Kijk naar deze video. Kijk ernaar. Het zijn kleine kinderen. Ze pushen dit agressief aan kleine kinderen. Kleuters. Alles wat een kind doet is kijken naar volwassenen (en oudere kinderen) en leren. Ze kopiëren alles. Dit is de definitie van hersenspoeling. Het is een politieke agenda om kinderen te molesteren en fysiek te verminken.

Jij bent hier getuige van. God zal je vragen wat je eraan gedaan hebt. Ik zou zeker niet willen dat mijn antwoord zou zijn “Ik zei niets omdat ik mijn baan niet wilde verliezen.”

Niemand kan beweren dat hij niet wist wat er in Amerika gebeurde. Hetzelfde staat hier te gebeuren want we worden in een razend tempo overspoeld met het wokeïsme van de Frankfurter Schule dat vanuit de VS naar Europa over komt waaien. We moeten ons militair, economisch en vooral ook cultureel bevrijden van het Amerikaans juk en we hebben geen minuut te verliezen.

Dit is Weimar in het kwadraat op steroïden.

Life Site News:

Een video die naar verluidt aan kinderdagverblijven in North Carolina is getoond, heeft online reacties uitgelokt omdat er een lerares te zien is die zeer jonge kinderen schaamteloos indoctrineert in een radicale genderideologie.

De clip, onderdeel van een grotere documentaire genaamd “Reflecting on Anti-bias Education in Action: The Early Years”, werd getoond tijdens een training van de NC Association for the Education of Young Children (NCAEYC), volgens journalist Jordan Chamberlain van Washington Free Beacon.

In de video stelt de vrouwelijke leerkracht Maddie Piper (die zegt dat ze “nonbinair” is) een groep vier- en vijfjarige kinderen voor aan “een nieuwe vriend in onze klas”, een babypop die ze Nash noemt. Piper gebruikt herhaaldelijk de voornaamwoorden “zij” om naar de pop te verwijzen en vertelt de kinderen dat Nash “nog maar een kind” is en net als zij “nog niet zeker weet” of het een jongen of een meisje is.

Dit werd getoond aan kinderdagverblijven in NC.

Een lerares gebruikte een pop om 4-5 jarigen les te geven in genderidentiteit.

“Maar kinderen kunnen jongens of meisjes zijn,” zegt een kind eerder in de clip.

Terwijl de leraar begint te antwoorden, zegt een klein meisje dat een kind ook “zij” of “nonbinair” kan zijn.

Een groep leraren besprak de interactie in een apart segment van de video, waarbij een van hen suggereerde dat de reactie van het kleine meisje “een enorm bewijs was van hoe veel we erover hebben gepraat in de klas”.

“Het was net als ‘nonbinair,’ ja, dat is gewoon iets dat we weten,” zei een andere leraar. “Ze zijn vier en vijf jaar oud, en ze maakten er gewoon geen punt van om een jongen of een meisje te zijn.”

Hier is een soortgelijke recente video. (Ik kan niet zien of dit een tranny is. Ik denk het niet vanwege de stem).

De aarde is echt een trechter naar de hel op dit punt. Tenminste de westerse landen zijn dat. Iedereen wordt er gewoon in gedumpt.

Het is niet voor niets dat de Russen de strijd tegen het Westen zien als een strijd tussen Goed en Kwaad. Wij leven in het Kwaad. Onze regeringen zijn gekaapt door duivelsdienaren die dit aanmoedigen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitsland: Na “seksspeeltjes-koffer” eist de onderwijsadviseur nu “masturbatieruimtes” in kindercrèches

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden

De regenboog heeft niet 6 kleuren ,maar zeven ?
Indigo is niet, zoals andere spectrale kleuren als rood, geel, groen, cyaan en blauw een van de primaire of secundaire kleuren. Indigo kreeg zijn naam door Isaac Newton toen hij het optische spectrum opdeelde in zeven kleuren: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet, die hij verbond met de zeven hemellichamen (planeten, zon en maan) die destijds bekend waren, met de zeven dagen van de week, en met de zeven noten in een octaaf.
Wist u?
De officiële regenboog – die van de Heer
creatie – heeft 7 kleuren terwijl de
officiële LGBT-vlag gebruikt slechts 6?
In de Schriften staat 7 voor
voltooiing en perfectie,
terwijl 6 staat voor vallen
kort, imitatie en satan.
De LGBT-vlag slaat indigo over.
Indigo is een koninklijke kleur en van
spirituele kennis en wijsheid, vaak
hemel en aarde verbinden. de LHBT
uiteindelijk niet verbonden willen zijn
Naar god.
God schept, satan imiteert.
ONTWAKEN
NAAR ONZE VERSCHRIKKELIJKE SITUATIE

We zien duidelijk dat er zich een agenda uitrolt die keer op keer wijst in de richting van Lucifer. De transgender- of ‘genderneutraal’ propaganda van heden ten dage, wordt daarnaast gedragen door het symbool van de regenboog. Die regenboog staat in allerlei mythische en religieuze verhalen wereldwijd, symbool voor de nieuwe aarde na de zondvloed (zie toelichting). God toonde een nooit eerder vertoonde regenboog aan de lucht als teken aan de mens. “En God zei: Dit is het teken van het verbond dat Ik geef tussen Mij en u, en alle levende wezens die bij u zijn, alle generaties door tot in eeuwigheid”, zo vinden we bijvoorbeeld in de bijbel. Het is dus een religieus teken. In de natuur is het verschijnen van de regenboog in de atmosfeer het gevolg van het breken van licht. In het artikel met de titel ‘Waarom de transgender de nieuwe norm voor de 21e eeuw wordt en de heteroseksueel verdwijnt’ gaf ik aan dat Lucifer de God in vermomming van alle religies is. Lucifer wordt ook wel de lichtdrager genoemd en dus is het breken van licht in alle kleuren van de regenboog een zoveelste indicatie die refereert naar een symbool met een religieus tintje. comment imagebron: amazon.comHet symbool voor Lucifer is de tweeslachtige bok Baphomet. Vandaar dat de mensheid via de LHBTI-propaganda getransformeerd moet worden richting de ‘genderneutaal’ (een mooi woord voor ‘hermafrodiet’ of ‘tweeslachtige’). De link tussen het symbool van LHBTI-beweging (de regenboog) en Lucifer wordt u nu wel erg duidelijk. We zijn getuige van de Luciferiaanse agenda van de transformatie van de wereld. Er moet als het ware een nieuwe zondvloed komen. En die zondvloed is nabij. Via het transgenderisme (richting de hermafrodiete tweeslachtige mens) worden we voorbereid op het transhumanisme, de samensmelting met AI en de opkomst van de nieuwe hemel en de nieuwe aarde.

Het Vaticaan heeft de leidende sturende rol in de te vormen wereldregering waarin de Luciferiaanse-avatar- messias op de troon zal zitten. Deze messias zal de ‘nieuwe hemel en de nieuwe aarde’ en ‘het nieuwe Jeruzalem’ komen brengen. U moet daarbij dan denken aan een nieuwe simulatie. Dat vooruitzicht van de verlossing door een messias en de belofte van een nieuwe hemel en aarde en het eeuwige leven (het transhumanisme) is echter een honeypot-trap waarmee de mensheid verleid wordt zich over te geven aan de Luciferiaanse AI die onze huidige virussimulatie runt. We worden verleid om samen te smelten met een virus AI-systeem: het Luciferiaanse virus AI-systeem dat onze huidige simulatie runt. Don’t fall for it!

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden

Uncovered: Panda Eyes; Another Mystery In Satanic Child Abuse Resolved …