Tegenwoordig kan bijna niemand de gevaren van mRNA-COVID-injecties negeren. In plaats van ze van de markt te halen en direct te onderzoeken wie wat wanneer wist, vragen diezelfde bedrijven nu aan de regelgevende instanties om per direct meer mRNA-vaccins op de markt te brengen.

De mRNA-griep- en RSV-injecties staan ​​voor de deur en als er geen wettelijke obstakels zijn voor hun vrijlating, kunnen ze mogelijk nog meer kwaad aanrichten dan de COVID-injecties, als dat al mogelijk is.

De Amerikaanse staat North Dakota deed niet mee aan de Coronamaatregelen en maakte een wettelijk einde aan de verplichte vaccinatie en vaccinatiebewijzen, schrijft dr. Peter F. Mayer. Een nieuwe wet stelt nu het gebruik van mRNA-injecties strafbaar:

Een nieuwe sectie voor hoofdstuk 12.1-31 van de North Dakota Century Code wordt als volgt gemaakt en gehandhaafd: MRNA-technologie – Verboden – Straf.

1. Niettegenstaande enig ander statuut, mag niemand in deze staat een vaccin verstrekken of toedienen dat is ontworpen met behulp van messenger-ribonucleïnezuurtechnologie voor gebruik bij een mens of ander zoogdier.

Moderna is zo brutaal en schaamteloos dat terwijl miljoenen mensen nog steeds last hebben van hun eerste mRNA-injectie, het bedrijf verkondigt dat zijn nieuwe RSV mRNA-injecties … maar liefst 84% effectief zijn.

Te oordelen naar de COVID-prik, die zogenaamd 94% effectief was vanaf de eerste dag, maar in werkelijkheid werden gevaccineerde mensen pas na 5 weken als gevaccineerd beschouwd en boden ze hooguit bescherming tegen ziekten gedurende ongeveer 3 maanden, als ze al bescherming boden. Alles wat daarvoor en daarna kwam, evenals de gevallen van myocarditis en 1500 andere bijwerkingen, en de sterfgevallen, zelfs bij jonge mensen, werden en worden hardnekkig ontkend door Big Pharma, hun regelgevende agentschappen en politici.

Na deze ervaring kunnen we ons alleen maar voorstellen hoe “veilig en doeltreffend” een vaccin kan zijn dat wordt aangeprezen als “slechts” 84% doeltreffend. Albert Bourla van Pfizer kondigde ook aan dat de onderneming in juni of juli een mRNA-griepvaccin zal lanceren en later in het jaar een ander gecombineerd coronavirus- en griepvaccin op basis van een mRNA-platform.

Nadat Moderna de belangrijkste resultaten van haar eigen proef had gepubliceerd (studies door derden waren uiteraard niet vereist), vertelde Stéphane Bancel, de CEO van het bedrijf, aan CNBC in Davos dat het bedrijf alle drie fasen van de klinische proef met het RSV-vaccin in slechts één jaar kon voltooien (in plaats van zes tot acht jaar) en nu een versnelde goedkeuring zal aanvragen bij de FDA om het vaccin volgend najaar op de markt te brengen. Een mooi vervolg op zijn onthulling dat het bedrijf al aan het COVID-vaccin werkte voordat het virus een naam had!

Bedenk dat RSV het prototype was van een mislukt vaccin in de jaren zestig en dat de farmaceutische industrie er 55 jaar lang niet in geslaagd is een doeltreffend vaccin te produceren. Toch worden we geacht te geloven dat het bedrijf op de een of andere manier in staat was de code te kraken, en dat het natuurlijk geen van de problemen zal herhalen die zijn veroorzaakt door het Corona-vaccin, dat overigens vóór 2020 ook nooit werkte. Heeft iemand zich ooit afgevraagd hoe twee ondernemingen (Moderna en BioNTech) die er jarenlang niet in slaagden één enkel product op de markt te brengen, plotseling belangrijke spelers kunnen worden in de grootste pandemie ooit en dan plotseling meer dan een dozijn mRNA-producten beschikbaar hebben?

Het RSV-vaccin van 1967 was een complete ramp en resulteerde in de ziekenhuisopname van 80% van de zuigelingen en peuters die aan de klinische proef deelnamen en in het ziekenhuis werden opgenomen. Het Children’s Hospital of Philadelphia legt op zijn website uit dat het RSV-vaccin een uitstekend voorbeeld was van gevaarlijke antilichamen die antilichaam-afhankelijke ziekteversterking veroorzaken, waarbij de “antilichamen fungeren als een ‘paard van Troje’ dat de ziekteverwekker in staat stelt de cellen binnen te dringen en de immuunrespons te versterken”.

TKP heeft onlangs melding gemaakt van de enorme variaties en grote toleranties in ingrediënten en eindproducten van vaccins. Slechts de helft van het mRNA hoeft intact te zijn. Dit betekent dat zowel het aantal lipide nanodeeltjes (LNP’s) als de stabiliteit ervan en het mRNA-gehalte per vaccindosis kunnen verschillen. Dit maakt het uiterst moeilijk om ervoor te zorgen dat elke vaccindosis dezelfde hoeveelheid werkzame stof bevat, aangezien de specificaties voor de productie reeds grote variaties toelaten: zo kan het gehalte aan ALC-0315 en ALC-0159, DSPC en cholesterol in Comirnaty van Biontech/Pfizer tot 100% variëren. Dit is analytisch en productioneel zeer onzuiver en ongeloofwaardig. Dit zou echter een mogelijke verklaring kunnen zijn voor het feit dat de bijwerkingen bij sommige mensen onmiddellijk optreden, bij anderen later en bij sommigen helemaal niet.

Een andere aanwijzing voor verschillende vaccinreacties is al te vinden in de productspecificatie van het mRNA. Voor het uitbrengen van de vaccins hebben de fabrikanten uiterst bedrijfsvriendelijke specificaties vastgesteld. Zo hoeft slechts ≥ 50% van het gebruikte mRNA intact te zijn. Daarom is het voldoende als iets meer dan de helft van het mRNA intact is om aan de kwaliteitscriteria te voldoen. De overige 50%, waar ze ook voor mogen coderen, zijn niet gespecificeerd. Men ziet af van dure filtratieprocessen en accepteert de onzuiverheden. Ook hier is reeds aangetoond dat dit een probleem is, aangezien in de monsters zowel onzuiverheden in dubbelstrengs RNA als in DNA zijn aangetroffen.

En dergelijke producten worden dan zelfs voor zeer jonge kinderen goedgekeurd. Daarom is de stap van North Dakota om mRNA-preparaten te verbieden en het gebruik ervan strafbaar te stellen, terecht en belangrijk.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uitgelekte documenten: Moderna-vaccin was volledig ontwikkeld voordat COVID-19 opdook

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wim bierman
wim bierman
1 maand geleden

WHO did it