Na publieke opmerkingen van Netanyahu waarin hij vertelde over zijn eerdere inspanningen in 2013 om illegale immigranten die het land binnenkwamen vanaf Israëls grens met Egypte te beteugelen, kondigde de premier een plan aan om het resterende deel van de 60.000 Afrikanen die het land binnenkwamen voordat het een barrière kon opwerpen om hen te verhinderen, uit te zetten.

Sindsdien heeft Israël al een derde van dat aantal – 20.000 – uitgezet. Desondanks heeft Netanyahu zijn harde immigratieretoriek verdubbeld door een beleid aan te kondigen waarbij Afrikaanse migranten een betaling ter waarde van 3.500 dollar en gratis vliegreizen worden aangeboden om terug te keren naar de landen waaruit zij zijn geëmigreerd, meldt Zero Hedge. “We hebben er ongeveer 20.000 uitgezet en nu is het zaak de rest terug te sturen,” zei Netanyahu.

Verdere details over het beleid verduidelijken hoe Israël zal samenwerken met alternatieve bestemmingen om Afrikaanse migranten uit te zetten. Migrantenrechtengroeperingen vermoeden dat Rwanda en Oeganda samenwerken met Netanyahu’s regering om de massale deportatie mogelijk te maken.

Israëlische immigratieambtenaren meldden dat er momenteel 38.000 migranten illegaal in Israël verblijven en dat er 1.420 in detentiecentra worden vastgehouden. Terwijl de stimulans van 3.500 dollar om Israël te verlaten nu op tafel ligt, hebben deze ambtenaren verklaard dat die geldelijke beloning na maart zal afnemen tot uiteindelijk nul en dat migranten die daarna nog in het land worden aangetroffen, zullen worden opgesloten.

Netanyahu’s meest recente immigratieaanval is niet het eerste geval waarin een Knesset onder zijn bewind wordt verguisd vanwege een beleid dat door critici wordt gekenmerkt als een xenofobe schending van de mensenrechten.

In 2013 kwam een rapport naar buiten dat Afrikaanse migranten die naar Israël kwamen, zonder het te weten verplichte contraceptieve injecties moesten ondergaan. Depo-Provera-injecties die in periodes van drie maanden werden toegediend, trokken vergelijkingen met gedwongen sterilisatiecampagnes zoals die tijdens de Holocaust. Die mensenrechtenschending trof meer dan 130.000 Ethiopische migranten die zelf Joods waren en naar Israël waren gerepatrieerd onder de leuze van Aliyah, die Joden erkennen als het geboorterecht van hun religieuze aanhangers om hun toevlucht te zoeken in Israël.

Om steun te verwerven voor zijn huidige voorstel om een massale uitzetting van Afrikaanse migranten te initiëren, heeft Netanyahu de angst onder zijn burgers in het hele land aangewakkerd door de illegale immigranten te karakteriseren als een existentiële bedreiging voor Israël, een vaak herhaalde zin die hij gedurende zijn decennia in de Israëlische politiek op zijn tegenstanders heeft gericht.

Netanyahu zette uiteen dat zijn impuls om migranten te deporteren geworteld was in populistische steun, en schetste een beeld waarin hij illustreerde hoe inwoners van Tel Aviv in angst leven door de aanwezigheid van Afrikanen die zich daar zijn komen vestigen. “Dus vandaag komen we onze belofte na om de rust, een gevoel van persoonlijke veiligheid en recht en orde te herstellen voor de bewoners van het zuiden van Tel Aviv en die in vele andere wijken,” zei hij.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het Coudenhove-Kalergi plan – De genocide op de volkeren van Europa

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

12 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
1 maand geleden

Als Israel dit kan, kunnen wij dit ook!

Waar een wil is, is een weg!

Hagar
Hagar
1 maand geleden

Immigratie, naturalisatie en integratie hebben maar één doel: de Arische Volk overwoekeren met snelkwekende primitieve vreemdelingen, zodat ons Volk voor eeuwig uitgeroeid wordt.

Dit is het fameuze Kalergi-plan, het is de doelstelling van de Europese Unie.

In realiteit is het laten terugkeren van de immigranten een ideale oplossing voor alle problemen:

Het is de oplossing voor de hoge bevolkingsdichtheid, de werkloosheid, de staatsschuld, de criminaliteit, de hoge belastingen, de hoge woningprijzen, het jaarlijkse begrotingstekort, het tekort aan huurwoningen, de overbelasting en vervuiling van het leefmilieu, het steeds inkrimpen van de vrije natuur, de tekorten in de gezondheidszorg, de overbevolkte gevangenissen, de overbelasting van justitie, de overbelasting van de politie, de overvolle ziekenhuizen, de onbetaalbaarheid van de sociale zekerheid, de hoge prijs van bouwgrond en landbouwgrond, de import van besmettelijke ziekten, virussen, parasieten, schimmels en bacteriën, de overbelasting van het onderwijs, de dalende kwaliteit van het onderwijs, de terroristische aanslagen, de vervreemding van het volk tegenover de staat, de hoge voedselprijzen, de hoge energieprijzen, de algemene inflatie, de lage arbeidsparticipatie, de verloedering van de steden, de enorme toename van personen die alleen maar consumeren en niets produceren, de verstedelijking, de overbelasting van onze verkeersinfrastructuur, de toename van het aantal laagbegaafde en ontewerkstelbare personen, de overvloed aan dodelijke scheten, het teveel aan dodelijk stikstof, enz.. enz…

Al deze problemen zouden drastisch verminderen indien we een radicaal terugkeerbeleid zouden voeren.

Dit is een wetenschappelijke waarheid, maar geen enkele onderzoeker mag of wil of durft het zeggen.

NormaalRidder
NormaalRidder
1 maand geleden

Speciale actie: Boek nu nog snel een enkeltje Israel en krijg 3500 dollar cashback plus een gratis retour ticket. **

** actie loopt tot eind maart.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden
Antwoord aan  NormaalRidder
Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden

Als het over Israël gaat ben ik de meester

Europa 12 stammen

https://odysee.com/@SkyDomeAtlantis:4/trim.2A7207A6-35A9-4C11-A389-66517379E810:5

De zonen Gods zijn blank

Wij Nederland zijn de stam Zebulon

wat iedereen gaat meemaken word ongelofelijk

Ik Hou van mijn ABBA in de hemel

Zo Darwin apen wakker worden

https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse4.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.9PYVzHGcm_eYi5KSmV6o4QAAAA%26pid%3DApi&f=1&ipt=554519907f069ef2e8b0b3128b1b25db544d4f7f70e3e3d19ad7eaba4e43a813&ipo=images

Hans Vogel
Hans Vogel
1 maand geleden

Eigenlijk wel komisch deze episode. Duizendmaal pardon, maar ik kan het niet helpen dat het me toch een beetje doet denken aan die ene Duitse staatsman die iets meer dan 88 jaar geleden alle joden het land uit wilde sturen. Uiteindelijk hebben er ca. 350.000 met allerlei gunstige regelingen (en speciale opleidingen door o.a. de SS) het land verlaten. Velen zijn toen naar het “Veilige Land” gegaan, of het “Geroofde Land,” in te vullen naar wens. De operatie die de onbesnorde Leider van Israel nu beoogt, betreft dus 60.000 mensen. Israel heeft 10 miljoen inwoners, Duitsland indertijd ongeveer 65 miljoen, ruim zes keer Israel van nu. Dat getal van 60.000 mensen die het land uit moeten, is verhoudingsgewijs bijna exact evenveel als de Duitse Leider destijds de deur heeft gewezen. Hm, interessant toch, geschiedenis.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden
Antwoord aan  Hans Vogel

Velen zijn toen naar het “Veilige Land” gegaan, of het “Geroofde Land,” 

Hitler doet vrijmetselaarshanddrukken en tekens

comment image

Een duidelijk vrijmetselaarsbord met de linkerhand (de twee middelste vingers zitten aan elkaar geplakt terwijl de anderen ervan gescheiden zijn, een onnatuurlijke positie) 

Deze eerste afbeelding is in feite een schilderij van Heinrich Knirr (gemaakt in 1937). 

Sceptici zouden natuurlijk kunnen denken dat Knirr dit vrijmetselaarsbord misschien heeft uitgevonden en Hitler het nooit heeft gedaan. Maar historici zeggen dat Knirr zijn schilderijen heeft gemaakt van de foto’s van Heinrich Hoffmann. En hij probeerde de foto zo getrouw mogelijk te kopiëren. Er is maar één schilderij uit het leven van Adolf Hitler: het is een portret gemaakt door Knirr in 1935, in Berchtesgaden. Alle andere zijn gemaakt van foto’s. 

Je zou ook de hypothese kunnen maken dat Knirr misschien zelf een vrijmetselaar was en dat hij dit vrijmetselaarshandteken kwaadwillig heeft geschilderd. Maar als Hitler en het nazi-regime waren geweest wat ze leken te zijn, zou Knirr dat nooit hebben aangedurfd. Aangezien het portret door iedereen zou worden gezien, zou hij hebben gevreesd dat een of andere antimagnetische nazi het vrijmetselaarsbord zou hebben kunnen herkennen. Dan zou hij in de gevangenis of in een concentratiekamp zijn gestuurd, of zelfs geëxecuteerd zijn. Hij zou nooit zo’n risico hebben genomen alleen vanwege het kleine plezier een vrijmetselaarsbord op een schilderij van Hitler te zetten. 

Het is dus inderdaad Hitler die dit vrijmetselaarsbord deed.

Hoe dan ook, er is een ander beeld waarop Hitler hetzelfde teken doet. En deze keer is het een foto.

comment image

 Hetzelfde vrijmetselaarshandteken (foto uit 1925, kort nadat Hitler werd vrijgelaten uit de gevangenis van Landsberg)

Een ander schilderij gemaakt door Heinrich Knirr toont een ander soort vrijmetselaarsbord.

comment image

 Het schilderij van Knirr is wederom gemaakt van een foto van Heinrich Hoffmann (gemaakt in oktober 1935)

Deze keer is het een leeuwenpoot (linkerhand). Als de vingers een hoek van 90 ° met de vuist maakten, zou je kunnen zeggen dat het niets betekent. Maar hier maken de vingers een hoek tussen de 30 en 45 graden met de hand. Het is een heel onnatuurlijke positie. Het is dus duidelijk het maçonnieke teken van een leeuwenpoot.

De volgende foto’s gaan over Hitler die vrijmetselaarshanddrukken doet (met dank aan thirdeyewise die ze hier plaatste )

comment image

Dus, waarom zou Hitler vrijmetselaarshanddrukken en gebaren doen, als hij echt was? Waarom was het opperhoofd van de nazi-partij, iemand die een extreem anti-metselaar moest zijn, vrijmetselaarshanddrukken en gebaren? Het antwoord is simpel en duidelijk: omdat Hitler natuurlijk een metselaar was (en een jood). Hij was niet wat hij leek te zijn. Hij was in feite een jood die aan de macht werd gebracht om Joodse leiders toe te staan Israël te creëren en er gingen veel joden naartoe.

Het kunnen natuurlijk nepfoto’s zijn, gemaakt door joden om op een of andere dag “ontkracht” te worden en zo de theorie dat Hitler een jood was, belachelijk te maken. Joden doen dat graag (bijvoorbeeld het Afrikaanse DNA van Hitler). Al die foto’s zijn echter al decennia lang bekend. Zoiets zou dus zeer onwaarschijnlijk zijn. Er zouden twee versies van de foto’s zijn. Dit zou gemakkelijk te vinden zijn. Deze manipulatie zou snel zijn geïdentificeerd.

comment image

comment image

comment image

Vrijmetselaars herkennen elkaar via onder andere een bepaalde en in het geheim afgesproken handdruk. Zij hebben de eed afgelegd om elkaar te helpen, waardoor zij gemakkelijk in het geheim aan de top van het openbare bestuur terechtkomen. Voor de bouwwereld geldt overigens hetzelfde. In het alledaagse leven zult U zelden een gewone vrijmetselaar tegenkomen. Als U iemand een keer een vrijmetselaarshanddruk ziet geven, is het waarschijnlijk direct een professor, burgemeester, partijvoorzitter, minister of president. De hooggeplaatste vrijmetselaars dragen ook vaak een opvallende boodschap uit.

Jerome
Jerome
1 maand geleden
Antwoord aan  Edwin Vissers

Luister naar de excellente presentaties over de mensen achter Hitler en de nazi’s op truth hertz radio, op odysee.com.
Het zijn de uren van het luisteren zeer waard.

Eelke Piers
Eelke Piers
1 maand geleden
Antwoord aan  Edwin Vissers

Hitler hoeft geen Jood (afstammeling van Juda) te zijn. Hij kan ook een afstammeling van Zebulon zijn zoal de vele west Europeanen

Eelke Piers
Eelke Piers
1 maand geleden
Antwoord aan  Hans Vogel

Geroofde land1?????
Sinds 1890 kwamen de Joden massaal naar hun land Israël en kochten de grond van de Effendi’s (een soort gemeentebestuur want de grond was gemeenschappelijk),
Palestina was toen een bijna leeg land (Jerusalem met 24.000 inwoners voornamelijk Joden
Na de val van het Ottomaanse rijk werd Palestina door de Volkerenbond en later door de UNO aan de joden toegewezen.
Toen de oorlog in 1967 begon vluchten de aanwezigen Palestijnen massaal naar Libanon en andere moslimlanden omdat de moslims hadden beloofd om iedereen in Israël te vermoorden. Man, vrouw en kind.
Bijna alle ouderen zijn in het buitenland geboren en getogen en na de oorlog naar israël getrokken want daar was werk en weinig armoede en de rest zijn kinderen van hun.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden

comment image

comment image

comment image

Vrijmetselaarshanddruk (duim naar beneden geknikt over de knokkels van de tegengestelde hand) vanaf rechts gegeven door voormalige Amerikaanse president Barack Obama aan Libische leider Moammar al-Qadhafi (links) en door voormalige premier van Engeland Tony Blair aan paus Benedictus (rechts); president Obama heeft zich op een zeer opvallende wijze ingezet voor de islam, Tony Blair heeft verschillende keren letterlijk opgeroepen om tot een nieuwe wereldorde te komen

comment image

Vrijmetselaarshanddruk (duim naar beneden over de knokkels van de tegengestelde hand) vanaf rechts gegeven door voormalige Griekse minister-president Antonis Samaras aan voormalige Franse president François Hollande (links) en door minister-president van Nedersaksen Ernst Albrecht aan voorzitter liberale fractie in het Europese parlement Guy Verhofstadt (rechts)

Vrijmetselaars herkennen elkaar via onder andere een bepaalde en in het geheim afgesproken handdruk. Zij hebben de eed afgelegd om elkaar te helpen, waardoor zij gemakkelijk in het geheim aan de top van het openbare bestuur terechtkomen. Voor de bouwwereld geldt overigens hetzelfde. In het alledaagse leven zult U zelden een gewone vrijmetselaar tegenkomen. Als U iemand een keer een vrijmetselaarshanddruk ziet geven, is het waarschijnlijk direct een professor, burgemeester, partijvoorzitter, minister of president. De hooggeplaatste vrijmetselaars dragen ook vaak een opvallende boodschap uit.
comment image
Links geeft paus Franciscus een normale handdruk aan Turkse president Recep Erdogan en rechts een vrijmetselaarshanddruk (duim naar voren over de knokkels van de tegengestelde hand) aan de Engelse koningin Elizabeth; de paus heeft meerdere malen opgeroepen om meer Afrikaanse economische vluchtelingen op te nemen in de EU
comment image
Vrijmetselaarshanddruk (duim naar beneden geknikt over de knokkels van de tegengestelde hand) vanaf rechts gegeven door voormalige Amerikaanse president Barack Obama aan Libische leider Moammar al-Qadhafi (links) en door voormalige premier van Engeland Tony Blair aan paus Benedictus (rechts); president Obama heeft zich op een zeer opvallende wijze ingezet voor de islam, Tony Blair heeft verschillende keren letterlijk opgeroepen om tot een nieuwe wereldorde te komen
comment image
Vrijmetselaarshanddruk (duim naar beneden over de knokkels van de tegengestelde hand) vanaf rechts gegeven door voormalige Griekse minister-president Antonis Samaras aan voormalige Franse president François Hollande (links) en door minister-president van Nedersaksen Ernst Albrecht aan voorzitter liberale fractie in het Europese parlement Guy Verhofstadt (rechts)
 
De aanwezigheid van vrijmetselaars op hoge posities in de samenleving is niet iets om grappen over te maken, zoals tegenwoordig zo vaak (waarschijnlijk opzettelijk) gebeurt. In de bestuurlijke top zijn zij namelijk in staat om te beslissen over Uw leven en Uw toekomst, terwijl U het niet weet en waarschijnlijk niet wilt. Vooral in zuidelijke landen is het lidmaatschap van de vrijmetselarij min of meer de enige manier om aan een goede baan te komen. De zuidelijke landen, te beginnen met België, leveren daardoor relatief veel vrijmetselaars voor bijvoorbeeld het Europese Parlement en de Europese Commissie. De invloed van de vrijmetselarij betreft dus het Nederlandse openbare bestuur en de niet-gouvernementele organisaties maar vooral het bestuur op het niveau van de Europese Unie. Bedenk daarbij dat de meeste nieuwe regelgeving tegenwoordig vanuit de Unie komt.

Ik heb nog een kilometer van dit soort waarheden ,ze wille me niet voor niets vermoorden

Rudolf
Rudolf
1 maand geleden

Als je je ziel verkocht hebt aan de grote KWAKZALVERS, de Big-Farmaduivel en je hele eigen volk grondig hebt verziekt door het massaal in te spuiten met kwakzalversvergif, kun je dan nog een ‘lichtend voorbeeld’ zijn ? Laat me niet lachen ! De andere reacties lezend kun je al zien dat ook de motieven hierachter allereerst ronduit smerig zijn… En wat die reacties zelf betreft…Weet je, alle grote groepen, gemeenschappen die trappen in de valkuil van domme oneerlijkheid door te gaan denken dat ze zelf superieur en beter dan alle anderen zijn zoeken ook altijd andere groeperingen, organisaties totaal te demonisreren, af te wijzen, te verketteren, op grond van wat voor klinkklare nonsens en doorzichtige spookverhalen ook.. Heel goedkoop allemaal om zich omhoog te kunnen stuwen op het vertrappen van anderen.. Al dan niet terecht, altijd een zwaktebod..De behoefte hieraan doet zich namelijk doorgaans in hoge mate voor bij het zich realiseren van eigen tekorten en incompetentie en kort voor het zelf in elkaar stuiken, de eigen complete ondergang… Doe hier wat mee…of niet !!