Scholz hield twee dagen zijn rug recht en bezweek toen onder Poolse en Amerikaanse druk en gaf toestemming aan andere landen hun Duitse Leopards naar Oekraïne te sturen en zegde er zelf ook twee dozijn toe.

De hele wereld weet dat de Yanks nooit een belofte nakomen, maar de Duitsers zijn wat traag van begrip. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Bearbock, beweerde dat Duitsland in oorlog is met Rusland, maar Rusland heeft Duitsland niet aangevallen.

De Polen hebben de Yamal-gaspijpleiding naar Duitsland dicht gedraaid en de Anglo’s hebben Nordstream opgeblazen. Duitsland wordt door zijn eigen ‘geallieerden’ aangevallen. De economische ineenstorting die daar het gevolg van is, is nog niet genoeg voor de Yanks, ook het laatste restje militaire capaciteit van Duitsland moet ontmanteld worden om alle toekomstig verzet in de kiem te smoren (mocht het ooit bij de Duitsers gaan dagen wat er aan de hand is).

De oorlog in Oekraïne biedt de Verenigde Staten een “unieke kans” om de Duitse wapenindustrie te verdringen: “Het gaat om geld, macht en invloed”

Heeft Duitsland zich laten overhalen om zijn felbegeerde Leopard 2 tanks naar Oekraïne te sturen met de belofte dat de VS hetzelfde zou doen met de M1 Abrams?

De VS beweren nu dat ze hun helft van de afspraak maanden of mogelijk jaren niet kunnen nakomen.

Fox News, “Biden’s promise to send tanks delayed by lack of inventory: reports”:

Ondanks de belofte van president Biden om woensdag 31 Abrams M1 tanks naar Oekraïne te sturen, kan het volgens berichten maanden duren voordat het geschut arriveert.

De New York Post meldde dat Pentagon woordvoerster Sabrina Singh bevestigde dat de VS op dit moment niet genoeg M1 Abrams tanks in voorraad heeft om naar Oekraïne te sturen.

“We hebben deze tanks gewoon niet in overvloed beschikbaar in onze Amerikaanse voorraden, en daarom gaat het maanden duren om deze M1A2 Abrams naar Oekraïne over te brengen,” vertelde Singh aan de Post.

Als de tanks in het bezit waren van het Pentagon, zou het minder dan een week duren om de tanks te verschepen. Maar als het Oekraïne Security Assistance Initiative, of USAI, programma wordt gebruikt, kan het maanden of jaren duren omdat de regering via aanbestedingen aannemers identificeert en inhuurt om de wapens te bouwen.

De manier waarop de VS de Nord Stream-pijpleidingen van Duitsland/Rusland hebben opgeblazen, hun economie hebben vernield met eindeloze “anti-Russische” sancties en hen nu belazeren met deze tankdeal is ronduit vernederend!


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De crisis in Oekraïne gaat niet over Oekraïne. Het gaat over Duitsland

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Balou
Balou
1 maand geleden

De yanks hun rijk is bijna uit, zij zullen door de knieën gaan en in een hoekje gedreven worden waar ze nooit meer durven uit komen. Zij zelf zien dit aankomen en proberen, gedreven door machtswellust en waanzin, hun criminele pels nog te redden terwijl ze, geestesziek als ze zijn, niet willen inzien dat de schuld van heel deze situatie volledig bij hun zelf ligt. De dag dat ze door de knieën zullen gaan zal één groot feest zijn over heel de wereld en zal de geschiedenis ingaan als de dag van de grootste bevrijding aller tijden..

Marco "
Marco "
1 maand geleden

Genaaid : vast en zeker & dubbel ook !

Had het nog niet zo meegekregen ,maar A de VS kan wel een boel sturen : maar rekening naar Duitsland / EU !
( Europa is stuk – Interview Karel van Wolferen met Marcel de Graaff / 38:32

)

Dee
Dee
1 maand geleden
Antwoord aan  Marco "

Ik vertrouw die uil in het logo niet.

Berthabet
Berthabet
1 maand geleden
Antwoord aan  Marco "

Mooi interview!!

Hagar
Hagar
1 maand geleden

Het 40 jaar oude ontwerp van de fameuze “Vader Abraham” tanks is vooral bedoeld om oorlogen in het Midden-Oosten te voeren ter uitbreiding van Israel.

In de Oekie-winter zullen ze waarschijnlijk afgaan als een gieter, dus ze moeten eerst nog aangepast worden.

Dee
Dee
1 maand geleden

Tja, daar hadden de Indianen al de nodige ervaring mee. Spreken met dubbele tong noemden zij dat.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Dee