Israël zat achter de drone-aanval van zondagochtend op een Iraanse munitiefaciliteit, meldt de Wall Street Journal, die zich beroept op Amerikaanse functionarissen. De aanval, die Iran zegt te hebben verijdeld, kwam nadat de VS en Israël een reeks ontmoetingen en militaire oefeningen hadden gehouden.

Een met explosieven geladen drone werd neergeschoten door een Iraans luchtverdedigingssysteem, terwijl twee andere in de vroege ochtenduren neerstortten in een beschermend net boven een militaire werkplaats in de stad Isfahan, zei het Iraanse ministerie van Defensie, aldus RT.

Deze mislukte aanval veroorzaakte geen verlies aan mensenlevens en veroorzaakte lichte schade aan het dak van de werkplaats“, benadrukte het ministerie, volgens de staatsmedia IRNA. Teheran beschuldigde Israël aanvankelijk niet van de aanval.

Naamloze Amerikaanse functionarissen en andere “mensen bekend met de operatie” vertelden de Wall Street Journal echter dat Israël verantwoordelijk was voor de aanval. Het Israëlische leger heeft zijn betrokkenheid niet officieel bevestigd, in overeenstemming met zijn gebruikelijke beleid van stilte na aanvallen op buitenlandse doelen.

De aanval kwam nadat CIA-directeur William Burns vorige week een onaangekondigd bezoek aan Israël had gebracht om Iran te bespreken. Hoewel de details van zijn gesprek met zijn Israëlische collega’s onbekend zijn, vertelde generaal Herzi Halevi, de stafchef van de Israëlische defensiemacht, vorige week aan de Wall Street Journal dat de VS en Israël “offensieve capaciteiten” aan het voorbereiden waren voor gebruik tegen de Islamitische Republiek.

Deze “capaciteiten” werden vorige week gedemonstreerd toen de twee bondgenoten hun grootste gezamenlijke militaire oefeningen ooit hielden, waarbij ze bijtanken in de lucht en aanvallen op luchtverdedigingssystemen oefenden.

Washington heeft Teheran ervan beschuldigd de militaire operatie van Rusland in Oekraïne te steunen door “kamikaze“-drones te leveren. Hoewel Rusland en Iran dit officieel hebben ontkend, zijn beide naties sinds het begin van het Oekraïense conflict nader tot elkaar gekomen: hun handelsomzet is in 2022 toegenomen en eerder deze maand zijn hun bankkaartsystemen geïntegreerd.

Gen. Halevi zei dat de VS en Israël er uitdrukkelijk naar streven “de slechte acties die Iran over de hele wereld onderneemt te beperken“, met inbegrip van zijn “negatieve bijdrage” aan het conflict in Oekraïne.

De drone-aanvallen van zondag gebeurden te midden van berichten op sociale media over explosies in de Islamitische Republiek. Een explosie deed zich voor in een olieproductiebedrijf in de noordwestelijke stad Azarshahr in de provincie Oost-Azerbeidzjan, terwijl een aardbeving met een kracht van 5,9 op hetzelfde moment de provincie trof. De explosie in de oliefabriek wordt niet aan opzet geweten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Biden kondigt aan dat Amerika Iran “vrij snel” zal bevrijden – (Video)

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden

https://youtube.com/shorts/cOmIaqL3WmQ?feature=share

Jerusalem tonight singing that they are waiting for Messiah

Wie zegt mij dat God geen humor heeft, hier is een Messias

De antichrist zal geen verlangen hebben naar vrouwen. (Daniël 11:37) Zoals we weten, is Obama homo.

37 En op de goden zijner vaderen zal hij geen acht geven, noch op de begeerte der vrouwen; hij zal ook op geen god acht geven, maar hij zal zich boven alles groot maken

Hier weer een ritueel

De super bowl van dit jaar vindt plaats op 12/2 (212= aka 33) in het State Farm (Cain First farmer) stadion in Glendale, Arizona. Het huis van de “kardinalen van Arizona”. (Bisschoppen/priesters) Het is de vierde keer dat de staat Arizona de kom organiseert. 4 = vierkant/kubus = Saturnus/Satan.
Arizona “Kardinaal” = scharnier. Het apparaat waarop de deur draait. Rooms-katholieke bisschoppen (kardinaal) dragen ROOD. De kleur rood wordt geassocieerd met Venus (lucifer) en rozerode crux (Rozenkruisers) evenals bloedvergieten en oorlog. Hun opstandige godin. Ook Mars (planeet ROOD) oorlogsgod. Ook kardinaal (scharnier) datgene waaraan iets draait of hangt: pool van de hemel. Zie ook “kardinale punten; N, Z, O & W. Die geassocieerd zijn met het getal 4 (kubus/vierkant Saturnus). Er is een godin genaamd “carded” – (deurspil) godin van het scharnier. We krijgen ook “hartstilstand” en woorden als vleselijk (minded), cardio, carnivoor, van kardinaal. De godin stond bekend als de bewaker van het hart. Ze werd door Wissowa beschouwd als een chtonische (onderwereld / aarde / bodem) godheid, en een maangodin door pettazzoni, een bonengodin door latte, en een patrones van de spijsvertering door Dumezil.
Het woord kundalini is genoemd als het woord “kardia”! De slang/kundalini demonische anti-geest. De feniks is ook gekoppeld aan de kundalini en de hersenen, in het bijzonder de medulla oblongata. Het lijkt allemaal verband te houden met de slangachtige kundalini-activering voor een demonische bezetenheid.

Als je naar de afbeelding hieronder kijkt, zie je wat lijkt op een feniks in de hersenen (een deel van de medulla oblongata). Een gevederde slang (Quetzalcoatl).

comment imageEdwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden

Ik wilde alles laten zien over Obama de antichrist

Nu word ik digital aangevallen en spiritueel

Krijg niks geplaatst ,als je me geloofd ?