Hein
Hein
1 maand geleden

weer zo’n held die er klaar voor is. nou, wij zijn er klaar voor om vooral jou naar het slachtveld te sturen

Namets
Namets
1 maand geleden

Als Putin wil wordt DE NAVO binnen 24 uur een Grote Parkeer plaats.